Leasing-Μισθώματα Βαρέα Επαγγελματικά
Μηχανή Αναζήτησης
Για να μη το βρεις....έτσι!

Για να μη το βρεις....έτσι!

3.367 Επισκέψεις στο άρθρο

Τοποθέτησε σήμερα αντικλεπτικά μπουλόνια και προστάτευσε τα ζαντολάστιχά σου φτηνά και εύκολα!

ILEP
ΔΡΥΜΟΝΙΤΗ ΕΜΠΟΡΙΚΗ ΑΝΤΑΛΛΑΚΤΙΚΩΝ ΙΚΕ

Σου τα «βουτάνε» σε δευτερόλεπτα!

Κοινοποίησέ το »


Θυμάσαι πόσο γρήγορα άλλαξες ένα ζαντολάστιχο, ακόμα και την πρώτη φορα που δεν είχες ιδέα για το τι πρέπει να κάνεις; Σκέψου τώρα με τι ταχύτητα γίνεται μόνο η αφαίρεση (καθώς επανατοποθέτηση δεν χρειάζεται) από 4 άτομα «της πιάτσας», και για τους 4 τροχούς ταυτόχρονα. Μιλάμε για ελάχιστα δευτερόλεπτα! Ο κίνδυνος αυξάνεται ανάλογα με το πόσο εντυπωσιακές είναι οι ζάντες σου καθώς γίνονται πρώτη προτεραιότητα σε σχέση με αυτές των άλλων αυτοκινήτων.

Ο συναγερμός ΔΕΝ χτυπάει!

Το μόνο που χρειάζεται για να γίνει το κακό είναι ένα ελάχιστο «σήκωμα» με γρύλους το οποίο δεν ενεργοποιεί τον συναγερμό, οπότε είσαι εντελώς απροστάτευτος. Χωρίς να το πάρεις είδηση, ακόμα και αν το αυτοκίνητο είναι παρκαρισμένο ακριβώς έξω από το σπίτι σου, οι κλέφτες μπορούν να δράσουν ανενόχλητοι. Η συγκεκριμένη κλοπή δημιουργεί επίσης άλλο ένα τεράστιο πρόβλημα, καθώς το αυτοκίνητο σου ακινητοποιείται τελείως!

Αν έχεις μπουλόνια ασφαλείας, ΔΕΝ ξεβιδώνουν!

Η λύση είναι απλούστατη: Πετάς τα μπουλόνια που ξεβιδώνουν πανεύκολα και παίρνεις καινούρια που δε ξεβιδώνουν με τίποτα χωρίς ειδικό κλειδί ασφαλείας. Με αυτόν τον τρόπο τα ζαντολάστιχά σου τα αφαιρείς μόνο εσύ.
ΠΡΟΣΟΧΗ: Δεν πρέπει ΜΕ ΤΙΠΟΤΑ να χαθεί το ειδικό αυτό κλειδί γιατί μετά η μόνη λύση είναι να καταστραφούν τα μπουλόνια αλλά και οι ζάντες για να μπορέσουν να βγουν.

Δίνεις μόνο 15 ευρώ και λίγα λεπτά από το χρόνο σου!

Το μόνο που χρειάζεται να ξέρεις είναι να βιδώνεις και να ξεβιδώνεις. Δίνοντας μόνο 15 ευρώ, έχεις το κεφάλι σου ήσυχο και παρκάρεις το αυτοκίνητο σου όπου θες χωρίς να «κάνεις το σταυρό σου», όσο κι αν τραβάνε τα βλέμματα οι ζάντες σου.

Κοινοποίησέ το »