Leasing-Μισθώματα Βαρέα Επαγγελματικά
Μηχανή Αναζήτησης

Η κορυφαία ποιότητα υλικών και η επιβλητική σχεδίαση χαρακτηρίζουν τον εσωτερικό διάκοσμο των κορυφαίων εκδόσεων της X-Class.

Μέσω της έγχρωμης οθόνης στον πίνακα οργάνων, ο οδηγός μπορεί να ενημερώνεται για πολλαπλές πληροφορίες αναφορικά με τις λειτουργίες και την κατάσταση του οχήματος.

Στο κάτω μέρος της κεντρικής κονσόλας εδράζονται τα χειριστήρια για το σύστημα «4MATIC» και γενικότερα την εκτός δρόμου κίνηση του οχήματος (κλείδωμα διαφορικού κ.ο.κ.).

Μέσω τεσσάρων καμερών σε όλες τις πλευρές του αμαξώματος, ο οδηγός μπορεί να δει τα πάντα γύρω από το όχημα στην κεντρική οθόνη του συστήματος πολυμέσων, χωρίς να κοιτάξει καν έξω…

Εντυπωσιακή πληρότητα σε θέματα άνεσης, ασφάλειας και πολυτέλειας

17.430 Επισκέψεις στο άρθρο (30/7/2018)

Ανεξαρτήτως έκδοσης και εξοπλισμού, η Mercedes-Benz έχει «προικίσει» την X-Class με έναν στιβαρό κλωβό ασφαλείας για την καμπίνα των επιβατών ενώ, εκτεταμένες ζώνες ελεγχόμενης παραμόρφωσης έχουν διασφαλιστεί τόσο για το εμπρός όσο και το πίσω μέρος του αμαξώματος σε περίπτωση σύγκρουσης.
Αντίστοιχα, στον βασικό εξοπλισμό της X-Class συγκαταλέγονται επτά αερόσακοι καθώς και βάσεις isofix (σύστημα «i-Size») για δύο παιδικά καθίσματα.
Όπως προαναφέραμε, η νέα έκδοση «X-Class 350 d 4Matic» θα προσφέρεται με τα πακέτα εξοπλισμού «Progressive» και «Power» που διαφέρουν ως προς την εμφάνιση και τα βασικά στοιχεία εξοπλισμού.
Αμφότερα φέρουν το σύστημα «Keyless-Go» για την εκκίνηση του κινητήρα χωρίς κλειδί καθώς και τον κλιματισμό δύο ζωνών «Thermotronic» στον βασικό τους εξοπλισμό.
Ειδικά στις εκδόσεις «Progressive» η Mercedes-Benz προσφέρει 6άκτινες ζάντες αλουμινίου 17 ιντσών χρωμιωμένους αεραγωγούς, επενδύσεις από δέρμα στο τιμόνι και τον επιλογέα ταχυτήτων και επενδύσεις από μαύρο ύφασμα για τα καθίσματα (προαιρετικά είναι διαθέσιμες και γνήσιο δέρμα Artico). Τέλος το σύστημα πολυμέσων «Audio 20» συνδυάζεται με οκτώ συνολικά ηχεία εντός της καμπίνας.
Αντίστοιχα, οι εκδόσεις «Power» εφοδιάζονται με ειδική χρωμιωμένη επένδυση κάτω από τον εμπρόσθιο προφυλακτήρα, χρωμιωμένο πίσω προφυλακτήρα, 18άρες ζάντες αλουμινίου με έξι ακτίνες, φωτιστικά σώματα με λυχνίες LED, επενδύσεις από δέρμα και πλαστικό στο ταμπλό και την κεντρική κονσόλα καθώς και δέρμα μαύρου ή καφέ χρώματος στα καθίσματα. Τα τελευταία είναι ηλεκτρικά ελεγχόμενα ενώ μέσω μιας μεγάλης οθόνης αφής ελέγχεται την πλειοψηφία των λειτουργιών του συστήματος πολυμέσων «Audio 20».
Τέλος, προαιρετικά σε όλες τις εκδόσεις, η Mercedes-Benz έχει φροντίσει να εξελίξει πολλαπλά στοιχεία εξατομίκευσης της νέας X-Class όπου συγκαταλέγονται το ηλεκτρικά ανοιγόμενο παράθυρο στο πίσω παρμπρίζ, διάφορες επενδύσεις προστασίας για εκτός δρόμου χρήση του οχήματος, ειδικά πλευρικά σκαλοπάτια και roll-bars για την οροφή και τον χώρο φόρτωσης, ειδικά καλύμματα για την καρότσα καθώς και εργαλειοθήκες, ράγες με –μετακινούμενα- σημεία πρόσδεσης του φορτίου κ.ο.κ.