Leasing-Μισθώματα Βαρέα Επαγγελματικά
Μηχανή Αναζήτησης

Θηριώδης πολυτέλεια!

17.427 Επισκέψεις στο άρθρο (30/7/2018)

Η νέα –κορυφαία- έκδοση «350 d 4MATIC» της Mercedes-Benz X-Class που είχαμε την ευκαιρία να οδηγήσουμε στη Σλοβενία κατά τη διάρκεια της πανευρωπαϊκής παρουσίασης της, επανακαθορίζει τον ορισμό του «premium» στην κατηγορία των Pick-Up.

Η μαγική ύπαιθρος της Σλοβενίας στην σκιά των ¶λπεων και η παραμυθένια πόλη της –πρωτεύουσας- Λουμπλιάνας, ήταν το σκηνικό που η Mercedes-Benz επέλεξε για να παρουσιάσει το κορυφαίο Pick-Up που κατασκεύασε ποτέ, την έκδοση 350 d 4Matic της X-Class.
Κατά την επαφή μας με το αυτό το εντυπωσιακό, από όλες τις απόψεις, Pick-Up είχαμε την ευκαιρία να κινηθούμε εντός της πόλης, σε δύσκολες κυκλοφοριακές συνθήκες, στο επαρχιακό και εθνικό δίκτυο καθώς και σε ορισμένες απαιτητικές εκτός δρόμου διαδρομές.
Με τον εντυπωσιακό σε συμπεριφορά και απόδοση V6 πετρελαιοκινητήρα των 3,0λτ. που αποδίδει ισχύ 258 ίππων και 550 Nm ροπής καθώς και το αυτόματο κιβώτιο «7G-Tronic Plus» στον βασικό της εξοπλισμό, η εν λόγω έκδοση του πολυτελούς και επιβλητικού γερμανικού Pick-Up, μας προσέφερε ένα κορυφαίο επίπεδο ενεργητικής ασφάλειας και υποδειγματική για τα δεδομένα της κατηγορίας, ποιότητα κύλισης, παντού και πάντα.
Είτε πρόκειται για ιδιοκτήτες που θα επιλέξουν το εν λόγω όχημα ως καθημερινό αυτοκίνητο για τις μετακινήσεις τους αλλά και ως «σύντροφο» στις εξορμήσεις τους εκτός της πόλης, είτε για απαιτητικούς επαγγελματίες που θα αποφασίσουν να το… κακομεταχειριστούν, υποβάλλοντας το σε συνθήκες εκτός δρόμου κίνησης ακόμη και με πλήρες φορτίο, η νέα X-Class 350d 4Matic κυριολεκτικά μπορεί να τους προσφέρει ένα μεγάλο… χαμόγελο χάρη στις εντυπωσιακές προδιαγραφές της και την πληρότητα που παρουσιάζει σε όλους ανεξαιρέτως τους τομείς.