Το Ford Ranger ξανά στην πρώτη γραμμή του Ιστορικού Ράλλυ Ακρόπολης!
Ford Puma Gen-E Van: Πρεμιέρα… «αλά ελληνικά» στην Agrotica 2026!
Οι Nani Roma / Alex Nano & Mattias Ekstrom / Emil Bergvist κατέκτησαν τη 2η και την 3η θέση στη γενική κατάταξη.
Πρόκειται για την απαιτητικότερη διοργάνωση αγώνων rally raid διεθνώς.
Με τέσσερα εργοστασιακά πληρώματα και ισάριθμα Ford Raptor T1+, παρουσιάστηκε η γνωστή αυτοκινητοβιομηχανία.
Σημεία αναφοράς του Pick-Up ο ατμοσφαιρικός 5λιτρος V8 κινητήρας Coyote, το στιβαρό πλαίσιο & η προηγμένη ανάρτηση FOX.
Φιγουράροντας στις δυο από τις τρεις πρώτες θέσεις του Rally Dakar 2026, το αγωνιστικό «αγροτικό» της Ford Racing, Raptor T1+, απέδειξε με τον πλέον εμφατικό τρόπο πως οι ικανότητές του μπορούν να ανταποκριθούν και με το παραπάνω στις απαιτήσεις του πιο απρόβλεπτου αγωνιστικού τερέν παγκοσμίως.
Αναλυτικότερα, η συγκεκριμένη έκδοση του «Ράπτορα» κατέκτησε τη δεύτερη και την τρίτη θέση στην τελική κατάταξη, απόρροια των προσπαθειών των Nani Roma / Alex Nano και Mattias Ekstrom / Emil Bergvist αντίστοιχα – με τους Carlos Sainz Sr / Lucas Cruz την ίδια ώρα να πλαισιώνουν το παζλ της επιτυχίας, τερματίζοντας στην πέμπτη θέση.
Η ίδια η εταιρεία μάλιστα τόνισε πως η συμμετοχή και οι υψηλές επιδόσεις στη φετινή διοργάνωση αποτελούν ένα ακόμη σημαντικό βήμα στο πρόγραμμα της Ford Racing που αποσκοπεί στην ενίσχυση της σύνδεσης μεταξύ των εμπειριών και των γνώσεων που αποκτούνται στους αγώνες, με τις τεχνολογίες που μεταφέρονται μέσω αυτών στα μοντέλα παραγωγής της αμερικανικής εταιρείας (όπως είναι π.χ. το Ford Ranger Raptor.
PRO.autotriti.gr | Ταυτότητα
Επωνυμία Επιχείρησης: AUTO ΤΡΙΤΗ ΑΕ
Έδρα - Γραφεία: Λεωφόρος Αμαρουσίου 14 - Νέο Ηράκλειο, Τ.Κ. 141 22
Νομική Μορφή: ΕΚΔΟΤΙΚΗ ΕΤΑΙΡΕΙΑ
Α.Φ.Μ.: 998384177
Δ.Ο.Υ.: ΚΕΦΟΔΕ
Στοιχεία Επικοινωνίας:
E-mail: [email protected]
Τηλέφωνο: 211 1085500
Ιστοσελίδα: PRO.autotriti.gr
Διοικητικά Στελέχη
Ιδιοκτήτες & Κύριοι Μέτοχοι: Δανάη Τριανταφύλλη – Δάφνη Τριανταφύλλη
Νόμιμος εκπρόσωπος - Διευθυντής: Νίκος Καρανάσιος
Διαχειριστής ονόματος τομέα: ΑUTO ΤΡΙΤΗ Α.Ε.