Leasing-Μισθώματα Βαρέα Επαγγελματικά
Μηχανή Αναζήτησης

Δυναμική και με δυνατότητα κίνησης κυριολεκτικά παντού είναι η νέα έκδοση «AT35» του Toyota Hilux που υπογράφει η γνωστή εταιρεία βελτιώσεων «Arctic Trucks».

    Toyota Hilux AT35

    26.058 Επισκέψεις στο άρθρο (15/8/2018)

    Μέσα στον Απρίλιο του τρέχοντος έτους, με αφορμή και τη συμπλήρωση 50 ετών από την πρώτη παρουσίαση της πρώτης γενιάς του Toyota Hilux, η ιαπωνική εταιρεία αποφάσισε να λανσάρει, σε περιορισμένο αριθμό οχημάτων, μια ειδική έκδοση του κορυφαίου σε πωλήσεις Pick-Up, με την ονομασία «Hilux AT35», αποκλειστικά για την αγορά της Μ. Βρετανίας.
    Το Διεθνές Σαλόνι Επαγγελματικών Οχημάτων του Μπέρμιγχαμ (CV Show 2018), ήταν και σε αυτήν την περίπτωση το μέρος που η εν λόγω έκδοση του Toyota Hilux έκανε την πρεμιέρα της στο ευρύ κοινό, με την Toyota να ανακοινώνει πως παρά τις πολλαπλές διαφορές της από τις… συμβατικές, θα συνοδεύεται από την 5ετή εγγύηση (ή 100.000χλμ.) που ισχύει και για τα υπόλοιπα οχήματα της εταιρείας.
    Το αρκτικόλεξο «AT35» υποδηλώνει ξεκάθαρα και σε αυτήν την περίπτωση την εμπλοκή της εταιρείας «Arctic Trucks» στην εξέλιξη της καθώς, δεν πρέπει να ξεχνάμε πως η εν λόγω εταιρεία και η Toyota έχουν συνεργαστεί και στο παρελθόν, εξελίσσοντας οχήματα βασισμένα στο Hilux που συμμετείχαν σε ερευνητικές αποστολές τόσο στην Αρκτική όσο και στην Ανταρκτική!
    Για την ιστορία, αξίζει να αναφέρουμε πως οι συγκεκριμένες εκδόσεις του Hilux εφοδιάζονται με ελαστικά 315/70 R17 με το μήκος του αμαξώματος να ανέρχεται στα 5,33μ., το πλάτος στα 1,99μ. και το ύψος στα 1,89μ. αντίστοιχα.
    Αντίστοιχα, η γωνία προσέγγισης ορίζεται στις 34 μοίρες και αυτή της αποχώρησης στις 28 μοίρες ενώ, οι επεμβάσεις και τροποποιήσεις που έχει δεχθεί το σύστημα μετάδοσης της κίνησης και της ανάρτησης, έχουν ουσιαστικά αυξήσει την απόσταση του αμαξώματος από το έδαφος κατά 25% σε σχέση με τις απλές εκδόσεις του Hilux.