Leasing-Μισθώματα Βαρέα Επαγγελματικά
Μηχανή Αναζήτησης

Δυναμικό και καλαίσθητο, το εσωτερικό του Transit Custom διακρίνεται για την ποιότητα των υλικών και τους πολλαπλούς αποθηκευτικούς χώρους.

Ο οδηγός θα εξοικειωθεί άμεσα με τα χειριστήρια στην κεντρική κονσόλα και το τιμόνι.

Ο πίνακας οργάνων φέρει μια οθόνη πολλαπλών ενδείξεων στο κέντρο του.

Έξυπνες αποθηκευτικές λύσεις έχουν προβλεφθεί τόσο πάνω από τον πίνακα οργάνων (με παροχή ρεύματος και θύρα USB)…

Το αναπαυτικό διπλό κάθισμα για τους συνοδηγούς, φέρει ειδικό χώρο κάτω από τη βάση του.

… όσο και σε διάφορα ακόμη σημεία του εσωτερικού της καμπίνας.

Εργονομικά άρτιος… χώρος εργασίας

1.392 Επισκέψεις στο άρθρο (8/2/2017)

Με διπλό κάθισμα για τον συνοδηγό που εφοδιάζεται με μεγάλο χώρο φόρτωσης στη βάση αλλά και ειδικό αναδιπλούμενο τραπεζάκι στην πλάτη της κεντρικής θέσης, το Transit Custom προσφέρει εξαιρετικούς χώρους στο εσωτερικό του για τρεις ενήλικες με ύψος άνω του μέσου όρου.
Το κάθισμα του οδηγού είναι πλήρως ρυθμιζόμενο (σε 8 παραμέτρους) και σε συνδυασμό με την τηλεσκοπική κολώνα του τιμονιού, διευκολύνουν την άμεση εύρεση της κατάλληλης θέσης οδήγησης.
Με σπορτίφ σχεδίαση και εξαιρετική διαρρύθμιση των διαφόρων ενδείξεων του (χάρη και στην κεντρική οθόνη που εμπεριέχει), ο πίνακας οργάνων θα πληροφορήσει άμεσα τον οδηγό για όλες τις λειτουργίες του οχήματος ενώ, το τιμόνι φέρει πολλαπλά ενσωματωμένα χειριστήρια για το ηχοσύστημα, το cruise-control κ.ο.κ.
Η κεντρική κονσόλα φέρει μια οθόνη 4 ιντσών στο πάνω της όπου προβάλλονται οι ενδείξεις για όλες τις λειτουργίες του οχήματος ενώ, τα χειριστήρια για το σύστημα κλιματισμού εδράζονται στο κέντρο της.
Με τη βάση του επιλογέα ταχυτήτων να βρίσκεται στην κεντρική κονσόλα, ο οδηγός είναι σε θέση να μετακινηθεί με άνεση προς τις θέσεις των συνοδηγών ενώ, για την τοποθέτηση πάσης φύσεων μικροαντικειμένων (γυαλιά, ποτήρια, μπουκάλια, κινητά τηλέφωνα, tablets ή laptops) έχουν προβλεφθεί πολλαπλές θήκες και θέσεις τόσο στο ταμπλό (πάνω από τον πίνακα οργάνων, ντουλαπάκι συνοδηγού) όσο και στο εσωτερικό των θυρών.
Τέλος, αξίζει να αναφερθούμε ξανά στην εξαιρετική ηχομόνωση και θερμομόνωση της καμπίνας, καθώς, σύμφωνα και με τα όσα ανακοινώνει επίσημα ο κατασκευαστής, ο νέος EcoBlue κινητήρας παράγει τα μισά επίπεδα θορύβου (-4dB) σε σχέση με το μηχανικό σύνολο που αντικαθιστά!
 

ΠροηγούμενηΕπόμενη σελίδα

ΠΕΡΙΕΧΟΜΕΝΑ (κάντε κλικ στη σελίδα που σας ενδιαφέρει)