Leasing-Μισθώματα Βαρέα Επαγγελματικά
Μηχανή Αναζήτησης

Η ξεχωριστή έκδοση «Dark Label» του Volkswagen Amarok.

    VW Amarok Dark Label

    26.059 Επισκέψεις στο άρθρο (15/8/2018)

    Κατά τη διάρκεια της πρόσφατης Διεθνούς Εκθέσεως της Φρανκφούρτης (ΙΑΑ 2017) που διοργανώθηκε μέσα στον Σεπτέμβριο του περασμένου έτους, το «International Pick-Up of the Year» για το 2018, το Volkswagen Amarok, παρουσιάστηκε σε μια ξεχωριστή έκδοση με την ονομασία «Dark Label».
    Βασισμένες στο επίπεδο εξοπλισμού «Highline» του γερμανικού Pick-Up, οι εκδόσεις Dark Label εφοδιάζονται με τον V6 πετρελαιοκινητήρα των 3,0λτ. που αποδίδει ισχύ 204 ίππων και συνδυάζεται με αυτόματο κιβώτιο 8 σχέσεων, ωστόσο, ο βασικός τους εξοπλισμός είναι σημαντικά πληρέστερος.
    Σε ότι αφορά στο εξωτερικό του αμαξώματος, αξίζει να εστιάσουμε στις ειδικές ζάντες αλουμινίου των 18 ιντσών καθώς και τις επενδύσεις από μαύρη –ματ- βαφή στους καθρέπτες, τις χειρολαβές των θυρών και τον πίσω προφυλακτήρα.
    Ματ είναι και η βαφή των πλευρικών σκαλοπατιών όσο και τους roll-bar στον χώρο φόρτωσης που συνδυάζεται με το γκρι μεταλλικό χρώμα του αμαξώματος.
    Σε ότι αφορά στο εσωτερικό του οχήματος, οι εκδόσεις Dark Label διακρίνονται δερμάτινη επένδυση από alcantara σε όλα τα καθίσματα καθώς και αρκετές «πινελιές» από μαύρης απόχρωσης σε διάφορα σημεία του εσωτερικού διακόσμου.
    Πέραν αυτού, στον βασικό εξοπλισμό του μοντέλου συγκαταλέγεται και το πιο προηγμένο σύστημα πολυμέσων της εταιρείας, το Discover Media με οθόνη αφής 6,33 ιντσών που ενσωματώνει λειτουργίες όπως οι «Voice Enhancer», «Guide & Inform» κ.ο.κ.