Leasing-Μισθώματα Βαρέα Επαγγελματικά
Μηχανή Αναζήτησης

Ακόμη πιο αποτελεσματικό Volvo FH με «I-Save» (+vid)

11.620 Επισκέψεις στο άρθρο (28/8/2020)

Η Volvo Trucks ανακοίνωσε πως χάρη σε νέες επεμβάσεις, η σειρά FH με σύστημα «I-Save» προσφέρει εξοικονόμηση καυσίμου έως και 10% σε σχέση με την προηγούμενη γενιά!

Πριν από περίπου ένα έτος, η Volvo Trucks είναι παρουσιάσει ένα νέο τεχνολογικό πακέτο που αποτελούνταν από τον κινητήρα «D13TC» και το πρωτοποριακό σύστημα «I-Save», που ήταν σε θέση να μειώσει τη κατανάλωση καυσίμου στη νέα γενιά φορτηγών FH έως και κατά 7%, αυξάνοντας σημαντικά την αποδοτικότητα του.
Μέσα στην άνοιξη του 2020, η σουηδική εταιρεία ανακοίνωσε πως πλέον, το νέο Volvo FH με σύστημα I-Save είναι σε θέση να προσφέρει ακόμη χαμηλότερη κατανάλωση και εξοικονόμηση στον ιδιοκτήτη του (έως 10%).
Σε σχέση με τα όσα έχουμε αναφέρει και στο πρόσφατο παρελθόν για το νέο Volvo FH με σύστημα  «I-Save», πλέον το τμήμα εξέλιξης της Volvo Trucks έχει καταφέρει να μειώσει περαιτέρω την κατανάλωση καυσίμου χάρη μεταξύ άλλων σε σχετικές ενημερώσεις του λογισμικού του που βασίζονται στην ανάλυση δεδομένων των μέχρι τώρα χρηστών του οχήματος, βελτιστοποιώντας έτσι την ισορροπία μεταξύ κατανάλωσης καυσίμου και αποδοτικότητας.
Παράλληλα, εκτός της αναβάθμισης του συστήματος «I-Save», το νέο Volvo FH έχει να επιδείξει και σημαντικά βελτιωμένη σχεδίαση, σε ότι αφορά στον τομέα της αεροδυναμικής.
Περισσότερα για το πώς λειτουργεί το σύστημα «I-Save» μπορείτε να δείτε εδώ, ενώ, στο video που ακολουθεί μπορείτε να παρακολουθήσετε τις δοκιμές κατανάλωσης καυσίμου του Volvo FH με I-Save που διενεργήθηκαν από γερμανούς συναδέλφους στο πλαίσιο του θεσμού «Green Truck Awards».