Leasing-Μισθώματα Βαρέα Επαγγελματικά
Μηχανή Αναζήτησης

Εχθρός του καλού, το καλύτερο!

1.390 Επισκέψεις στο άρθρο (8/2/2017)

Με το νέο πετρελαιοκινητήρα «EcoBlue» των 2,0λτ. και τις πολλαπλές νέες προσθήκες στον εξοπλισμό του, το Ford Transit Custom αναβαθμίζεται εντυπωσιακά έναντι του ισχυροποιημένου ανταγωνισμού.

Μέσα στο 2016, η Ford ανακοίνωσε την αντικατάσταση του κινητήρα Duratorq TDCi των 2,2λτ. με τον εντελώς νέο TDCi EcoBlue των 2,0λτ. για τη γκάμα των Transit και Transit Custom.
Δεδομένης της τεχνολογικής υπεροχής της Ford στην εξέλιξη αποδοτικών και ιδιαίτερα αξιόπιστων κινητήρων για όλους τους τύπους οχημάτων της, η νέα αυτή γενιά κινητήρων έγινε δεκτή με διθυραμβικά σχόλια από τον διεθνή Τύπο καθώς, εκτός των άλλων, οι διάφορες εκδόσεις του EcoBlue TDCi είναι όχι μόνο ισχυρότερες από αυτές του μηχανικού συνόλου που αντικαθιστούν, αλλά επιδεικνύουν αυξημένα διαστήματα μεταξύ των service καθώς και χαμηλότερη μέση κατανάλωση καυσίμου (και φυσικά εκπομπές ρύπων).
Πέραν αυτού, το Transit Custom δέχθηκε πολλαπλές επεμβάσεις ουσίας σε διάφορους τομείς, μεταξύ των οποίων αξίζει να σημειώσουμε και την αναμενόμενη διάθεση του (εντός του 1ου 6μήνου του 2017) με ένα νέο αυτόματο κιβώτιο, το οποίο φέρει την ονομασία «SelectShift».
Προκειμένου να διαπιστώσουμε –και επί ελληνικού εδάφους- τις αρετές του νέου Transit Custom, είχαμε στη διάθεση μας από την ελληνική αντιπροσωπεία τηνς έκδοση L1H1 με τη μεσαία έκδοση του EcoBlue που αποδίδει ισχύ 130 ίππων.

¶κρως ευέλικτο με αίσθηση επιβατικού
Από την πρώτη κιόλας επαφή με το ανανεωμένο Transit Custom, καθίσταται σαφές πως οι συμπαγείς διαστάσεις του (μήκος από 4.972χλστ.) το καθιστούν ιδιαίτερα ευέλικτο εντός της πόλης, στοιχείο που ενισχύεται από το εξαιρετικό «κόψιμο» του τιμονιού, περιορίζοντας τον κύκλο στροφής του οχήματος στα 12,2μ.
Πέραν αυτού, εντός του εσωτερικού της καμπίνας, ο οδηγός και οι δύο συνεπιβάτες, θα αισθανθούν σαν σε επιβατικό όχημα, με το εξαιρετικό περιμετρικό οπτικό πεδίο, τους μεγάλους αποθηκευτικούς χώρους και τα αναπαυτικά καθίσματα, να κερδίζουν τις εντυπώσεις.
Παράλληλα, η πολύ καλή σχέση τιμής – αξίας που χαρακτηρίζει το Transit Custom υποδηλώνεται και από το πληρέστατο επίπεδο εξοπλισμού που, για τις εκδόσεις «Trend» (βλέπε όχημα δοκιμής) περιλαμβάνει μεταξύ άλλων ως standard στοιχεία όπως: ηλεκτρικούς και θερμαινόμενους καθρέπτες, προβολείς ομίχλης εμπρός, αισθητήρες υποβοήθησης της στάθμευσης εμπρός – πίσω, ηχοσύστημα «My Collection» με υποδοχές AUX και USB, δυνατότητα σύνδεσης μέσω Bluetooth, δυνατότητα φωνητικών εντολών και χειριστήρια στο τιμόνι, cruise-control, κάθισμα οδηγού με 8 ρυθμίσεις, A/C, δερμάτινες επενδύσεις στο τιμόνι και τον επιλογέα ταχυτήτων, επένδυση από πλαστικό στο δάπεδο του χώρου φόρτωσης και από ξύλο στα πλευρικά τοιχώματα κ.ά.

 

Επόμενη σελίδα

ΠΕΡΙΕΧΟΜΕΝΑ (κάντε κλικ στη σελίδα που σας ενδιαφέρει)