Leasing-Μισθώματα Βαρέα Επαγγελματικά
Μηχανή Αναζήτησης

Οι εκδόσεις L1H1 του Transit Custom μπορούν να φιλοξενήσουν φορτία με όγκο έως και 6,0κ.μ.

Παράλληλα, ιδιαίτερα μεγάλο είναι το ωφέλιμο πλάτος της πλευρικής θύρας.

Στα πλευρικά τοιχώματα έχει προβλεφθεί επένδυση από ξύλο, που ενισχύει την αντοχή του οχήματος στην σκληρή χρήση.

Η ειδική καταπακτή αυξάνει το ωφέλιμο μήκος του χώρου φόρτωσης κατά 530 χλστ. σε όλες τις εκδόσεις.

Ωφέλιμο φορτίο με βάρος έως 1.479 κιλά

1.395 Επισκέψεις στο άρθρο (8/2/2017)

Α νάλογα με την έκδοση του, το ανανεωμένο Ford Transit Custom είναι σε θέση να υποστηρίξει φορτία με βάρος έως 1.479 κιλά ή όγκο έως 8,3κ.μ.
Στις εκδόσεις με κοντό μεταξόνιο και χαμηλή οροφή (L1H1) όπως το όχημα της φωτογράφησης, το μεικτό βάρος του ανέρχεται στα 3.140 κιλά και το μέγιστο ωφέλιμο στα 1.280 κιλά αντίστοιχα ενώ, μπορεί να έλξει trailers με φρένα βάρους έως και 2,5t.
Με το ειδικό κάλυμμα από πλαστικό που φέρει το δάπεδο του χώρου φόρτωσης αλλά και τις ξύλινες επενδύσεις στα τοιχώματα να περιλαμβάνονται στον βασικό εξοπλισμό των εκδόσεων «Trend», το Transit Custom προσφέρει χώρο φόρτωσης με μήκος 2.555 χλστ. και πλάτος 1.775 χλστ. (1.350 χλστ. μεταξύ των θόλων των πίσω τροχών) και εσωτερικό ύψος 1.406 χλστ.
Στην πράξη μπορεί να φιλοξενήσει με άνεση έως και τρεις ευρωπαλέτες ενώ, εξαιρετικά μεγάλο είναι το πλάτος και της πλευρικής θύρας (1.030 χλστ.).
Τα φύλλα της πίσω θύρας ανοίγουν σε γωνία 180 μοιρών χάρη στο ειδικό σύστημα που φέρουν και σε συνδυασμό με το χαμηλό κατώφλι φόρτωσης, ευνοούν την άνετη πρόσβαση στο εσωτερικό της καρότσας.
Τέλος, αξίζει να αναφερθούμε στην ειδική καταπακτή πίσω από τη βάση του καθίσματος του συνοδηγού η οποία, εφόσον οι απαιτήσεις το επιβάλλουν, αυξάνει το ωφέλιμο μήκος της καρότσας κατά 530 χλστ., επιτρέποντας την μεταφορά αντικειμένων με μήκος έως και 3.085 χλστ. εντός της καμπίνας.
 

ΠροηγούμενηΕπόμενη σελίδα

ΠΕΡΙΕΧΟΜΕΝΑ (κάντε κλικ στη σελίδα που σας ενδιαφέρει)