Leasing-Μισθώματα Βαρέα Επαγγελματικά
Μηχανή Αναζήτησης

Ποιότητα και απόδοση που συναρπάζουν

5.325 Επισκέψεις στο άρθρο (13/9/2017)

Μετά από πρόσκληση της Michelin, βρεθήκαμε στη πίστα «Navak» του Βελιγραδίου για την πανευρωπαϊκή παρουσίαση της νέας γενιάς ελαστικών «X Multi» που προσφέρουν σημαντικά οφέλη στις σύγχρονες μεταφορικές επιχειρήσεις.

O ι προκλήσεις που οι μεταφορικές επιχειρήσεις καλούνται να αντιμετωπίσουν γίνονται ολοένα και πιο απαιτητικές, ενώ η διατήρηση ενός, όσο το δυνατόν, χαμηλότερου λειτουργικού κόστους έχει καταστεί… σταυρόλεξο για δυνατούς λύτες! Σε ότι αφορά στο κόστος χρήσης των οχημάτων τους, η συνεχώς αυξανόμενη τιμή των καυσίμων μεγεθύνει διαρκώς τα προβλήματα ενώ, δεν πρέπει να παραβλέπουμε και τον περιορισμό του συνολικού κέρδους μιας μεταφορικής επιχείρησης, το οποίο συρρικνώνεται σε μια προσπάθεια να καταστεί ακόμη πιο ανταγωνιστική.

Οι νέες προτάσεις - λύσεις που προσφέρει η Michelin
Θέλοντας να συμβάλλει στην βέλτιστη διαχείριση των οικονομικών που σχετίζονται με τον στόλο οχημάτων τους, η Michelin παρουσίασε σε μια ειδική εκδήλωση στο Βελιγράδι τη νέα γενιά ελαστικών «X Multi» που προορίζονται για τον κατευθυντήριο (τιμόνι) και τον κινητήριο (διαφορικό), καθώς επίσης και για το ρυμουλκούμενο.
Μεταξύ των βασικών χαρακτηριστικών των εν λόγω ελαστικών, αξίζει να αναφέρουμε πως είναι πιστοποιημένα ακόμη και για χειμερινή χρήση (σήμανση «3PMSF») ενώ η σχεδίαση και η δομή όλου του ελαστικού, διασφαλίζει κορυφαία πρόσφυση παντού, χωρίς να παραβλέπουμε τα νέα «X Multi» πληρούν τις αυστηρότερες προδιαγραφές αναφορικά με την συμβολή τους στη μείωση της μέσης κατανάλωσης ενός οχήματος (περιορισμένη αντίσταση κύλισης) και τον εκπεμπόμενο θόρυβο.
Παράλληλα, κάθε ελαστικό της νέας γενιάς « X Multi» ενσωματώνει πέραν των κορυφαίων τεχνολογικών καινοτομιών της Michelin, όπως π.χ. οι Regenion, Infinicoil, Powercoil και Carbion, και ένα τσιπάκι RFID, που διασφαλίζει τη βέλτιστη χρήση τους από τους διαχειριστές στόλου οχημάτων, δεδομένου ότι μπορούν ανά πάσα στιγμή να ενημερωθούν σχετικά με την κατάσταση του κάθε ελαστικού, κάθε οχήματος τους, σε πραγματικό χρόνο.
Τέλος, όπως και τα υπόλοιπα ελαστικά της Michelin, τα νέα X Multi προορίζονται για πολλαπλούς κύκλους ζωής μέσω των διαδικασιών ξανασκαλίσματος και αναγόμωσης που προτείνει η εταιρεία.