Leasing-Μισθώματα Βαρέα Επαγγελματικά
Μηχανή Αναζήτησης

Ο θηριώδης κινητήρας της X 350 d, κερδίζει τις εντυπώσεις με την απόδοση και τις επιδόσεις που προσφέρει στο –βάρους 2.285 κιλών- αμάξωμα του γερμανικού Pick-Up.

    Ένα Pick-Up για… όργωμα!

    17.426 Επισκέψεις στο άρθρο (30/7/2018)

    Το βασικό χαρακτηριστικό της νέας X 350 d 4Matic έκδοσης είναι φυσικά ο νέος, υπερτροφοδοτούμενος –V6- πετρελαιοκινητήρας των 3,0λτ. που αποδίδει ισχύ 258 ίππων.
    Βασικό γνώρισμα του είναι η ιδιαίτερα γραμμική απόδοση του ενώ η διατήρηση της μέγιστης τιμής της ροπής του (550 Nm) από τις 1.400 – 3.200 σ.α.λ., στην πράξη μεταφράζεται σε ισχυρό «τράβηγμα» και άμεση απόκριση στις εντολές του οδηγού παντού και πάντα!
    Κατασκευαστικά, το εν λόγω μηχανικό σύνολο διακρίνεται για το μειωμένο βάρος του ενώ το turbo έχει μεταβλητή γεωμετρία. Παράλληλα, οι κύλινδροι φέρουν την ειδική τεχνολογία επίστρωσης «NANOSLIDE®» που χρησιμοποιείται και στα αγωνιστικά μονοθέσια της Mercedes-Benz στη Formula 1!
    Όπως προαναφέραμε, ο V6 κινητήρας συνδυάζεται με το αυτόματο κιβώτιο 7G-Tronic Plus με χειριστήρια για τη σειριακή εναλλαγή των σχέσεων στο τιμόνι ενώ εξαιρετική κρίνεται τόσο η λειτουργία όσο και η χρησιμότητα του συστήματος «Dynamic Select» που ουσιαστικά μεταβάλλει ανάλογα με τις απαιτήσεις του οδηγού, τη λειτουργία του κιβωτίου ταχυτήτων.