Ολοκληρωμένα συστήματα αποθήκευσης Infinity by GENTILI TECHNOLOGY EQUIPMENT για να είναι τα πάντα σε τάξη.

Συστήματα αποθήκευσης σε Van από την GENTILI TECHNOLOGY EQUIPMENT

4226 Επισκέψεις στο άρθρο - Ημερομηνία δημοσίευσης: 21/7/2021

Από το 1974, η GENTILI TECHNOLOGY EQUIPMENT είναι ο κορυφαίος ειδικός στον σχεδιασμό, την κατασκευή και την εγκατάσταση συστημάτων van και γενικά τη μετατροπή οχημάτων.

 

Τα συστήματα οροφής Van, τα συστήματα αποθήκευσης και οι εξατομικευμένες μετατροπές οχημάτων από την GENTILI TECHNOLOGY EQUIPMENT βασίζονται σε 3 κατευθυντήριες αρχές: μεγιστοποίηση της παραγωγικότητας και της ασφαλούς εργασίας, ενίσχυση της εταιρικής εικόνας και ελαχιστοποίηση των περιβαλλοντικών επιπτώσεων με τη χρήση 100% ανακυκλώσιμων υλικών.

Kοινοποίησε το »


Η GENTILI TECHNOLOGY EQUIPMENT παρέχει τη δυνατότητα σχεδίασης, κατασκευής και εγκατάστασης εξειδικευμένων μετατροπών για πυροσβεστικά οχήματα, οχήματα εργολάβων αυτοκινητοδρόμων, παροχής υπηρεσιών και πολλά άλλα.
Γνωρίστε τη GENTILI TECHNOLOGY EQUIPMENT μέσα από τα προϊόντα της.

Infinity, σύστημα αποθήκευσης

Είστε επαγγελματίας και έχετε πολλά εργαλεία μαζί σας αλλά δεν ξέρετε πού να τα βάλετε; Το Infinity by GENTILI TECHNOLOGY EQUIPMENT είναι αυτό που χρειάζεστε!
Διαθέτει μια σειρά από καινοτόμα και προηγμένου σχεδιασμού προϊόντα διασφαλίζοντας ταυτόχρονα υψηλά πρότυπα ποιότητας.
Πρόκειται για ολοκληρωμένα συστήματα αποθήκευσης κατασκευασμένα εξ ολοκλήρου από προφίλ αλουμινίου, ένα ανακυκλώσιμο και ελαφρύ υλικό που δεν φθείρεται εύκολα και δεν οξειδώνεται.
 
Εγκατάσταση, η σημασία του δαπέδου
Όταν επιλέγετε να εξοπλίσετε το επαγγελματικό σας όχημα, η επιλογή του δαπέδου είναι σημαντική. Ένα καλό δάπεδο θα κάνει την κίνηση του επαγγελματία μέσα στο φορτηγό του ασφαλή χάρη σε μια εντελώς επίπεδη αντιολισθητική επιφάνεια ενώ ταυτόχρονα θα επιτρέψει τη στερέωση φορτίων με ιμάντες.
Το δάπεδο της GENTILI είναι χρήσιμο στους ηλεκτρολόγους, υδραυλικούς, μηχανικούς, ειδικούς ελαστικών και γενικά σε όλες τις κατηγορίες επαγγελματιών που μεταφέρουν τα εργαλεία τους.
 
Συστήματα οροφής
 
Μην υποτιμάτε την οροφή του φορτηγού σας! Οι προτάσεις που σας προσφέρει η GENTILI είναι πολλές και κατάλληλες για κάθε ανάγκη.

Ασφάλεια, ποιότητα και άριστη απόδοση με το άνετο σύστημα υποβοήθησης ανόδου και καθόδου της σκάλας.Ασφάλεια, ποιότητα και άριστη απόδοση με το άνετο σύστημα υποβοήθησης ανόδου και καθόδου της σκάλας.

 
Σκάλα G2000 HARRIER
Το άνετο σύστημα υποβοήθησης ανόδου και καθόδου της σκάλας καθιστά το G2000 Harrier τον ιδανικό συνεργάτη για όσους αναζητούν ασφάλεια, ποιότητα και άριστη απόδοση.
 
Σκάλα G2000 MAXI
Με το G2000 Maxi δεν ήταν ποτέ πιο εύκολο να μεταφέρετε ταυτόχρονα δύο σκάλες στην οροφή του οχήματός σας! Η σταθερότητα, η ευκολία ελιγμών και η ασφάλεια είναι τα δυνατά σημεία αυτού του προϊόντος.
 
Μπάρες οροφής FALCON
Ένα νέο σχέδιο, εξαιρετικά στιβαρό, ευέλικτο και με μεγάλη χωρητικότητα φορτίου, προσφέρει καλύτερη αεροδυναμική και σημαντική μείωση του θορύβου και της κατανάλωσης καυσίμου. Το κύριο χαρακτηριστικό του είναι οι πλευρικές ρυθμιζόμενες λαβές ασφάλισης που μπορούν να προσαρμοστούν σε οποιοδήποτε φορτίο!
 
Σχάρα οροφής EAGLE
Χαρακτηριστικό της συγκεκριμένης σχάρας είναι η ευκολία κατά τη φόρτωση και εκφόρτωση καθώς και η έλλειψη θορύβου κατά την οδήγηση. Χρήσιμα αξεσουάρ, όπως η βάση για σωλήνες ή το αντικλεπτικό σύστημα για σκάλες θα σας επιτρέψουν να διαμορφώσετε με τέτοιο τρόπο την οροφή του οχήματός σας, ώστε να καλύπτει 100% τις ανάγκες σας.
 
Pick Up Λύσεις
NUCLEO G POD
 
Ο Τεχνολογικός Εξοπλισμός GENTILI μπορεί να μετατρέψει οποιοδήποτε pick up σε ένα τέλειο όχημα πολλαπλών χρήσεων.
Η ιδανικότερη λύση για εσάς δημιουργήθηκε από την ευρύτερη γκάμα των συστημάτων αποθήκευσης Infinity και τους υψηλής ποιότητας εξοπλισμούς οροφής. Το NUCLEO G POD της GENTILI σας προσφέρει εξαιρετικά εύκολη πρόσβαση στα εργαλεία και τα υλικά σας, όλα με ασφάλεια και ευκολία.
Βελτιώστε περαιτέρω το όχημα 4x4 με το Nucleo pod Gentili κάνοντας την εργασία ευκολότερη ακόμα και κάτω από δύσκολες συνθήκες.

Με τον τεχνολογικό εξοπλισμό GENTILI το pick up γίνεται όχημα πολλαπλών χρήσεων.Με τον τεχνολογικό εξοπλισμό GENTILI το pick up γίνεται όχημα πολλαπλών χρήσεων.

ΤΟΠΟΘΕΤΗΣΗ ΡΑΦΙΩΝ ΤΑΚΤΟΠΟΙΗΣΗΣ & ΠΑΤΩΜΑΤΟΣ GENTILI ΑΠΟ ΤΗΝ CAMION ΤΣΟΛΑΚΙΔΗΣ Α.Ε. ΣΕ OPEL COMBO (VIDEO).
 

Kοινοποίησε το »

 

προϊοντα αυτοκινητου - ΑΞΕΣΟΥΑΡ - ΠΡΟΙΟΝΤΑ - ΜΕΜΒΡΑΝΕΣ