Leasing-Μισθώματα Βαρέα Επαγγελματικά
Μηχανή Αναζήτησης

Η εξαιρετική οδική συμπεριφορά της X-Class επί παντός οδοστρώματος είναι το πρώτο στοιχείο που θα κερδίσει την εκτίμηση του οδηγού.

    Τα σημεία υπεροχής της Mercedes-Benz X-Class 350 d

    17.418 Επισκέψεις στο άρθρο (30/7/2018)

    Προτού αναφερθούμε στα… εξόφθαλμα βασικά χαρακτηριστικά της νέας κορυφαίας έκδοσης της X-Class, καλό θα ήταν να εστιάσουμε σε ορισμένα επιπλέον σημεία που την καθιστούν ιδανική για μια μεγάλη γκάμα χρήσεων.
    ΚατΆ αρχήν δεν μπορούμε να παραβλέψουμε το στιβαρό πλαίσιο τύπου σκάλας που συνδυάζεται με προηγμένες (δομικά και τεχνολογικά) αναρτήσεις σε αμφότερους τους άξονες, γεγονός που διασφαλίζει υποδειγματική οδική συμπεριφορά εντός και εκτός δρόμου.
    Επιπρόσθετα, μέσω του συστήματος «Dynamic Select», ο οδηγός μπορεί μέσω ενός διακόπτη δίπλα στον επιλογέα ταχυτήτων να τροποποιήσει τη λειτουργία του κιβωτίου ταχυτήτων και να εκμεταλλευτεί απόλυτα την απόδοση του 3,0λιτρου πετρελαιοκινητήρα, με βάση τις ανάγκες της δεδομένης στιγμής.
    Την ίδια στιγμή, το αυτόματο κιβώτιο «7G-Tronic Plus» διακρίνεται για τις ιδιαίτερα γρήγορες και ομαλές εναλλαγές των σχέσεων, προτρέποντας τον οδηγό στις περισσότερες των περιπτώσεων να αφήσει κατά μέρους την χειροκίνητη χρήση του, μέσω ειδικών paddles στο τιμόνι.
    Σε όλα τα παραπάνω δεν πρέπει να παραβλέψουμε το πληρέστατο επίπεδο εξοπλισμού μέσω των πακέτων «Progressive» και «Power», με τα οποία θα συνδυάζεται η νέα αυτή έκδοση από τον Οκτώβριο (περίπου), όταν και θα ξεκινήσουν οι παραδόσεις της στην ελληνική αγορά!