Leasing-Μισθώματα Βαρέα Επαγγελματικά
Μηχανή Αναζήτησης

To Ford Ranger «Black Edition» είναι μια συλλεκτική έκδοση που προσφέρεται και στην Ελλάδα με κόστος από 40.450 ευρώ.

Στον βασικό της εξοπλισμό, συνδυάζεται με τον Duratorq TDCi πετρελαιοκινητήρα των 3,2λτ. που αποδίδει ισχύ 200 ίππων.

Ford Ranger Black Edition

26.072 Επισκέψεις στο άρθρο (15/8/2018)

Hεξαιρετικά δυναμική αυτή έκδοση του Ford Ranger είναι διαθέσιμη και στην ελληνική αγορά με κόστος από 40.450 ευρώ και βασίζεται στο υπερπλήρες επίπεδο εξοπλισμού «Limited» ενώ, μόλις 2.500 οχήματα αναμένεται να παραχθούν.
Στα βασικά γνωρίσματα του Ranger Black Edition αξίζει να αναφέρουμε τις ζάντες ελαφρού κράματος των 17 ιντσών και τις πολλαπλές πινελιές μαύρου χρώματος σε διάφορα σημεία του αμαξώματος όπως οι σπορτίφ μπάρες, οι ράγες οροφής, τα πλαϊνά σκαλοπάτια, ζάντες «Panther Black», η μάσκα, οι καθρέπτες καθώς και το πλαίσιο των προβολέων ομίχλης.
Παράλληλα, μαύρες είναι και οι δερμάτινες επενδύσεις στο εσωτερικό της καμπίνας των επιβατών.
Επιπρόσθετα, η εν λόγω συλλεκτική έκδοση έχει να επιδείξει στοιχεία όπως οι ηλεκτρικοί, θερμαινόμενοι και αναδιπλούμενοι καθρέπτες, τα θερμαινόμενα καθίσματα για τον οδηγό και τον συνοδηγό, η κάμερα οπισθοπορείας, οι αισθητήρες υποβοήθησης της στάθμευσης, ο αυτόματος κλιματισμός δύο ζωνών (DEATC), το ηχοσύστημα με σύστημα πλοήγησης «Ford SYNC 3» με οθόνη TFT 8 ιντσών και φωνητικές εντολές κ.ά.
Διαθέσιμες μόνο με το διπλοκάμπινο αμάξωμα του Ranger, οι εκδόσεις «Black Edition» συνδυάζονται με τον Duratorq TDCi πετρελαιοκινητήρα των 3,2λτ. που αποδίδει ισχύ 200 ίππων.