Leasing-Μισθώματα Βαρέα Επαγγελματικά
Μηχανή Αναζήτησης

Επαναπροσδιορίζει την κατηγορία του

5.607 Επισκέψεις στο άρθρο (30/10/2014)

Η νέα -3η- γενιά του Iveco απέσπασε πρόσφατα τον τίτλο του «International Van of the Year 2015» και όχι άδικα καθώς, σε σχέση με τον ανταγωνισμό του, έχει μεταβληθεί σημαντικά ενώ παράλληλα, διατήρησε αναλλοίωτα όλα τα χαρακτηριστικά που του έχουν διασφαλίσει μια εντυπωσιακή εμπορική πορεία σε παγκόσμιο επίπεδο.

Κατά την εξέλιξη της νέας γενιάς του Daily, η Iveco αποφάσισε να διατηρήσει το στιβαρότατο πλαίσιο –τύπου σκάλας- που αποτέλεσε ανέκαθεν το σήματα κατατεθέν του μοντέλου της (το μοναδικό στην κατηγορία του) ωστόσο, σύμφωνα με τα όσα ανακοινώνει, το… 80% των υπολοίπων μηχανικών μερών και τμημάτων του έχει επανασχεδιαστεί και τροποποιηθεί.
Η βασική ιδέα στην οποία βασίστηκε το νέο Daily ήταν η δημιουργία ενός όσο το δυνατόν πιο… σκληροτράχηλου και αποδοτικού επαγγελματικού οχήματος το οποίο παράλληλα, θα προσφέρει ένα εξαιρετικό επίπεδο ενεργητικής ασφάλειας και άνεσης στον οδηγό του.
Διαθέσιμο σε εκδόσεις με μεικτό βάρος από 3,3-7,0t., με έξι διαφορετικά μεταξόνια μήκους από 3.000-4.750χλστ. και μήκος αμαξώματος έως 6.190χλστ.
Η τροποποίηση της αναλογίας μήκους του αμαξώματος και του μεταξονίου, επέφερε την δημιουργία εκδόσεων με ωφέλιμο όγκο έως και 20,0κ.μ.(!) ενώ σημαντικά βελτιωμένο είναι και το βάρος του ωφέλιμου φορτίου που είναι σε θέση να υποστηρίξει το ιταλικό μοντέλο.
Η νέα ανάρτηση «Quad-Leaf» για τον εμπρόσθιο άξονα όλων των εκδόσεων με μεικτό βάρος έως 3,5t. διασφαλίζει την δυνατότητα αυξημένου φορτίου ενώ παράλληλα έχει επιφέρει σημαντικά βελτιωμένη οδική συμπεριφορά. Αντίστοιχα, στον πίσω άξονα, η τροποποίηση της ανάρτησης έχει επιφέρει τόσο την μείωση του ύψος του δαπέδου κατά 55χλστ. ενώ έχει βελτιώσει και την οδική συμπεριφορά του οχήματος (μειωμένα φαινόμενα υπερστροφής κατά την κίνηση με μεγάλο φορτίο).