Χωρίς αντίπαλο!

Η εξαιρετική εικόνα που το νέο VW Crafter επιδεικνύει σε ότι αφορά στην οδική συμπεριφορά και τις μεταφορικές του δυνατότητες, αναγκάζει τον ανταγωνισμό να ανταποκριθεί και μάλιστα άμεσα…

 
Χάρη στην μεγάλη τεχνογνωσία που διαθέτει στην κατασκευή ελαφρών επαγγελματικών οχημάτων για περισσότερο από μισό αιώνα, η Volkswagen αποφάσισε να εξελίξει μόνη της τη νέα γενιά του Crafter, ένα… στοίχημα που αν κρίνουμε από το αποτέλεσμα, το κέρδισε και μάλιστα με εντυπωσιακά αποτελέσματα.
Πέραν των…  εντυπώσεων (βλέπε σχεδίαση αμαξώματος και εσωτερικού), το νέο Crafter έχει να επιδείξει και πολύ… ουσία δεδομένου ότι, μια απλή και μόνο ματιά στα χαρακτηριστικά όλων των εκδόσεων του, καθιστά σαφές πως ο νέος –κορυφαίος- εκπρόσωπος της Volkswagen στα ελαφρά επαγγελματικά, αποτελεί μια από τις πιο αποδοτικές επιλογές της κατηγορίας του.
Με εντυπωσιακή ποικιλία εκδόσεων ως προς τον τύπο και τις διαστάσεις του αμαξώματος, νέους κινητήρες και μετάδοση της κίνησης στους εμπρός, τους πίσω ή και τους τέσσερις τροχούς, το νέο Crafter εντυπωσιάζει με τις προηγμένες τεχνολογικές καινοτομίες που ενσωματώνει στον τομέα της άνεσης και της ασφάλειας.
Πέραν όμως από ένα αποδοτικό εργαλείο στα χέρια μιας επιχείρησης, το νέο Crafter αναβαθμίζει κάθετα το έργο του οδηγού που θα εκτιμήσει από τα πρώτα κιόλας χιλιόμετρα την μεγάλη ευκολία στον χειρισμό του και τα πολλαπλά συστήματα υποβοήθησης του.
Ας το ανακαλύψουμε μαζί…

Δυναμική σχεδίαση με έντονη… εταιρική «ταυτότητα»
Το νέο Crafter υιοθετεί πολλαπλά στοιχεία της εξωτερικής του σχεδίασης από τα νέα Caddy και T6 Transporter που προηγήθηκαν, ενσωματώνοντας την νέα σχεδιαστική φιλοσοφία της Volkswagen.
Τα έντονα νεύρα που διατρέχουν το κάλυμμα του κινητήρα και το πλαϊνό τμήμα του αμαξώματος σε συνδυασμό με τις λιτές, οριζόντιες φόρμες, ενισχύουν τον δυναμισμό του ενώ, την ίδια στιγμή, συμβάλλουν και στη μείωση του αεροδυναμικού συντελεστή του οχήματος (Cd) στο 0,33, μια πολύ καλή επίδοση για τα δεδομένα της κατηγορίας. Παράλληλα, αίσθηση προκαλούν τα φωτιστικά σώματα που ενσωματώνουν συστοιχίες λυχνιών LED.


 
 

 

VAN - ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ

Volkswagen - ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ