Leasing-Μισθώματα Βαρέα Επαγγελματικά
Μηχανή Αναζήτησης

Η νέα μάσκα και ο πιο δυναμικός προφυλακτήρας, ενισχύουν την αίσθηση δυναμισμού στο αμάξωμα του Transit Custom.

Τα εμπρός φωτιστικά σώματα έχουν μεταβληθεί πλήρως ενώ, πιο περιορισμένες είναι οι αλλαγές στα πίσω.

Σε κάθε περίπτωση, το νέο Ford Transit Custom παραμένει ένα από τα πιο κομψά οχήματα της κατηγορίας του.

Στις εκδόσεις «Sport», προβλέπονται μεταξύ άλλων ειδικά –μαύρα- αυτοκόλλητα με το λογότυπο του οχήματος.

Πέραν των νέων χρωματικών αποχρώσεων, θα υπάρχουν και νέοι τύποι ζαντών 17 ιντσών.

H προηγούμενη –υπάρχουσα- γενιά του Ford Transit Custom.

Ισχυροποιώντας την -ηγετική- θέση του

6.491 Επισκέψεις στο άρθρο (12/12/2017)

Οδηγούμε στη Γερμανία το νέο Ford Transit Custom που ξεκινά την εμπορική του πορεία στις διάφορες αγορές της ΕΕ από τις αρχές του 2018, με σαφείς αναβαθμίσεις σε όλους τους τομείς.

Σύμφωνα με τα όσα ανακοίνωσε η Ford, η παραγωγή του νέου Transit Custom θα ξεκινήσει προς το τέλος του τρέχοντος έτους, με τις πρώτες παραδόσεις του οχήματος στις διάφορες αγορές της ΕΕ να αναμένονται στις αρχές του 2018.
Σημαντικά ανανεωμένο –όπως θα δούμε- σε όλους τους τομείς, το νέο Transit Custom φιλοδοξεί να συνεχίσει σε αμείωτους ρυθμούς την εξαιρετική εμπορική του πορεία τόσο στην Ελλάδα (1ο στην κατηγορία των Μεσαίων Vans -1t. για το 2016 και μέχρι στιγμής για το 2017) όσο και στην Ευρώπη (αντίστοιχα στην 1η θέση για το 2016 & το 2017).
Εξάλλου, το Transit Custom αποτελεί την… αιχμή του δόρατος για την Ford στην εξαιρετική εμπορική επιτυχία που έχει να επιδείξει κατά τη διάρκεια της τελευταίας 2ετίας (1η στην ΕΕ για την αγορά των ελαφρών επαγγελματικών για το 2016 και μέχρι στιγμής για το 2017).
Με βάση όλα τα παραπάνω, είναι σαφές πως η πρόσφατη πρόσκληση της εταιρείας για να οδηγήσουμε το νέα γενιά του μοντέλου επί γερμανικού εδάφους, μας έδωσε την ευκαιρία να έρθουμε σε επαφή με έναν εκ των κορυφαίων ελαφρών επαγγελματικών στην ΕΕ και το Transit Custom φρόντισε από τα πρώτα κιόλας χιλιόμετρα να επιβεβαιώσει τις προσδοκίες μας με την ομοιογένεια, την ουδέτερη οδική συμπεριφορά και φυσικά το κορυφαίο επίπεδο άνεσης που προσφέρει σε όλες τις εκδόσεις του.

Πλήρως ανανεωμένο σχεδίαση αμαξώματος
Με βάση τα όσα ανακοίνωσε η εταιρεία, το νέο Transit Custom διαθέτει σημαντικά τροποποιημένη σχεδίαση αμαξώματος με σαφείς διαφορές στο σχήμα του προφυλακτήρα και της μάσκας, ενώ εντελώς νέα είναι και τα φωτιστικά σώματα που πλέον ενσωματώνουν φώτα ημέρας με λυχνίες LED στο περίγραμμα τους. Παράλληλα, αναλόγως της έκδοσης είναι διαθέσιμοι και πιο ισχυροί προβολείς Xenon.