Leasing-Μισθώματα Βαρέα Επαγγελματικά
Μηχανή Αναζήτησης

Με Euro6 καρδία το Daily

7.663 Επισκέψεις στο άρθρο (23/5/2016)

Μέσα στο καλοκαίρι του τρέχοντος έτους, η Iveco θα λανσάρει στην ΕΕ το ανανεωμένο Iveco Daily που θα εφοδιάζεται –εκτός των άλλων- με νέους κινητήρες ισχύος από 120 – 210 ίππους, τεχνολογίας Euro6.

Από το 2014 όταν και παρουσιάστηκε η νέα γενιά του Daily, ο εκπρόσωπος της Iveco έχει καταφέρει να αποσπάσει πλήθος διακρίσεων σε παγκόσμιο επίπεδο, με σημαντικότερη τη βράβευση του ως το «International Van of the Year» για το 2015 στην ευρωπαϊκή αγορά. 
Ωστόσο, η ιταλική αυτοκινητοβιομηχανία δεν σταματά εδώ και ήδη ανακοίνωσε πως από το καλοκαίρι του 2016 θα λανσάρει πολλαπλές αναβαθμίσεις για το εξαιρετικά δημοφιλές μοντέλο της που αφορούν σε διάφορους τομείς όπως η καμπίνα, οι κινητήρες κ.ο.κ., με σαφή οφέλη στο Συνολικό Κόστος Ιδιοκτησίας (T.C.O.: Total Cost of Ownership). 
Ουσιαστικά, η Iveco καταφέρνει να αναβαθμίσει στοιχεία όπως η απόδοση, η αξιοπιστία και η… πολυχρηστικότητα, τα οποία χαρακτηρίζουν το νέο Daily προσφέροντας λειτουργικές και τεχνολογικά προηγμένες λύσεις που βελτιώνουν τα επίπεδα της άνεσης και ασφάλειας του. 

Νέοι, αποδοτικότεροι κινητήρες Euro6
Μια από τις σημαντικότερες αναβαθμίσεις του Iveco Daily για το 2016 είναι η υιοθέτηση νέων πετρελαιοκινητήρων 2,3 και 3,0 λτ. που αποδίδουν ισχύ έως 210 ίππων και μέγιστη ροπή έως 470 Nm αντίστοιχα. 
Τα εν λόγω μηχανικά σύνολα, εμφανίζουν επίσης βελτιωμένη οικονομία καυσίμου έως και κατά 8% σε σχέση με τις Euro5 εκδόσεις ενώ τα αυξημένα διαστήματα μεταξύ των προγραμματισμένων εργασιών συντήρησης επιφέρουν μείωση στο κόστος συντήρησης έως και κατά 12%.