στην ελλαδα & στον κοσμο - αγορα

Βρείτε όλα θέλατε να μάθετε για τις αεροκουρτίνες των ψυκτικών θαλάμων των επαγγελματικών οχημάτων.

Αεροκουρτίνες: Γλιτώστε λεφτά με το «φράγμα αέρα»

Δευτέρα, 27 Δεκεμβρίου 2021

Πιο εύκολη και ασφαλή κάνουν τη ζωή του οδηγού-χειριστή του φορτηγού ψυγείου οι αεροκουρτίνες, οι οποίες επιπλέον προσφέρουν εξοικονόμηση κόστους και αύξηση της αποδοτικότητας του ψυκτικού θαλάμου, αποτελώντας την πλέον ενδεδειγμένη λύση στις μεταφορές ευπαθών προϊόντων.

Στο -12,3% τον περασμένο Σεπτέμβριο οι πωλήσεις επαγγελματικών οχημάτων στην Ευρώπη. Από την αρχή του έτους, με 1,4 εκ. μονάδες, το πρόσημο παραμένει θετικό (+19.1%).

Στο -12,3% οι πωλήσεις τον Σεπτέμβριο στην ΕΕ

Πέμπτη, 4 Νοεμβρίου 2021

Λόγω της περίφημης έλλειψης τσιπ που μαστίζει την αυτοκινητοβιομηχανία, η ευρωπαϊκή αγορά επαγγελματικών οχημάτων συνέχισε και τον Σεπτέμβριο την πτωτική της πορεία, με το πρόσημο για φέτος να παραμένει ωστόσο θετικό. Δείτε τι έκαναν ανά κατηγορία οι βασικές αγορές της ΕΕ και πώς κινήθηκε η Ελλάδα.

Aπό τον Ιανουάριο μέχρι τον Αύγουστο είχαν πωληθεί στην Ε.Ε., 161.581 νέα βαρέα φορτηγά ή αλλιώς 33,1% περισσότερα από ό,τι πέρσι.

ΕΕ: Στο +24% το 2021 οι πωλήσεις επαγγελματικών

Παρασκευή, 8 Οκτωβρίου 2021

Παρά το αρνητικό πρόσημο των τελευταίων δύο μηνών του καλοκαιριού, η ευρωπαϊκή αγορά επαγγελματικών οχημάτων σημειώνει φέτος σημαντική πρόοδο, δείχνοντας πως έχει συνέλθει από την πανδημία COVID-19. Δείτε αναλυτικά τι έχει συμβεί ανά κατηγορία οχημάτων, αλλά και ποια είναι η κατάσταση στη χώρα μας.

Αποτελεσματική διαχείριση των μεταφορικών εξόδων!

Αποτελεσματική διαχείριση των μεταφορικών εξόδων!

Παρασκευή, 10 Σεπτεμβρίου 2021

Η κάρτα στόλου της Coral A.E εξασφαλίζει εύκολη και αποτελεσματική διαχείριση των μεταφορικών εξόδων και του κόστους καυσίμου στις επιχειρήσεις που διαθέτουν στόλο αυτοκινήτων. Πάνω από το 50% των μεγαλύτερων εταιρειών της ελληνικής αγοράς χρησιμοποιούν την κάρτα στόλου Coral Pass !

Top quality service Volvo !

Top quality service Volvo !

Δευτέρα, 5 Ιουλίου 2021

Κnow how & εξειδίκευση 36 ετών. Ο κατάλληλος εξοπλισμός και όλα τα ανταλλακτικά που θα χρειαστεί το Volvo φορτηγό σας. Φιλική και άμεση εξυπηρέτηση. Στη σωστή τιμή. Αυτά είναι τα χαρακτηριστικά ενός Volvo Specialist στο Service. Αφοί Σταυράκη ή αλλιώς, "Ο ΤΖΙΜΗΣ" !

Allroads T2: Πολύ ήσυχο και άνετο χάρη στον εκλεπτυσμένο σχεδιασμό συμμετρικού μπλοκ

Neo Allroads T2: Το ΝΕΟ εκλεπτυσμένο ελαστικό της AEOLUS

Πέμπτη, 13 Μαΐου 2021

Το NEO Allroads T2 προσφέρει εξαιρετική απόδοση, είναι πολύ ήσυχο και άνετο χάρη στον εκλεπτυσμένο σχεδιασμό, έχει μεγάλη διάρκεια ζωής χάρη στο πολύ ευρύ και πολύ βαθύ μοτίβο του και χαρακτηρίζεται ως ιδανικό ελαστικό για εξοικονόμηση καυσίμου.

Σε ένα parking επαγγελματικών οχημάτων σήμερα, ο πελάτης μπορεί να απολαύσει μια σειρά παροχών σε ένα 100% ασφαλές περιβάλλον.

Parking. Εμπειρία ασφάλειας & εξυπηρέτησης.

Τρίτη, 27 Απριλίου 2021

Σύγχρονες επιχειρήσεις που έχουν στηθεί με τέτοιο τρόπο ώστε να καλύπτουν πλήρως τις σύγχρονες ανάγκες ασφάλειας, ανεφοδιασμού και ανάπαυσης, χιλιάδων επαγγελματιών οδηγών. Των ανθρώπων δηλαδή που μοχθούν καθημερινά καλύπτοντας ατελείωτα χιλιόμετρα, μεταφέροντας προϊόντα και αγαθά.