Leasing-Μισθώματα Βαρέα Επαγγελματικά
Μηχανή Αναζήτησης

Στον αυτοκινητόδρομο, η X 350 d μετατρέπεται σε… μαγικό χαλί για τους έως και πέντε ενήλικους επιβάτες που μπορεί να μεταφέρει, με εξαιρετική ποιότητα κύλισης και υψηλό επίπεδο ενεργητικής ασφάλειας.

Παράλληλα, σε πάσης φύσεως εδάφη, είναι σε θέση να κινηθεί με άνεση και ασφάλειας ενώ, το μέγιστο βάθος υδάτινων εμποδίων που μπορεί να… αντιμετωπίσει ανέρχεται στα 600 χλστ.

Το μέγιστο βάρος που μπορεί να έλξει χωρίς το παραμικρό πρόβλημα ανέρχεται στους 3,5t. ενώ…

… εντυπωσιακές είναι και οι… αναρριχητικές της ικανότητες!

Στον βασικό εξοπλισμό το σύστημα «4MATIC»

17.415 Επισκέψεις στο άρθρο (30/7/2018)

Στην έκδοση «350 d» το σύστημα μόνιμης τετρακίνησης «4MATIC» με δυνατότητα υποπολλαπλασιασμού των σχέσεων μετάδοσης (κοντές) περιλαμβάνεται στον βασικό εξοπλισμό.
Προαιρετικά είναι διαθέσιμο και κλείδωμα του διαφορικού για τον πίσω άξονα η μετάδοση της κίνησης παρέχεται σε αναλογία 40:60 για τους εμπρός και τους πίσω τροχούς.
Στην πράξη αυτό μεταφράζεται σε βέλτιστη ευστάθεια και αυξημένη πρόσφυση του συνόλου κατά τις επιταχύνσεις ενώ η ύπαρξη ενός πολύδισκου ηλεκτρομηχανικού συμπλέκτη με δυνατότητα συνεχούς ρύθμισης της συμπεριφοράς του, διασφαλίζει την μέγιστη πρόσφυση του κάθε τροχού, ανά πάσα στιγμή κατά την εκτός δρόμου κίνηση.
Τέλος, μέσω ενός περιστροφικού διακόπτη στο κάτω μέρος της κεντρικής κονσόλας, ο οδηγός μπορεί να επιλέξει -μεταξύ άλλων- και τις κοντές σχέσεις.
Όλα τα παραπάνω σε συνδυασμό με μια μεγάλη ποικιλία ηλεκτρονικών συστημάτων όπως τα Active Brake Assist, Trafic Sign Assist, Lane Keeping Assist, ESP με λειτουργία ελέγχου κατά τη ρυμούλκηση trailer, σύστημα ελέγχου πίεσης των ελαστικών αλλά και βοηθητικά συστήματα που άπτονται της ασφάλειας όπως τα φώτα με λυχνίες LED, το σύστημα περιμετρικής θέασης μέσω καμερών σε όλες τις πλευρές του οχήματος ή ακόμη και το κουμπί έκτακτης κλήσης βοήθειας, συνηγορούν στην εντυπωσιακή οδική συμπεριφορά της X-Class επί παντός εδάφους.