Μηχανή Αναζήτησης Βαρέα Επαγγελματικά
ΕΡΜΗΣ επιγραφές στον Κεραμεικό
ΕΡΜΗΣ επιγραφές στον Κεραμεικό
ΕΡΜΗΣ επιγραφές στον Κεραμεικό
ΕΡΜΗΣ επιγραφές στον Κεραμεικό
ΕΡΜΗΣ επιγραφές στον Κεραμεικό
ΕΡΜΗΣ επιγραφές στον Κεραμεικό
ΕΡΜΗΣ επιγραφές στον Κεραμεικό
ΕΡΜΗΣ επιγραφές στον Κεραμεικό
 • ΕΡΜΗΣ επιγραφές στον Κεραμεικό
 • ΕΡΜΗΣ επιγραφές στον Κεραμεικό
 • ΕΡΜΗΣ επιγραφές στον Κεραμεικό
 • ΕΡΜΗΣ επιγραφές στον Κεραμεικό
 • ΕΡΜΗΣ επιγραφές στον Κεραμεικό
 • ΕΡΜΗΣ επιγραφές στον Κεραμεικό
 • ΕΡΜΗΣ επιγραφές στον Κεραμεικό
 • ΕΡΜΗΣ επιγραφές στον Κεραμεικό

ΕΡΜΗΣ επιγραφές στον Κεραμεικό

9 136 Επισκέψεις στο άρθρο (20/10/2022)

ΕΡΜΗΣ επιγραφές στον Κεραμεικό. Τα οχήματα δεν είναι μόνο μέσα μεταφοράς, αλλά και μια ευκαιρία για διαφήμιση! Εμπιστευτείτε την εταιρεία ΕΡΜΗΣ ώστε να μετατρέψει το εταιρικό σας όχημα σε μια κινητή διαφήμιση. Αναλαμβάνουν από απλά λογότυπα και στοιχεία επικοινωνίας μέχρι ολική κάλυψη του οχήματος με φωτεινές και πολύχρωμες μεμβράνες!

SSAB Χάλυβας Σουηδίας Μ.Ε.Π.Ε. - HARDOX

Η εταιρεία ΕΡΜΗΣ, εδώ και 40 χρόνια, ειδικεύεται στον χώρο των επιγραφών. Η πλήρης γκάμα προϊόντων και υπηρεσιών της αρχίζει από τις βαφές φούρνου  φορτηγών, έως το ντύσιμό τους εξ ολοκλήρου με ψηφιακές εκτυπώσεις.

Αυτή την στιγμή, είναι η μοναδική εταιρεία η οποία προσφέρει ολοκληρωμένη λύση μακέτας – εκτύπωσης και εφαρμογής διότι έχει πλήρη τεχνογνωσία αλλά και μεράκι για όλες τις εργασίες που αναλαμβάνει.

Επιγραφές οχημάτων

Κοινοποίησέ το »


Τα οχήματα δεν είναι μόνο μέσα μεταφοράς, αλλά και μια ευκαιρία για διαφήμιση! Προσφέρουν μια πρώτη εντύπωση σε νέους πελάτες και σας προβάλλουν σε αυτούς που ήδη σας γνωρίζουν. Εμπιστευτείτε την εταιρεία ΕΡΜΗΣ ώστε να μετατρέψει το εταιρικό σας όχημα σε μια κινητή διαφήμιση. Αναλαμβάνουν από  απλά λογότυπα και στοιχεία επικοινωνίας μέχρι ολική κάλυψη του οχήματος με φωτεινές και πολύχρωμες μεμβράνες. Για να σας βοηθήσουν να επιλέξετε την ιδανική επιγραφή για το όχημά σας, προσφέρουν μια ολοκληρωμένη εξυπηρέτηση, από το σχεδιασμό μέχρι και την τοποθέτηση, όλα προσαρμοσμένα στις δικές σας ανάγκες.

Αυτοκόλλητα οχημάτων παντός τύπου

Εξειδίκευση της εταιρείας ΕΡΜΗΣ είναι τα αυτοκόλλητα παντός σχήματος, μεγέθους και ποσότητας. Τοποθετήστε αυτοκόλλητα με το λογότυπο της επιχείρησής σας ή δώστε στο όχημά σας μια καλλιτεχνική πινελιά. Τα αυτοκόλλητα ποικίλουν από απλά μονόχρωμα, λεκτικά-κοπτικά μέχρι αυτοκόλλητα με ψηφιακή εκτύπωση. Ακόμα και αν δεν ψάχνετε συγκεκριμένα για αυτοκόλλητα οχημάτων, τα αυτοκόλλητα της εταιρείας προσαρμόζονται σε οποιοδήποτε εταιρικό αντικείμενο.

Wrapping με μεμβράνες ψηφιακής εκτύπωσης

Η οδική παρουσία του οχήματός σας κορυφώνεται με τις αυτοκόλλητες μεμβράνες ψηφιακής εκτύπωσης. Ιδανικές για να αναδείξετε την επιχείρηση σας. Αυτοκίνητο, βαν, φορτηγό, σκάφος, αλλά και ολόκληρος εταιρικός στόλος μπορεί να αναδειχθεί με αυτοκόλλητες μεμβράνες ολικής ή μερικής κάλυψης.

Ανακλαστικά σήματα

Βεβαιωθείτε ότι η σήμανση σας θα είναι ορατή και τη νύχτα χρησιμοποιώντας τις ανακλαστικές μας ταινίες. Τα ανακλαστικά σήματα αυξάνουν την ασφάλεια στην οδήγηση ενώ ταυτόχρονα εξασφαλίζουν μια εντυπωσιακή παρουσία της επιγραφής σας όλο το 24ωρο.

Wrapping με μεμβράνες αλλαγής χρώματος

Απογειώστε την αίσθηση στην οδήγησή σας με αυτοκόλλητες μεμβράνες αλλαγής χρώματος. Αυτή η νέα τεχνική αλλάζει την εμφάνιση του οχήματός σας εύκολα και γρήγορα χωρίς να επηρεάζει το αυθεντικό χρώμα του οχήματος. Αναδείξτε το νέο σας όχημα ή μεταμορφώστε το παλιό με μεμβράνες ματ, μεταλλικές, σατινέ, περλέ. Διαλέξτε μέσα από μια μεγάλη ποικιλία χρωμάτων και υφών με την εγγύηση της 3Μ, με έμφαση στη λεπτομέρεια, είτε σε ολικό ντύσιμο του οχήματος, είτε σε ντύσιμο συγκεκριμένων τμημάτων.

Σήμανση εταιρικού στόλου
Η σήμανση του εταιρικού σας στόλου επικοινωνεί, το επαγγελματικό προφίλ της επιχείρησής σας και αναδεικνύει την ταυτότητά της. Εμπιστευτείτε την πολυετή εμπειρία της εταιρείας ΕΡΜΗΣ στην οργάνωση/προγραμματισμό, που απαιτεί η σήμανση ενός εταιρικού στόλου οχημάτων με το ελάχιστο "χρονικό αποτύπωμα" έργου.

Λίγα λόγια για την εταιρεία ΕΡΜΗΣ ...

Με έτος ίδρυσης το 1970, ο ιδρυτής και διευθύνων σύμβουλος της εταιρείας ΕΡΜΗΣ, Σάββας Σκαρπαθιώτης ξεκινάει ατομική επιχείρηση επιγραφών σε αυτοκίνητα και καταστήματα.
Μετά από 30 χρόνια επιτυχίας φτάνουμε στο 2000 όπου έχοντας ήδη αποκτήσει την 1η της μηχανή εκτύπωσης, η εταιρεία, μπαίνει στον χώρο των ψηφιακών γραφικών έχοντας ήδη προετοιμάσει το έδαφος την προηγούμενη 5ετία. Επεκτείνεται και στην αγορά επιπλέον χώρου στην περιοχή του Γκαζίου και το 2005 ανεγείρει το νέο κτίριο που μπορεί να φιλοξενήσει ακόμη περισσότερα και μεγαλύτερα φορτηγά. 
Αξιοσημείωτο είναι ότι η εταιρεία έχει εκπαιδευτεί στο εξωτερικό στο εργοστάσιο της  DEUTCHLAND για την εφαρμογή των αυτοκόλλητων μεμβρανών καθώς επίσης έχει εκπαιδευτεί και πιστοποιηθεί από την Avery Graphics αλλά και από την MacTac Europe καθώς και βραβευτεί με βραβεία ποιότητας των εργασιών της.

H εξέλιξη συνεχίζεται
ακολουθώντας την διεθνή πρόοδο και όλες τις τελευταίες εξελίξεις στον χώρο των αυτοκινητοεπιγραφών.

Η εταιρεία, προσφέρει με τον ίδιο ζήλο τις υπηρεσίες της όπως και την 1η ημέρα που ξεκίνησε με νέες επιπλέον εξελιγμένες τεχνικές και υπηρεσίες που εξυπηρετούν και παράγουν διαφημιστικό αποτέλεσμα σε κινούμενα και μη μέσα διαφήμισης και επικοινωνίας.

Η συνέχιση αυτής της πορείας του Ερμή από τον Παντελή Σκαρπαθιώτη σημάνει την ανάπτυξη της εταιρείας στη νέα εποχή των ψηφιακών εκτυπώσεων, των οικολογικών χρωματισμών αυτοκινήτων αλλά και την σήμανση-ντύσιμο κτιρίων με σύγχρονα προϊόντα της ψηφιακής επικοινωνίας.

προϊοντα αυτοκινητου - ΑΞΕΣΟΥΑΡ - ΠΡΟΙΟΝΤΑ - ΜΕΜΒΡΑΝΕΣ

 • ΠΡΟΪΌΝΤΑ - ΜΕΜΒΡΑΝΕΣ

  ΠΡΟΪΌΝΤΑ - ΜΕΜΒΡΑΝΕΣ

  Ας δούμε τα βασικά της ηλιο-προστασίας, όπως για παράδειγμα ποιοι τρόποι υπάρχουν για να προστατέψεις το αυτοκίνητό σου, ποια είναι τα οφέλη για το αυτοκίνητο αλλά και για την υγεία σου και φυσικά, πόσο θα μας κοστίσει όλο αυτό!
  Περισσότερα
 • OLEFINI

  OLEFINI

  Στην ΟΛΕΦΙΝΗ Α.Ε. διαθέτουν τεχνογνωσία και top προτάσεις για εξοικονόμηση σε επιχειρήσεις μεταφοράς ευπαθών προϊόντων, μέσω της εγκατάστασης μίας αεροκουρτίνας. Διαθέτουν αεροκουρτίνες κατάλληλες για πόρτες από 1m - 2m μήκος και 2.5m ύψος.
   2296027624 Περισσότερα
 • ΖΑΜΠΑΤΗΣ

  ΖΑΜΠΑΤΗΣ

  ΖΑΜΠΑΤΗΣ: Εξειδίκευση στις τοποθετήσεις κρυστάλλων παρμπρίζ και αντηλιακών μεμβρανών υψηλής τεχνολογίας με πείρα 32 χρόνων. 
   2108321238 Περισσότερα