Leasing-Μισθώματα Βαρέα Επαγγελματικά
Μηχανή Αναζήτησης
Τα ανταλλακτικά που σχετίζονται με τα ηλεκτρικά μέρη του αυτοκινήτου, συχνά δημιουργούν σημαντικά, έξτρα έξοδα για τους οδηγούς, τα οποία όμως μπορούν να περιοριστούν.

Τα ανταλλακτικά που σχετίζονται με τα ηλεκτρικά μέρη του αυτοκινήτου, συχνά δημιουργούν σημαντικά, έξτρα έξοδα για τους οδηγούς, τα οποία όμως μπορούν να περιοριστούν.

Μείωσε τα έξοδα σε ηλεκτρικά ανταλλακτικά

20.286 Επισκέψεις στο άρθρο

Μίζες, δυναμό, μπαταρίες, σύστημα ψεκασμού, ασφάλειες και μηχανισμοί παραθύρων, είναι ανταλλακτικά που συνήθως στοιχίζουν, όμως η καλή συντήρηση των συστημάτων και οι «ψαγμένες» επιλογές, μπορούν να περιορίσουν το πρόβλημα.

ΧΑΡ. ΖΕΡΒΟΣ & ΣΙΑ Ο.Ε.
ΤΡΑΝΤΑΣ Α.Ε.

Δείτε τις καλύτερες προτάσεις της αγοράς με ένα κλικ

Κοινοποίησέ το »


Τα έξοδα για τη συντήρηση του αυτοκινήτου μας, αποδεικνύονται συχνά περισσότερα από όσα νομίζαμε ή είχαμε υπολογίσει αρχικά, στην αγορά του, με τα ηλεκτρικά ανταλλακτικά να αποδεικνύονται συνήθως τα πιο κοστοβόρα. Οι μίζες, το δυναμό, οι μπαταρίες, το σύστημα ψεκασμού (injection), οι λάμπες, οι διακόπτες, ασφάλειες, οι μηχανισμοί παραθύρων και όλα τα υπόλοιπα ανταλλακτικά που σχετίζονται με τα ηλεκτρικά μέρη του αυτοκινήτου, είναι πολύ πιθανό, ανάλογα και με το μοντέλο του αυτοκινήτου, να παρουσιάσουν κάποια στιγμή πρόβλημα και να χρειάζονται αλλαγή, θέτοντάς μας αντιμέτωπους με σημαντικά, έκτακτα έξοδα. Για τον περιορισμών αυτών λοιπόν, πέραν της καλής συντήρησης του αυτοκινήτου, καλό θα είναι όλοι οι οδηγοί να έχουμε και γνώση τόσο της λειτουργίας τους, όσο και των δεδομένων στην αγορά, καθώς, οι top εταιρίες ηλεκτρικών ανταλλακτικών αυτοκινήτων προσφέρουν τακτικά, αξιοσημείωτες προτάσεις και λύσεις με οικονομικές προσφορές για τους καλοκαιρινούς μήνες.

Δυσλειτουργία σε μίζες και δυναμό

Σε πολλές περιπτώσεις, η επιδιόρθωση του δυναμό είναι ιδιαίτερα ακριβή και ίσως είναι προτιμότερο να το αλλάξετε.

Σε πολλές περιπτώσεις, η επιδιόρθωση του δυναμό είναι ιδιαίτερα ακριβή και ίσως είναι προτιμότερο να το αλλάξετε.

    Η μίζα και το δυναμό, αποτελούν δύο από τα βασικότερα εξαρτήματα του αυτοκινήτου, αλλά και τις πιο συνηθισμένες «πηγές» βλάβης. Η μίζα είναι ουσιαστικά το σύστημα του αυτοκίνητου, με το οποίο βάζουμε μπρος τον κινητήρα, αφού μετατρέπει την ηλεκτρική ενέργεια σε μηχανική με σκοπό την εκκίνησή του. Τα συχνότερα προβλήματα που εμφανίζει είναι ότι «τρώγονται» τα καρβουνάκια που έχει μέσα ή ότι παρουσιάζει έλλειψη λίπανσης, με αποτέλεσμα να δημιουργεί έναν έντονο ήχο κάθε φορά που ξεκινάει το αυτοκίνητο και να χαλάει. Η επιδιόρθωση της μίζας συνήθως περιλαμβάνει αφαίρεση, πλύσιμο και λάδωμα ή και αλλαγή στα καρβουνάκια της.
    Αντίστοιχα, το δυναμό φροντίζει για τη φόρτιση της μπαταρίας και την τροφοδοσία στις καταναλώσεις του αυτοκινήτου, μετατρέποντας τη μηχανική ενέργεια που λαμβάνει από τον κινητήρα, σε ηλεκτρική. Το πιο συχνό πρόβλημα αφορά το σπάσιμο του ιμάντα στον οποίο το δυναμό στηρίζει την βασική του. Σε αυτή την περίπτωση, θα ανάψει η ένδειξη υπερθέρμανσης της μηχανής και αμέσως θα πρέπει να σταθμεύσετε το αυτοκίνητό σας, ζητώντας βοήθεια. Να θυμάστε ότι σε πολλές περιπτώσεις, η επιδιόρθωση του δυναμό είναι ιδιαίτερα ακριβή και ίσως είναι προτιμότερο να το αλλάξετε.

    Αλλάξτε σωστά τις μπαταρίες

    Σε ενδεχόμενη ανάγκη αλλαγής, καλό είναι να αγοράσετε μια μπαταρία ιδίου τύπου και διαστάσεων, με αυτή που είχε τοποθετήσει αρχικά ο κατασκευαστής.

    Σε ενδεχόμενη ανάγκη αλλαγής, καλό είναι να αγοράσετε μια μπαταρία ιδίου τύπου και διαστάσεων, με αυτή που είχε τοποθετήσει αρχικά ο κατασκευαστής.

      Οι μπαταρίες του αυτοκινήτου έχουν κομβικό ρόλο για τη λειτουργία του συνόλου των ηλεκτρικών συστημάτων του αυτοκινήτου, αφού αποθηκεύουν την ηλεκτρική ενέργεια που προέρχεται από το δυναμό και στη συνέχεια τη διανέμουν στα διάφορα εγκατεστημένα εξαρτήματα. Ακόμη και η δυνατότητα να ακούσετε ένα cd στο αυτοκίνητό σας, εξαρτάται απόλυτα από τη σωστή λειτουργία της μπαταρίας.
      Επομένως, καλό θα είναι να δίνεται μεγάλη σημασία στη σωστή λειτουργία της και να μην την «κακομεταχειρίζεστε», ξεχνώντας για παράδειγμα, ανοιχτά φώτα, ηχοσύστημα, alarm κτλ, ώστε να τη διατηρήσετε σε καλή κατάσταση για τουλάχιστον μία 5ετία. Αν χρειαστεί να την αλλάξετε όμως, καλό θα είναι να αγοράσετε μια μπαταρία ιδίου τύπου και διαστάσεων και τουλάχιστον ίδιων Αμπερωρίων, με αυτή που είχε τοποθετήσει ο κατασκευαστής.

      Ελέγξτε τα φίλτρα στο σύστημα Injection

      Η αντικατάστασή των φίλτρων του συστήματος ψεκασμού, στα χρονικά διαστήματα που συστήνονται, μπορεί να σας γλιτώσει από μεγαλύτερα προβλήματα.

      Η αντικατάστασή των φίλτρων του συστήματος ψεκασμού, στα χρονικά διαστήματα που συστήνονται, μπορεί να σας γλιτώσει από μεγαλύτερα προβλήματα.

        Το σύστημα ηλεκτρονικού ψεκασμού καυσίμου (Injection) είναι το σύγχρονο, ηλεκτρονικά ελεγχόμενο, σύστημα έγχυσης καυσίμου, το οποίο και αντικατέστησε ουσιαστικά τις παλαιότερες τεχνολογίες, με πλήθος πλεονεκτημάτων, όπως η μεγαλύτερη απόδοση ισχύος του κινητήρα και οι χαμηλότερες εκπομπές καυσαερίων. Παράλληλα όμως, έχει και το σημαντικό μειονέκτημα ότι το κόστος του είναι πολύ υψηλότερο σε σχέση με τα συμβατικά συστήματα, γεγονός που επηρεάζει και τη συντήρησή του.
        Ένα από τα βασικά προβλήματα του συστήματος αφορά, τα φίλτρα καυσίμου που προστατεύουν τα μικρά ανοίγματα στα ακροφύσια του ψεκαστήρα (μπεκ). Αν αυτά βουλώσουν πρέπει να αντικατασταθεί ο ψεκαστήρας και άρα το κόστος θα «εκτιναχθεί». Ως εκ τούτου λοιπόν, είναι κρίσιμη η αντικατάστασή των φίλτρων στα χρονικά διαστήματα που συστήνονται από τον κατασκευαστή του συστήματος, ώστε να αποφευχθούν τα παραπάνω.

        Μεγάλη καταπόνηση στους μηχανισμούς παραθύρων

        Οι μηχανισμοί των παραθύρων είναι από τα μέρη του αυτοκινήτου που επιβαρύνονται περισσότερο με την πάροδο του χρόνο.

        Οι μηχανισμοί των παραθύρων είναι από τα μέρη του αυτοκινήτου που επιβαρύνονται περισσότερο με την πάροδο του χρόνο.

          Οι γρύλοι και οι μηχανισμοί των παραθύρων είναι από τα μέρη του αυτοκινήτου που επιβαρύνονται περισσότερο με την πάροδο του χρόνο, αφού από την πρώτη στιγμή που βγαίνουν από τη γραμμή συναρμολόγησης, δουλεύουν ατελείωτα, μετακινώντας τα παράθυρα πάνω και κάτω. Η συχνή χρήση του παραθύρου λοιπόν, οδηγεί και στην έντονη φθορά των μηχανισμών, με τους ηλεκτρικούς να είναι και αρκετά πιο ακριβοί για την αντικατάστασή τους.
          Επομένως αυξάνεται και η αξία της συντήρησής του. Ένας απλός τρόπος είναι να κάνουμε συστηματικό έλεγχο στα λαστιχάκια, ιδιαίτερα μετά το πέρας του χειμώνα και του καλοκαιριού, καθώς οι θερμοκρασίες που αναπτύσσονται αυτές τις εποχές, τα φθείρουν πιο εύκολα. Πιο εξειδικευμένη συντήρηση είναι η λίπανση του συστήματος με ειδικό υγρό ανάμεσα στις διαδρομές, γύρω από όλη την επιφάνεια του παραθύρου. 

          «Απόλυτη εξειδίκευση στη μίζα και το δυναμό»

          «Απόλυτη εξειδίκευση στη μίζα και το δυναμό»

            Τη μεγάλη τεχνογνωσία και εξειδίκευση της εταιρείας του, στα ανταλλακτικά της μίζας και του δυναμό, υπογραμμίζει ως σημαντικότερο «όπλο» στη διαρκώς αυξανόμενη «μάχη» της αγοράς, ο Θεοφάνης Μπόσκος.

            Ο Θεοφάνης Μπόσκος, γεννηθηκε και μεγαλωσε στην Θεσσαλονίκη. Έχοντας μεγάλη αγάπη για τα αυτοκίνητα και τη μηχανολογία, από μικρός περνούσε μέρος του ελευθέρου χρόνου του στην εταιρεία που ήδη διατηρούσε ο πατέρας του, με μίζες και δυναμό κι έτσι ασχολήθηκε εκτενέστερα με το αντικείμενο. Σπούδασε ηλεκτρομηχανικά συστήματα και αυτοματισμούς αυτοκινήτων και παρά το νεαρό της ηλικίας του, πλέον διευθύνει με μεγάλη επιτυχία την επιχείρηση.
            - Ποιο είναι το αντικείμενο της εταιρείας σας; Ειδικεύεστε σε κάποιες συγκεκριμένες μάρκες αυτοκινήτων;
            Διαθέτουμε μίζες και δυναμό καινούρια και ανακατασκευής, καθώς και πλήρη γκάμα των ανταλλακτικών τους για επισκευή. Τα προϊόντα καλύπτουν όλες τις μάρκες και όλους τους τύπους των οχημάτων, επιβατικών και φορτηγών, τρακτέρ, περονοφόρα, σταθερές μηχανές, μηχανές σκαφών, ψυκτικά, σκαπτικά, αλωνιστικά, χλοοκοπτικά κ.τ.λ.
            - Ποια πιστεύετε ότι είναι τα ανταγωνιστικά σας πλεονεκτήματα; Γιατί να σας επιλέξει ένας καταναλωτής; 
            Με την πολυετή εμπειρία στο χώρο και τη συνεχή βελτίωση της τεχνογνωσίας, το ανταγωνιστικό μας πλεονέκτημα είναι η απόλυτη εξειδίκευση στη μίζα και στο δυναμό. Η εμπειρία, μάς έχει μάθει ακριβώς πώς να ελισσόμαστε για να καλύψουμε κάθε πιθανή ανάγκη των πελατών μας. Εξάλλου, στόχος μας είναι πάντα η άριστη ποιότητα σε συνδυασμό με την μέγιστη εξυπηρέτηση τους!
            - Πώς βλέπετε την οικονομική κρίση στον χώρο του αυτοκινήτου και πώς την αντιμετωπίζει η εταιρεία σας;
            Ο τομέας της αυτοκίνησης έχει δεχτεί μεγάλο πλήγμα, και αυτό άρχισε να φαίνεται αρκετά νωρίτερα σε σχέση με τα υπόλοιπα επαγγέλματα. Από το 2009 βρίσκεται σε μια συνεχή πτωτική πορεία. Το χειρότερο είναι ότι όσο συνεχίζει η εφαρμογή της αποτυχημένης φοροεισπρακτικής πολιτικής δεν διακρίνουμε καμιά ελπίδα για ανάκαμψη. Ειδικά οι επαγγελματίες του είδους μας, με τους οποίους συζητώ καθημερινά, προβλέπουν επιδείνωση της κατάστασης με αύξηση των επισφαλειών, μείωση της απασχόλησης (ανεργία) και φυσικά μείωση του τζίρου.
            Στην εταιρεία μας, προσπαθούμε και το έχουμε καταφέρει μέχρι τώρα, να μην μειώσουμε το προσωπικό μας, ούτε να καθυστερήσουμε ποτέ τον μισθό τους. Κύριο μέλημά μας είναι η εξυπηρέτηση των πελατών μας με σταθερές τιμές, χωρίς αυξήσεις των προϊόντων μας, με την ίδια πάντα ποιότητα. 
            - Πώς θεωρείτε ότι πρέπει να είναι οι πελατειακές σχέσεις;
            Γνωρίζω ότι αποτελεί κρίσιμο παράγοντα επιτυχίας για μία εταιρία, κι έχουμε πετύχει δυνατές σχέσεις εμπιστοσύνης. Oντας οικογενειακή επιχείρηση, διανύοντας την 3η δεκαετία σήμερα, έχουμε πιστούς πελάτες, κάποιοι απ τους οποίους, είναι δεύτερης γενιάς και στηριζόμενοι στον αμοιβαίο σεβασμό της συνεργασίας, στο πέρασμα του χρόνου, αποτελούν τις καλύτερες συστάσεις. Εξάλλου, οι ευχαριστημένοι πελάτες είναι η καλύτερη διαφήμιση!
            - Ο τομέας της τεχνολογίας εξελίσσεται ραγδαία. Ποιες οι αλλαγές στο δικό σας τομέα;
            Πλέον τα αυτοκίνητα είναι πιο «έξυπνα» από ποτέ! Όσον αφορά στο δικό μας τομέα, η μίζα και το δυναμό έχουν εξελιχθεί με τέτοιο τρόπο, ώστε να μπορούν να ανταπεξέλθουν στις σύγχρονες απαιτήσεις των κατασκευαστών αυτοκινήτων. Η τεχνολογία, η οποία επικεντρώνεται στον εκκινητήρα του οχήματος, εξοικονομεί στους οδηγούς πολλά λίτρα καυσίμων και μειώνει το επίπεδο των επιβλαβών ρύπων που παράγονται από τα αυτοκίνητα κάθε χρόνο.
            Το σύστημα Stop&Start το οποίο σβήνει αυτόματα τον κινητήρα του οχήματος, όταν αυτό ακινητοποιείται στα φανάρια ή στην κίνηση. Τον επανεκκινεί δε ομαλά κι αθόρυβα, χωρίς κραδασμούς και άμεσα (σε 350 χιλιοστά του δευτερολέπτου), όταν ο οδηγός απελευθερώσει το φρένο (ή πατήσει το πεντάλ του συμπλέκτη σε οχήματα με μηχανική μετάδοση).
            Ο εκκινητής ReStart πλέον μπορεί να πραγματοποιεί πάνω από 400.000 κύκλους λειτουργίας (οι συμβατικοί εκκινητές σχεδιάζονται για 30.000 κύκλους λειτουργίας). Για να επιτευχθεί αυτό, έχουν ενισχυθεί τα εσωτερικά του εξαρτήματα κι έχουν ενσωματωθεί τα κατάλληλα ηλεκτρονικά (λογισμικό και ηλεκτρονικές μονάδες) στο όχημα, προκειμένου να πραγματοποιείται το αυτόματο σταμάτημα της λειτουργίας του κινητήρα, όταν το όχημα βρίσκεται σε στάση και η αυτόματη εκκίνηση του. Η επανεκκίνηση του κινητήρα πραγματοποιείται από τον εναλλάκτη του συστήματος StARS - μετατρέπεται σε ηλεκτροκινητήρα, ο οποίος μέσω του ιμάντα του θέτει σε κίνηση τον κινητήρα. Η ροπή που απαιτείται για να εκκινήσει ο κινητήρας από τον εναλλάκτη του συστήματος StARS, κυμαίνεται από 36 έως 73 Nm, αναλόγως το είδος του κινητήρα.
            Αυτή είναι άμεσα επιτεύξιμη χάρη στον ειδικό σχεδιασμό του εναλλάκτη-εκκινητή του συστήματος, αλλά και χάρη στα κατάλληλα ηλεκτρονικά εξαρτήματα που τον πλαισιώνουν.
             
            Αφοί Μπόσκου Ο.Ε. 
            4,5 χιλ. Θεσσαλονίκης - 
            Καλοχωρίου
            Τηλ.: 2310752206
            www.mposkos.gr

            Μπαταρίες TOSAMA για μεγάλη αντοχή

            Μπαταρίες TOSAMA για μεγάλη αντοχή

              Οι μπαταρίες TOSAMA κατασκευάζονται κάτω από τον αυστηρό έλεγχο του ομίλου YUASA Ιαπωνίας, με τις ποιο αυστηρές προδιαγραφές. Όλες οι μπαταρίες είναι Calcium (+) Calcium (-) και οι δύο πλάκες είναι Ασβεστίου, ενισχυμένες, εξαιρετικής ποιότητας σε προσιτή τιμή, με μεγάλη διάρκεια ζωής και εγγύηση εώς 2 έτη. Διαθέτουμε μπαταρίες για όλους τους τύπους οχημάτων (Ευρωπαϊκών, Ιαπωνικών κ.α.) Μπαταρίες αξιόπιστες με πολύ μεγάλη αντοχή στο χρόνο. Οι Μπαταρίες TOSAMA calcium(+) calcium(-) έχουν το μοναδικό προνόμιο το οποίο δεν το έχει καμία άλλη μπαταρία. Με τις TOSAMA μπαταρίες κερδίζουμε πολύ μεγαλύτερη αντοχή στο χρόνο & χρήμα . Κορυφαία Απόδοση ΙΑΠΩΝΙΚΗ Κατασκευή.

              Βίτσι 9 & Θεοκρίτου 7, 
              Θεσσαλονίκη, Τηλ.2311245800

              Πως η νέα τεχνολογία επηρεάζει τη συντήρηση

              Τεχνολογίες όπως το start-stop στη μίζα του αυτοκινήτου, έχουν φέρει και νέα δεδομένα τόσο για τη συντήρηση όσο και για την αγορά των ανταλλακτικών.

              Τεχνολογίες όπως το start-stop στη μίζα του αυτοκινήτου, έχουν φέρει και νέα δεδομένα τόσο για τη συντήρηση όσο και για την αγορά των ανταλλακτικών.

                Η τεχνολογική -αλματώδης- εξέλιξη στην σχεδίαση και κατασκευή των αυτοκινήτων και ειδικότερα των κινητήρων προφανώς έχει επιφέρει νέα δεδομένα  στην λειτουργία  της μίζας (εκκινητήρας-starter) και του δυναμό (εναλλακτήρα-alternator).
                Φωτεινά παραδείγματα καινοτομίας αποτελούν οι εκκινητήρες τύπου start-stop με στόχο την εξοικονόμηση καυσίμου αλλά και την όσο το δυνατόν μικρότερη εκπομπή καυσαερίων.
                Επίσης άλλη εξέλιξη είναι η τοποθέτηση ανεπίστροφης τροχαλίας (overrunning-clutch pulley) σχεδόν σε όλα πλέον τα alternator σε αυτοκίνητα euro 5 και μεταγενέστερα.
                Βέβαια, λόγω της προηγμένης αυτής σχεδίασης και των ιδιαίτερων και καλύτερων δυνατοτήτων τους , η τιμή αυτών των ανταλλακτικών έχει αυξηθεί αρκετά σε σχέση με ότι γνωρίζαμε στο παρελθόν, καθώς επίσης είναι πολυπλοκότερη και πιο ακριβή  η επισκευή τους.  
                Πρέπει λοιπόν να έχουμε υπόψη μας ότι πλέον απαιτείται η καλή συντήρηση αυτών των ανταλλακτικών (μίζας και δυναμό) και όχι μόνο η αναγκαστική επισκευή και αντικατάσταση σε περίπτωση βλάβης (όπως συνηθιζόταν κατά κόρον παλαιότερα)
                ¶ρα πρέπει να βάλουμε στο πρόγραμμα συντήρησης του αυτοκινήτου μας και την συντήρηση της μίζας και του δυναμό, σε συνεννόηση, βέβαια, πάντα, με τον αρμόδιο τεχνικό, ο οποίος γνωρίζει πότε είναι η κατάλληλη στιγμή , ανάλογα τα διανυθέντα χιλιόμετρα και την χρήση του οχήματος.
                Expert tips από τον κ. Παντελή Αεράκη της εταιρείας ΑΕΡΑΚΗΣ.

                Πως αλλάζουμε τις ασφάλειες

                Αφού εντοπίσετε την «καμμένη» ασφάλεια, η αντικατάστασή της είναι μία πολύ απλή διαδικασία.

                Αφού εντοπίσετε την «καμμένη» ασφάλεια, η αντικατάστασή της είναι μία πολύ απλή διαδικασία.

                  Σε αντίθεση με άλλα ηλεκτρικά συστήματα, οι ασφάλειες αποτελούν μικροπρόβλημα για τη λειτουργία του αυτοκινήτου και το κόστος των ανταλλακτικών τους, είναι ελάχιστο. Αν δεν δουλεύει κάποιο φως, το σύστημα ξεθαμπώματος του πίσω παρμπρίζ ή κάτι ανάλογο, το ενδεχόμενο να έχει «καεί» κάποια ασφάλεια, είναι ιδιαίτερα πιθανό. Αφού αναγνωρίσετε την πιθανή βλάβη και την αντιστοιχήσετε με την ασφάλεια, θα πρέπει να βρείτε την εν λόγω ασφάλεια η οποία συνήθως βρίσκεται είτε στο καπό (για τα μηχανικά μέρη), είτε στην καμπίνα του οδηγού, κοντά στο τιμόνι (για τα ηλεκτρικά μέρη). Σε κάθε περίπτωση θα αναγράφεται στο εγχειρίδιο χρήσης του αυτοκινήτου. Μόλις τη βρείτε την τραβάτε με μία πλαστική τσιμπίδα και τοποθετείτε την καινούργια, πιέζοντάς την μέχρι να κουμπώσει.

                  Σεμινάριο νέων προϊόντων Comline στην Θεσσαλονίκη

                  Στην αίθουσα του σεμιναρίου, υπήρχε έκθεση προϊόντων από όλες τις βασικές ομάδες ανταλλακτικών, που προσφέρει η εταιρεία.

                  Στην αίθουσα του σεμιναρίου, υπήρχε έκθεση προϊόντων από όλες τις βασικές ομάδες ανταλλακτικών, που προσφέρει η εταιρεία.

                  Οι συμμετέχοντες στο σεμινάριο, απόλαυσαν μια ιδιαίτερη βραδιά και ανανέωσαν το ραντεβού τους με την Comline.

                  Οι συμμετέχοντες στο σεμινάριο, απόλαυσαν μια ιδιαίτερη βραδιά και ανανέωσαν το ραντεβού τους με την Comline.

                  • Στην αίθουσα του σεμιναρίου, υπήρχε έκθεση προϊόντων από όλες τις βασικές ομάδες ανταλλακτικών, που προσφέρει η εταιρεία.
                  • Οι συμμετέχοντες στο σεμινάριο, απόλαυσαν μια ιδιαίτερη βραδιά και ανανέωσαν το ραντεβού τους με την Comline.

                  Με επιτυχία σημειώθηκε το Σεμινάριο Νέων Προϊόντων της Comline στο Ξενοδοχείο Makedonia Palace στην Θεσσαλονίκη. Οι συμμετέχοντες είχαν την ευκαιρία να γνωρίσουν από κοντά τα νέα προϊόντα της Comline και να συνομιλήσουν με τους ειδικούς της εταιρείας. 
                  Την εκδήλωση προλόγισε ο Γενικός Διευθυντής της Comline Hellas Α.Ε., κ. Σταύρος Λαζαρίδης, ενώ οι ομιλίες έγιναν από τους Product Managers, κ. Richard Newman και κ. Povilas Borisas, που ταξίδεψαν από τα Κεντρικά της εταιρείας ειδικά για αυτή την εκδήλωση.
                  Οι παρουσιάσεις επικεντρώθηκαν στην τεχνική ανάλυση των προϊόντων της εταιρείας, καθώς και στα πλεονεκτήματα που παρέχει η συνεργασία με την Comline, έναν εκ των κορυφαίων προμηθευτών aftermarket ανταλλακτικών στην Ευρώπη.
                  Στην αίθουσα υπήρχε έκθεση προϊόντων αναδεικνύοντας τις βασικές ομάδες ανταλλακτικών που προσφέρει η εταιρεία, όπως Φίλτρα, Δισκόφρενα και Δισκόπλακες (Επιχρισμένες & Απλές), Σετ Συμπλέκτη, Σετ Μπιλιοφόρων, Αντλίες νερού, Υαλοκαθαριστήρες, προϊόντα Συστήματος Διεύθυνσης και Ανάρτησης και Λιπαντικά.

                  Κοινοποίησέ το »