Leasing-Μισθώματα Βαρέα Επαγγελματικά
Μηχανή Αναζήτησης

Pick-Up εκτός της πεπατημένης

26.057 Επισκέψεις στο άρθρο (15/8/2018)

Η κατηγορία των ελαφρών ημιφορτηγών, πιο γνωστών και ως Pick-Up, έχει καταφέρει κατά τη διάρκεια των τελευταίων ετών να αναβαθμίσει σημαντικά το προφίλ και να αυξήσει εντυπωσιακά τις πωλήσεις της, καθώς προσφέρει εκδόσεις με ιδιαίτερα… πολιτισμένο χαρακτήρα και εξοπλισμό που παραπέμπει σε πολυτελή SUV οχήματα. Ωστόσο αυτήν είναι η μία όψη του νομίσματος…

Με δεδομένο η βάση των υποψηφίων αγοραστών ενός τετρακίνητου οχήματος, οι οποίοι εξετάζουν το ενδεχόμενοι απόκτησης ενός Pick-Up έχει διευρυνθεί θεαματικά κατά τη διάρκεια των τελευταίων ετών, ολοένα και περισσότερες αυτοκινητοβιομηχανίες (βλέπε π.χ. Mercedes-Benz, Renault κ.ο.κ.) έχουν σπεύσει να παρουσιάσουν τις δικές τους προτάσεις.
Παρά το γεγονός ότι τα Pick-Up έχουν πλέον να επιδείξουν κορυφαίους χώρους για έως και πέντε επιβάτες στις διπλοκάμπινες εκδόσεις τους, καθώς και εξοπλισμό που δεν έχει να ζηλέψει σε τίποτε αντίστοιχα πολυτελή επιβατικά οχήματα, δεν παύουν πρώτα και πάνω από όλα να αποτελούν σκληροτράχηλα επαγγελματικά οχήματα που έχουν δομηθεί με τέτοιο τρόπο ώστε να είναι σε θέση να μεταφέρουν φορτία ακόμη και άνω του 1,0t. κυριολεκτικά παντού.
Στις σελίδες που ακολουθούν, συγκεντρώσαμε ορισμένες ιδιαίτερες και κατά κύριο λόγο, συλλεκτικές, εκδόσεις Pick-Up από τους κυριότερους εκπροσώπους της κατηγορίας ενώ δεν πρέπει να παραβλέπουμε πως αρκετές ακόμη δυναμικές εκδόσεις καθώς και νέοι εκπρόσωποι της κατηγορίας, αναμένεται να λανσαριστούν μέσα στους προσεχείς μήνες.