Leasing-Μισθώματα Βαρέα Επαγγελματικά
Μηχανή Αναζήτησης

Η εξαιρετική εργονομία και οι μεγάλοι χώροι χαρακτηρίζουν το εσωτερικό της καμπίνας του νέου Crafter.

O πίνακας οργάνων προσφέρει πολλαπλές πληροφορίες μέσω και της κεντρικής οθόνης στον οδηγό για διάφορες λειτουργίες του οχήματος.

Τα διάφορα χειριστήρια στην κεντρική κονσόλα απαιτούν ελάχιστο χρόνο εξοικείωσης από τον οδηγό.

Ιδιαίτερα αναπαυτικά τα καθίσματα για όλους τους επιβάτες, ενώ, αυτό του οδηγού φέρει πολλαπλές ρυθμίσεις.

Εύκολα προσβάσιμοι αποθηκευτικοί χώροι έχουν προβλεφθεί τόσο στο πάνω μέρος του ταμπλό…

… όσο και στο εσωτερικό των θυρών.

Πέραν της πλαφονιέρας, στην οροφή της καμπίνας έχουν προβλεφθεί πολλαπλές αποθηκευτικές λύσεις.

Το διπλό κάθισμα για τον συνοδηγό «κρύβει» έναν μεγάλο αποθηκευτικό χώρο στη βάση του καθώς και ένα αναδιπλούμενο πολυλειτουργικό τραπεζάκι.

¶μεση εξοικείωση και άπλετοι χώροι για τα πάντα!

Η εντελώς νέα σχεδίαση του εσωτερικού της καμπίνας των επιβατών έχει ως βασικό γνώμονα τη διασφάλιση των βέλτιστων αποθηκευτικών λύσεων. Παράλληλα όμως, ο εσωτερικός διάκοσμος κερδίζει άμεσα τις εντυπώσεις με τις λιτές γραμμές του που επιτρέπουν στον οδηγό να εξοικειωθεί με τα διάφορα χειριστήρια και τις ενδείξεις που χρειάζεται για τον χειρισμό του οχήματος.
Επιπρόσθετα, τόσο οι φόρμες όσο και τα υλικά που έχουν χρησιμοποιηθεί σε όλες τις επιφάνειες, διασφαλίζουν την αντοχή της στην σκληρή χρήση και τον εύκολο καθαρισμό της.
Σχεδιαστικά, αξίζει να αναφερθούμε στον μεγάλο σε διαστάσεις πίνακα οργάνων, το μικρό τιμόνι και τη οθόνη αφής «Plus» που ενσωματώνεται στην κεντρική κονσόλα ενώ το κάθισμα οδηγού «Comfort» (με υποβραχιόνιο) είναι πλήρες ρυθμίσεων. Παράλληλα, το διπλό κάθισμα του συνοδηγού φέρει αναδιπλούμενη πλάτη για τη μεσαία θέση (μετατρέπεται σε πολυλειτουργική βάση) καθώς μεγάλο αποθηκευτικό χώρο κάτω από τη βάση αμφότερων των καθισμάτων.
Όπως προαναφέραμε, στο εσωτερικό του νέου Crafter έχουν προβλεφθεί επαρκείς χώροι για… τα πάντα (κινητά τηλέφωνα, laptops, tablets, γάντια εργασίας, γυαλιά, έγγραφα, ποτήρια, μπουκάλια κ.ο.κ.) ενώ την ίδια στιγμή πλούσιος είναι και ο εξοπλισμός άνεσης και ασφάλειας.
Όλες οι θέσεις φέρουν ζώνες τριών σημείων, οι καθρέπτες είναι ηλεκτρικά ρυθμιζόμενοι και θερμαινόμενοι ενώ το ηχοσύστημα «Composition Audio» φέρει υποδοχές για σύνδεση με εξωτερικές πηγές (κάρτες SD, USB, Aux-in & Bluetooth).
Παράλληλα, δεν πρέπει να παραβλέψουμε πως, για όσους το επιθυμούν, είναι διαθέσιμο ακόμη και το «ergoActive» κάθισμα για τον οδηγό που μεταξύ άλλων περιλαμβάνει και λειτουργία… μασάζ.
 

 

VAN - ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ

Volkswagen - ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ