Leasing-Μισθώματα Βαρέα Επαγγελματικά
Μηχανή Αναζήτησης

Το μίσθωμα του Volvo FH τεχνολογίας I-Save, περιλαμβάνει πλήρες πακέτο service, ασφάλιση οχήματος και αλλαγή ελαστικών.

Ο τράκτορας FH 500 με πρόγραμμα οικονομίας καυσίμου I-Save και ροπή των 2.800 Nm, επιλέχτηκε με γνώμονα τη μέγιστη οικονομία προς όφελος του ενδιαφερόμενου, διότι επιτυγχάνει μηνιαία επιστροφή μισθωμάτων έως 13,9% ή 270 ευρώ.

Χρονομίσθωση Volvo FH 500 με I-Save

11.152 Επισκέψεις στο άρθρο (7/6/2021)

Στις υπηρεσίες χρονομίσθωσης βαρέων οχημάτων μπαίνει ο Όμιλος Επιχειρήσεων Σαρακάκη, παρέχοντας τη δυνατότητα λειτουργικής μίσθωσης του τράκτορα Volvo FH 500 τεχνολογίας I-Save.

Στο πλαίσιο της διαρκούς εξέλιξης του χαρτοφυλακίου του, ο Όμιλος Επιχειρήσεων Σαρακάκη ανακοίνωσε την έναρξη υπηρεσίας της χρονομίσθωσης, που αφορά τη λειτουργική μίσθωση τράκτορα FH 500 με I-Save, με το ποσό του μηνιαίου μισθώματος να ανέρχεται στα 1.940 ευρώ.
 
Σύμφωνα με την ανακοίνωση της εταιρείας, ο τράκτορας FH 500 με πρόγραμμα οικονομίας καυσίμου I-Save και ροπή των 2.800 Nm, επιλέχτηκε με γνώμονα τη μέγιστη οικονομία προς όφελος του ενδιαφερόμενου, διότι επιτυγχάνει μηνιαία επιστροφή μισθωμάτων έως 13,9% ή 270 ευρώ, συγκριτικά με οποιοδήποτε ανταγωνιστικό μοντέλο της αγοράς.
 
Σημειώνεται, πως το μίσθωμα περιλαμβάνει πλήρες πακέτο service, ασφάλιση οχήματος και αλλαγή ελαστικών. Η νέα υπηρεσία προκύπτει στο πλαίσιο καλύψεως εποχικών και όχι μόνο αναγκών, με μερικά από τα οφέλη να είναι τα παρακάτω:
  • Διατήρηση ρευστότητας του μεταφορέα
  • Σταθερό και ελεγχόμενο μηνιαίο κόστος
  • Φορολογικό όφελος διότι τα μηνιαία έξοδα εκπίπτουν στο 100% ως έξοδο της επιχείρησης
  • Μίσθωση οχήματος απευθείας από την αντιπροσωπεία
  • Αμεση κάλυψη αναγκών του μεταφορεά από ευρεία γκάμα επιλογών
  • Εκσυγχρονισμός στόλου του μεταφορέα
  • Ανάπτυξη μεταφορικού έργου του μεταφορέα
  • Δυνατότητα εξαγοράς του οχήματος σε προσυμφωνημένη προνομιακή τιμή
 
«Στο πλαίσιο αυτό, εκτιμούμε πως το πακέτο είναι πλήρως ανταγωνιστικό αναβαθμίζοντας πλήρως τις παρεχόμενες υπηρεσίες ενός μεταφορέα σε ουσιαστικό βαθμό και απαλλάσσοντας τον από οποιαδήποτε ανησυχία πέραν της εκτέλεσης του έργου του», καταλήγει η ανακοίνωση της εταιρείας.

Για περισσότερες πληροφορίες, στα τηλέφωνα 2103483753, 2103483608 και 2103483755 ή ηλεκτρονικά στο email: [email protected]