Leasing-Μισθώματα Βαρέα Επαγγελματικά
Μηχανή Αναζήτησης

­Ακόμη περισσότερη οικονομία, ακόμη περισσότε­ρο όφελος!

5.466 Επισκέψεις στο άρθρο (16/6/2017)

Χάρη σε στοχευμένες κινήσεις που αφορούν σε αναβαθμίσεις στα μηχανικά τμήματα του Actros, η Mercedes-Benz κατάφερε να βελτιώσει σημαντικά την αποδοτικότητα του κορυφαίου εκπρόσωπου της στα βαρέα επαγγελματικά οχήματα, διασφαλίζοντας ακόμη περισσότερο όφελος για τους πελάτες της και το περιβάλλον. Ας δούμε πως το κατάφεραν…

Aπό το 2015 όταν και πρωτοπαρουσίαστηκε, η υπάρχουσα γενιά του Mercedes-Benz Actros κατάφερε να φέρει τα… πάνω – κάτω στην κατηγορία των βαρέων επαγγελματικών οχημάτων, ειδικότερα σε ότι αφορά σε ζητήματα αποδοτικότητας, εξοικονόμησης καυσίμου, αξιοπιστίας κ.ο.κ.
Μια διετία μετά, η γερμανική αυτοκινητοβιομηχανία αποφάσισε να αναβαθμίσει περαιτέρω τη γραμμή μετάδοσης της κίνησης του εν λόγω μοντέλου, επιτυγχάνοντας ακόμη περισσότερη οικονομία καυσίμου.
Συγκεκριμένα, χάρη σε συγκεκριμένες επεμβάσεις όπως π.χ. στον πίσω άξονα, το ανανεωμένο Actros έχει να επιδείξει μειωμένη κατανάλωση καυσίμου έως και κατά 6%, γεγονός που επιφέρει θεαματικά οφέλη στο Συνολικό Κόστος Ιδιοκτησίας για τους πελάτες της εταιρείας, σε πάσης φύσεως εφαρμογές…

Οι τρεις πυλώνες
της αποδοτικότητας
Σύμφωνα με τη Mercedes-Benz Trucks, η βέλτιστη αποδοτικότητα ενός φορτηγού οχήματος βασίζεται εν πολλοίς σε τρεις βασικούς πυλώνες. Ας τους δούμε αναλυτικότερα: