Leasing-Μισθώματα Βαρέα Επαγγελματικά
Μηχανή Αναζήτησης

Δυναμική και με πολλαπλές αναβαθμίσεις είναι η σχεδίαση της έκδοσης «Brabus» για την Mercedes-Benz X-Class.

Χαρακτηριστικά στοιχεία της εξωτερικής της εμφάνισης είναι οι προβολείς LED στην οροφή καθώς και οι χρωμιωμένες απολήξεις της εξάτμισης ενώ…

…οι δερμάτινες επενδύσεις στο εσωτερικό συνδυάζονται με πολλαπλές πινελιές χρωμίου.

Mercedes-Benz X-Class by Brabus

26.067 Επισκέψεις στο άρθρο (15/8/2018)

Λιγότερο από ένα έτος μετά την επίσημη παρουσίαση της X-Class, του πρώτου Pick-Up στη σύγχρονη γκάμα της Mercedes-Benz, η εταιρεία βελτιώσεων «Brabus» επέλεξε το γερμανικό ελαφρύ ημιφορτηγό για να δημιουργήσει ένα άκρως δυναμικό και πολυτελές όχημα.
Η εν λόγω έκδοση έχει να επιδείξει στοιχεία όπως οι προβολείς LED στον εμπρός προφυλακτήρα, ειδικές ράμπες με ενσωματωμένους προβολείς LED στην οροφή του οχήματος, νέα μάσκα, εντυπωσιακής σχεδίασης ζάντες 20 ιντσών ενώ και η εξάτμιση φέρει χρωμιωμένες απολήξεις.
Στο εσωτερικό των εν λόγω εκδόσεων της X-Class έχουν επιλεγεί αλουμινένια ποδοστήρια, νέες δερμάτινες επενδύσεις κ.ο.κ.
Τέλος, οι μηχανικοί της Brabus φρόντισαν να αναβαθμίσουν τον πετρελαιοκινητήρα των 2,3λτ. που αναλαμβάνει την κίνηση της X-Class στην έκδοση 250d, που πλέον αποδίδει 211 ίππους (+21) και 510 Nm ροπής (+40).
Το γεγονός αυτό επιτρέπει στην Mercedes-Benz X-Class Brabus να επιταχύνει από στάση στα 100 χλμ./ώρα σε 11,5δλ. ενώ η εταιρεία υποστηρίζει πως έχει αυξηθεί και η ελκτική της ικαντότητα.