Leasing-Μισθώματα Βαρέα Επαγγελματικά
Μηχανή Αναζήτησης

Ανάλογα με την έκδοση, το νέο VW Crafter Van προσφέρει χώρο φόρτωσης με όγκο έως και 18,4κ.μ.

Η βασική επιλογή στα διαχωριστικά είναι το μεταλλικό με τζάμι.

Τα 1.311 χλστ. του πλάτους της πλευρικής θύρας είναι και η καλύτερη επίδοση της κατηγορίας.

Ειδικά συστήματα στερέωσης του φορτίου έχουν προβλεφθεί τόσο στο δάπεδο όσο και σε άλλα σημεία του εσωτερικού της καρότσας.

Στις προσθιοκίνητες εκδόσεις του Crafter το κατώφλι φόρτωσης έχει ύψος μόλις 570 χλστ. (μειωμένο πλέον κατά 100χλστ.)

Ωφέλιμος όγκος έως και 18,4 κ.μ.!

Το νέο Crafter Van είναι διαθέσιμο με τρία μήκη αμαξώματος, τρία ύψη οροφής και δύο μεταξόνια. Όλα τα παραπάνω, διασφαλίζουν ωφέλιμο όγκο φόρτωσης από 9,9 – 18,4 κ.μ. και δυνατότητα υποστήριξης φορτίων με βάρος έως και 2.629 κιλών (ελκτική ικανότητα έως και 3,0t.).
Η έκδοση που είχαμε στη διάθεση μας ήταν η L3H3 με το μεσαίο μήκος αμαξώματος (6,84μ.) και τη μεσαία επιλογή οροφής (2,59μ.).
Στην πράξη αυτό μεταφράζεται σε χώρο φόρτωσης με μήκος 4,3μ., πλάτος 1,83μ. και ύψος 1,96μ. (τα 2.196 χλστ. του ωφέλιμου ύψους που προσφέρει η υψηλότερη έκδοση του Crafter είναι και η καλύτερη επίδοση της κατηγορίας!).
Με τον ωφέλιμο όγκο να ορίζεται στα 14,4μ. και το ωφέλιμο βάρος της εν λόγω έκδοσης στα 1.460 κιλά, το νέο Crafter Van L3H3 είναι σε θέση να μεταφέρει στο εσωτερικό του έως και 6 ευρωπαλέτες (1.200χλστ. x 800 χλστ.) ενώ ένα από τα στοιχεία που κερδίζουν τις εντυπώσεις είναι το μεγάλο πλάτος τόσο της πλευρικής (1.311χλστ.) όσο και της πίσω πόρτας (1.552 χλστ.).
Παράλληλα, το κατώφλι φόρτωσης των συγκεκριμένων εκδόσεων περιορίζεται στα 570 χλστ. μόλις, μια εξαιρετική επίδοση για τα δεδομένα της κατηγορίας.
Τέλος, δεν πρέπει να παραβλέψουμε πως, η βασική επιλογή στα διαχωριστικά αφορά σε ένα κλειστό μεταλλικό τμήμα με τζάμι ενώ, ως εξαιρετικά κρίνονται τα συστήματα στερέωσης του φορτίου που εκτός από τους πολλαπλούς κρίκους, περιλαμβάνουν οι ειδικές ράγες για μετακινούμενες δέστρες στο δάπεδο, τα πλευρικά τοιχώματα ή και την οροφή (προαιρετικές οι δύο τελευταίες επιλογές).
 

 

VAN - ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ

Volkswagen - ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ