Μηχανή Αναζήτησης Βαρέα Επαγγελματικά
Το συνεργείο Φρένα Ρήγας λειτουργεί ως WABCO SERVICE CENTER και παρέχει πιστοποιημένες εργασίες WABCO υψηλής ποιότητας

Το συνεργείο "Φρένα Ρήγας" λειτουργεί ως WABCO SERVICE CENTER και παρέχει πιστοποιημένες εργασίες WABCO υψηλής ποιότητας

Οι ειδικοί στα φρένα! Φρένα Ρήγας!

9 520 Επισκέψεις στο άρθρο

Το συνεργείο "Φρένα Ρήγας" λειτουργεί ως WABCO SERVICE CENTER και παρέχει πιστοποιημένες εργασίες WABCO υψηλής ποιότητας. Διαθέτουν άριστα εκπαιδευμένους και εξειδικευμένους μηχανικούς που μπορούν να υποστηρίξουν αποτελεσματικά κάθε ανάγκη διάγνωσης βλαβών του ηλεκτρονικού ή μηχανικού συστήματος (φρένα, ανάρτηση, αέρας), της νταλίκας, του φορτηγού, του λεωφορείου ή του trailer σας, στο πλαίσιο του προγραμματισμένου service του οχήματός σας ή σε μία έκτακτη ανάγκη κατά τη διάρκεια του ταξιδιού σας από και προς την Ελλάδα.

Το συνεργείο "Φρένα Ρήγας" με έδρα τον Ασπρόπυργο Αττικής, μετρά πάνω από 40 χρόνια επιτυχημένης πορείας στο χώρο τοποθέτησης, επισκευής και συντήρησης συστημάτων πέδησης. Συνεπώς έχουν γνώση των ιδιαίτερων αναγκών και των δύσκολων συνθηκών εργασίας του σύγχρονου επαγγελματία οδηγού. Προτεραιότητα της εταιρείας είναι να διασφαλίζουν ότι τα συστήματα πέδησης και ανάρτησης του οχήματός σας λειτουργούν άριστα και μπορούν να ανταποκριθούν αποτελεσματικά σε βαριά φορτία και δύσκολες συνθήκες οδήγησης. Επίσης δεσμεύονται ότι μπορούν να σας παρέχουν αξιόπιστες λύσεις για την επισκευή της νταλίκας, του φορτηγού ή του λεωφορείου σας. Tο εξειδικευμένο, έμπειρο και πλήρως καταρτισμένο προσωπικό τους είναι πάντα στη διάθεσή σας για να σας εξυπηρετήσει με συνέπεια και ταχύτητα.

Κοινοποίησέ το »


Φροντίζουν να ανανεώνουν τις γνώσεις τους, να αναβαθμίζουν τον εξοπλισμό τους και να εφαρμόζουν τις τελευταίες τεχνικές στον τομέα της τεχνολογίας ώστε να είναι πάντα σε θέση να σας παρέχουν πιστοποιημένες υπηρεσίες υψηλού επιπέδου, αναζητώντας λύσεις με τη χαμηλότερη δυνατή επιβάρυνση για εσάς.WABCO SERVICE PARTNER
ΕΜΠΙΣΤΕΥΘΕΙΤΕ ΤΗΝ ΕΞΕΙΔΙΚΕΥΜΕΝΗ ΓΝΩΣΗ ΜΑΣ ΣΤΗ ΔΙΑΓΝΩΣΗ ΒΛΑΒΩΝ ΒΑΡΕΩΝ ΟΧΗΜΑΤΩΝ


Το συνεργείο "Φρένα Ρήγας" λειτουργεί ως WABCO SERVICE CENTER και παρέχει πιστοποιημένες εργασίες WABCO υψηλής ποιότητας. Διαθέτουν άριστα εκπαιδευμένους και εξειδικευμένους μηχανικούς που μπορούν να υποστηρίξουν αποτελεσματικά κάθε ανάγκη διάγνωσης βλαβών του ηλεκτρονικού ή μηχανικού συστήματος (φρένα, ανάρτηση, αέρας), της νταλίκας, του φορτηγού, του λεωφορείου ή του trailer σας, στο πλαίσιο του προγραμματισμένου service του οχήματός σας ή σε μία έκτακτη ανάγκη κατά τη διάρκεια του ταξιδιού σας από και προς την Ελλάδα.
 
Για να μπορούν να υποστηρίζουν αποτελεσματικά τους πελάτες της, η "Φρένα Ρήγας" επενδύει συστηματικά σε εξοπλισμό διαγνωστικών μηχανημάτων τελευταίας τεχνολογίας όλων των μεγάλων οίκων:
› WABCO
› WABCO WÜRTH
› KNORR -BREMSE
› HALDEX

Παράλληλα παρέχουν πιστοποιημένες υπηρεσίες και εργασίες προγραμματισμού εγκεφάλων σε συστήματα ABS, EBS, ECAS και EAPU για τη νταλικά, το φορτηγό και το λεωφορεία. Ταυτόχρονα επενδύουν στη δια βίου εκπαίδευση του προσωπικού τους, με εξειδικευμένα σεμινάρια σε συστήματα πέδησης-ανάρτησης και διάγνωσης βλαβών, ώστε να συμβαδίζουν με τις τελευταίες εξελίξεις της τεχνολογίας.ΕΙΔΙΚΟΙ
ΣΤΗΝ ΕΠΙΣΚΕΥΗ ΦΡΕΝΩΝ - ABS
 
Το συνεργείο τοποθετεί ABS - EBS των εταιριών WABCOKNORR - BREMSE και HALDEX. Αναλαμβάνουν μία ευρεία γκάμα εργασιών συντήρησης, επισκευής και τοποθέτησης συστημάτων πέδησης για τη νταλίκα, το φορτηγό ή το λεωφορείο σας, μεταξύ των οποίων,αλλαγή δισκόφρενων, δισκόπλακας, θερμουίτ, ταμπούρων, σιαγόνων και δαγκανών.

Παράλληλα, εξειδικευόνται στην αντικατάσταση εγκεφάλων ABS - EBS, στη διάγνωση βλαβών με γνήσια διαγνωστικά μηχανήματα, ακολουθώντας πιστά τις προδιαγραφές των κατασκευαστών, διαθέτουν γραμμή ΚΤΕΟ και χορηγούν πιστοποιητικά.

ΕΠΙΣΚΕΥΗ ΑΕΡΑ

Καθημερινά, οι πιστοποιημένοι και έμπειροι τεχνικοί της εταιρείας αναλαμβάνουν με επιτυχία την αντικατάσταση και επισκευή κάθε εξαρτήματος αέρα του συστήματος πέδησης και ανάρτησης της νταλίκας, του φορτηγού ή του λεωφορείου σας, όπως:

 • › ξηραντήρες
 • › κομπρεσέρ
 • › ηλεκτρομαγνητικές βαλβίδες αέρα

Στην αποθήκη της "Φρένα Ρήγας" διαθέτουν μεγάλη ποικιλία γνήσιων ανταλλακτικών και σετ επισκευής από αναγνωρισμένες για την ποιότητά τους μάρκες, όπως WABCO, KNORR - BREMSE, HALDEX.

Είναι πολύ σημαντικό το κύκλωμα του αέρα να λειτουργεί σωστά και να είναι καλά συντηρημένο, ώστε να αποφεύγονται επιπλοκές και φθορές στα εξαρτήματά του.

ΣΥΝΤΗΡΗΣΗ ΑΞΟΝΩΝ
 

Το εξάρτημα που καταπονείται περισσότερο σε ένα όχημα είναι οι άξονες των τροχών. Η σωστή συντήρηση και λίπανση των αξόνων μειώνει την πιθανότητα ζημιάς, που προκύπτει από την υπερβολική τριβή των εξαρτημάτων.
Στο συνεργείο "Φρένα Ρήγας", φροντίζουν για την επισκευή και συντήρηση βάσει των προδιαγραφών των μεγαλύτερων κατασκευαστών του χώρου:

BPW
› SAF
› MERCEDES
› ROR-MERITOR
› SCHMITZ CARGO BULL
› GIGANT κ.ά.


ΕΠΙΣΚΕΥΗ ΑΝΑΡΤΗΣΗΣ

Εμπιστευθείτε το συνεργείο τους, εάν θέλετε να απολαμβάνετε τη μέγιστη δυνατή ασφάλεια στο δρόμο! Γιατί αναλαμβάνουν υπεύθυνα την επισκευή και συντήρηση του συστήματος ανάρτησης του οχήματός σας (νταλίκα, φορτηγό, λεωφορείο κ.ά) και το προσαρμόζουν στα μέτρα σας και στις ιδιαίτερες ανάγκες σας.

Στο συνεργείο της "Φρένα Ρήγας" επιλέγουν γνήσια ανταλλακτικά με γνώμονα την ποιότητα. Για το λόγο αυτό, προμηθεύονται αερόφουσκες, αμορτισέρ, σούστες και βαλβίδες ανάρτησης από εξουσιοδοτημένους οίκους:

 • › WABCO
 • › KNORR
 • › CONTITECH
 • › FIRESTONE
 • › MONROE
 • › SAF
 • › ΒPW
 • › VIBRACOUSTIC κ.ά.

Κοινοποίησέ το »

προϊοντα αυτοκινητου - ΦΡΕΝΑ

προϊοντα αυτοκινητου - ΦΡΕΝΑ

 • Γ. ΜΑΡΚΟΠΟΥΛΟΣ Γ. ΒΑΣΙΛΑΤΟΣ

  Γ. ΜΑΡΚΟΠΟΥΛΟΣ Γ. ΒΑΣΙΛΑΤΟΣ

  Στις σύγχρονες εγκαταστάσεις του συνεργείου των Γ. ΜΑΡΚΟΠΟΥΛΟΣ Γ. ΒΑΣΙΛΑΤΟΣ  400 τ.μ., στον Ασπρόπυργο ειδικεύονται στην επισκευή και εγκατάσταση ηλεκτρονικών συστημάτων πέδησης ABS, EBS, ECAS, ASR, TEBS και RCAS
   2105584240 – 2105584242 Περισσότερα
 • ΠΕΤΡΟΜΕΛΙΔΗΣ & ΣΙΑ Ο.Ε.

  ΠΕΤΡΟΜΕΛΙΔΗΣ & ΣΙΑ Ο.Ε.

  Από το 1972 η εταιρεία «Πετρομελίδης και ΣΙΑ» προσφέρει εξειδικευμένα και υψηλής ποιότητας προϊόντα, απόλυτα προσαρμοσμένα στις ανάγκες του σύγχρονου επαγγελματικού αυτοκινήτου. Βρείτε αυτό που ψάχνετε με ένα κλικ στο πρότυπο eshop της!
   2310 768135, 2310 524068 Περισσότερα
 • KARSOU BRAKE SOLUTIONS

  KARSOU BRAKE SOLUTIONS

  Η εταιρεία KARSOU BRAKE SOLUTIONS δραστηριοποιείται στην επισκευή και τοποθέτηση συστημάτων πέδησης, επιβράδυνσης, έλξης και ανάρτησης, στον τομέα μηχανουργικών εργασιών καθώς και στην εμπορία σχετικών ανταλλακτικών και αξεσουάρ για νταλίκες, φορτηγά και ρυμουλκούμενα οχήματα.
   2105551450 Περισσότερα
 • BRAKETRUCK

  BRAKETRUCK

  Το συνεργείο φρένων φορτηγών BRAKETRUCK στον Ασπρόπυργο, φροντίζει για την άριστη κατάσταση του συστήματος πέδησης του οχήματός σου. Σύγχρονες εγκαταστάσεις, άμεση εξυπηρέτηση, φιλικές τιμές.
   2105584520 Περισσότερα
 • ΡΗΓΑΣ & ΣΙΑ ΟΕ

  ΡΗΓΑΣ & ΣΙΑ ΟΕ

  Στο συνεργείο "ΦΡΕΝΑ ΡΗΓΑΣ" φροντίζουν για τη μέγιστη δυνατή ασφάλειά σας στο δρόμο, χάρις στην πολυετή εμπειρία τους και τις πιστοποιημένες υπηρεσίες στη διάγνωση και επισκευή φρένων, αέρα και αναρτήσεις οχημάτων (Wabco Service Center).
   210 55 75 692-3 Περισσότερα