Leasing-Μισθώματα Βαρέα Επαγγελματικά
Μηχανή Αναζήτησης
MCAutoParts: 20.000 μεταχειρισμένα ανταλλακτικά για Ι.Χ. και επαγγελματικά
MCAutoParts: 20.000 μεταχειρισμένα ανταλλακτικά για Ι.Χ. και επαγγελματικά
  • MCAutoParts: 20.000 μεταχειρισμένα ανταλλακτικά για Ι.Χ. και επαγγελματικά
  • MCAutoParts: 20.000 μεταχειρισμένα ανταλλακτικά για Ι.Χ. και επαγγελματικά

MCAutoParts: 20.000 μεταχειρισμένα ανταλλακτικά για Ι.Χ. και επαγγελματικά

33.537 Επισκέψεις στο άρθρο (14/3/2024)

- Περισσότερα από 20.000 μεταχειρισμένα ανταλλακτικά
- Τα ελέγχουν και τα προμηθεύονται οι ίδιοι από Ελλάδα και Γερμανία
- Για κάθε τι που χρειάζεται το όχημα - Μηχανικά, φανοποιεία, ηλεκτρολογικά
- Όλα άμεσα διαθέσιμα και ταξινομημένα στο e-shop τους

ΧΑΡ. ΖΕΡΒΟΣ & ΣΙΑ Ο.Ε.
ΔΡΥΜΟΝΙΤΗ ΕΜΠΟΡΙΚΗ ΑΝΤΑΛΛΑΚΤΙΚΩΝ ΙΚΕ

Η επιλογή ενός μεταχειρισμένου ανταλλακτικού έχει ένα αυξημένο βαθμό δυσκολίας (ο οποίος εξαρτάται και από το είδος του ανταλλακτικού που ψάχνουμε). Για παράδειγμα, στα ανταλλακτικά φανοποιείας η επιλογή είναι σχετικά εύκολη και γίνεται με το… μάτι. Ένας καλοδιατηρημένος προφυλακτήρας, μία πόρτα ή ένα φτερό δεν είναι δύσκολο να βρεθεί.

Τι γίνεται όμως με τα πιο «σύνθετα» ανταλλακτικά, που αφορούν τα μηχανικά μέρη, όπως π.χ. μία τρόμπα πετρελαίου, ένα καπάκι μηχανής, ένα ψυγείο, ή ακόμη και ένα σασμάν; Εδώ χρειάζεται λίγο ψάξιμο. Διαβάστε, λοιπόν, 5+1 tips για να κάνετε την σωστή επιλογή σε επόμενη πιθανή αναζήτηση σας:

1-  Το ανταλλακτικό να πληροί τις προδιαγραφές που έχει ορίσει ο κατασκευαστής του οχήματος σας. Να έχει το ίδιο νούμερο (code).

2-  Να είναι σωστά προφυλαγμένο. Πιθανή απροστάτευτη έκθεση του σε εξωτερικό χώρο και καιρικές συνθήκες μπορεί να επιφέρουν αλλοίωση (από σκουριά ως…).

3-  Να είναι σωστά συντηρημένο (ανάλογα το είδος του ανταλλακτικού).

4-  Ρωτάμε-μαθαίνουμε για την προέλευση του, αν πρόκειται για ανακατασκευασμένο ή π.χ. από κάποιο τρακαρισμένο όχημα από το οποίο αφαιρέθηκε.

5-   Ιδανικά (παρότι μεταχειρισμένο) το ανταλλακτικό να συνοδεύεται από εγγύηση.

6-  Απευθυνόμαστε σε Specialist του κλάδου (με «όνομα» και τεχνογνωσία).
 

MonteCarloAutoParts - 20.000 μεταχειρισμένα ανταλλακτικά

Μια καλή επιλογή για να βρείτε ότι ψάχνετε είναι η «MonteCarloAutoParts» που εμπορεύεται μεταχειρισμένα ανταλλακτικά  για όλα τα αυτοκίνητα αλλά και για 4Χ4 και επαγγελματικά. 

Διαθέτει γκάμα επιλογών με περισσότερα από 20.000 ανταλλακτικά, που ελέγχονται με γνώμονα την ποιότητα και την αντοχή τους.

Αξίζει να σημειωθεί ότι η εταιρία προμηθεύεται τα ανταλλακτικά της από την Γερμανία αλλά και από την εγχώρια αγορά (αγοράζει αυτοκίνητα που διαθέτουν καλοσυντηρημένα ανταλλακτικά, τα οποία συντηρεί στις εγκαταστάσεις της και τα μεταπωλεί).
 

Σε 6.000 τ.μ. εγκαταστάσεων και με σύγχρονο & εύχρηστο eshop

Η εταιρία διαθέτει 6.000 τετραγωνικά μετρά εγκαταστάσεων και αποθηκευτικού χώρου στην Μεταμόρφωση, αλλά αφού πλέον ζούμε στην digital εποχή όλα τους τα προϊόντα είναι ταξινομημένα και στο e-shop τους

Μόλις με λίγα «κλικ» στο καλά-οργανωμένο site τους, μπορείτε να βρείτε ακριβώς το ανταλλακτικό που θα ταιριάζει στο όχημα σας. Για τα πάντα:

- Μηχανολογικά
- Φανοποιεία
- Ηλεκτρολογικά - ηλεκτρονικά

Σημειώστε πως ταυτόχρονα με τα πιο πάνω το καταρτισμένο προσωπικό της εταιρίας παρέχει συμβουλευτική έτσι ώστε να βοηθήσει τον επαγγελματία οδηγό (ή και υπεύθυνο Στόλου οχημάτων) προς την πιο κατάλληλη (και οικονομική) επιλογή με βάση την αναζήτηση του.