Leasing-Μισθώματα Βαρέα Επαγγελματικά
Μηχανή Αναζήτησης

Το σκληρό έγινε εξυπνότερο

8.793 Επισκέψεις στο άρθρο (10/3/2016)

Το πλήρωμα του χρόνου έφτασε και πλέον, το πολύ-αναμενόμενο νέο Nissan NP300 Navara, το «International Pick-Up of the Year 2016», ξεκινά την εμπορική του πορεία και στην ελληνική αγορά, σαφέστατα βελτιωμένο σε όλους τους τομείς!

Ηνέα γενιά του Nissan NP300 Navara είναι δεδομένο πως θα συνεχίσει επάξια την μακρόχρονη… προϊστορία της ιαπωνικής εταιρείας στην κατασκευή αποδοτικών, σκληροτράχηλων και αξιόπιστων εκπροσώπων στην κατηγορία των Pick-Up ενώ, χάρη στις σαφέστατες βελτιώσεις που έχει δεχθεί σε όλους τους τομείς, εκτός από εξαιρετικές μεταφορικές δυνατότητες και δυνατότητα κίνησης σε όλους τα εδάφη, υπόσχεται και ένα υψηλό επίπεδο άνεσης και ασφάλειας. 
Ένα βασικό χαρακτηριστικό της νέας γενιάς του Nissan Navara είναι πως παράγεται επί ευρωπαϊκού εδάφους (Βαρκελώνη) ενώ το τμήμα Έρευνας & Εξέλιξης της Nissan έλαβε σοβαρά υπόψη του τις ειδικές απαιτήσεις και προτιμήσεις της ευρωπαϊκής αγοράς σε όλα τα στάδια δημιουργίας του νέου Navara. 
Με δυναμική και επιβλητική σχεδίαση αμαξώματος, όπου κυριαρχούν οι έντονες καμπύλες γραμμές, νέα μάσκα με το χαρακτηριστικό «V» σχήμα που απαντάται σε όλα τα νέα μοντέλα της ιαπωνικής εταιρείας και νέα στοιχεία όπως τα φώτα ημέρας με προβολείς LED, το νέο Navara κερδίζει τις εντυπώσεις από την πρώτη στιγμή. 
Οι εν λόγω αλλαγές έχουν επιφέρει μεταξύ άλλων τη μείωση του αεροδυναμικού συντελεστή του οχήματος κατά 3,6%. 
Παράλληλα, πέραν από τις βελτιωμένες μεταφορικές του δυνατότητες και τον πληρέστερο εξοπλισμό άνεσης και ασφάλειας, η Nissan έχει φροντίσει να «εξοπλίσει» το νέο Navara με άκρως ανταγωνιστικές τιμές αγοράς καθώς και νέους κινητήρες 160 ή 190 ίππων, που διακρίνονται για την αποδοτικότητα και την περιορισμένη κατανάλωση καυσίμου του. 
Τέλος, για όσους το επιθυμούν, ο προαιρετικός εξοπλισμός του νέου μοντέλου περιλαμβάνει εκατοντάδες γνήσια αξεσουάρ προκειμένου να διασφαλίσουν πως το νέο Navara θα είναι σε θέση να καλύψει απόλυτα ακόμη και τις πιο εξεζητημένες ανάγκες τους. 
Τέλος, συνεχίζοντας την μακρόχρονη παράδοση της Nissan στα Pick-Up, το νέο NP300 Navara, συνοδεύεται από Εργοστασιακή Εγγύηση 5 ετών (ή 160.000 χλμ.), όπως και οι υπόλοιποι εκπρόσωποι της στην ελληνική αγορά ελαφρών επαγγελματικών.