Leasing-Μισθώματα Βαρέα Επαγγελματικά
Μηχανή Αναζήτησης
Μεγάλη εμπειρία στο χώρο των ελαστικών & ζαντών

Μεγάλη εμπειρία στο χώρο των ελαστικών & ζαντών

7.075 Επισκέψεις στο άρθρο

Έχει κερδίσει την εμπιστοσύνη των πελατών της χάρη στην ποιότητα της δουλειάς της, την αξιοπιστία και την συνέπεια. Διαθέτει ολοκληρωμένες λύσεις στο χώρο των ελαστικών και της ανάρτησης. Η KLS Tyres είναι έτοιμη να ικανοποιήσει κάθε σας ανάγκη.

ILEP
SPECIAL ΡΕΚΤΙΦΙΕ

Η επιλογή της κατάλληλης εμπορίας ελαστικών είναι πολύ σημαντική. Ψάχνεται μία επιχείρηση σύγχρονη και έναν επαγγελματία που να διαθέτει τεχνογνωσία, εκπαιδευμένο & εξυπηρετικό προσωπικό,  λογικές τιμές και όλα τα χαρακτηριστικά, που δημιουργούν πιστούς πελάτες!

Κοινοποίησέ το »


Mία επιχείρηση που να προσφέρει λύσεις από επώνυμα brands (μάρκες). Να επιλέγει-προτείνει από ευρεία γκάμα και προτάσεις ελαστικών προηγμένης τεχνολογίας. Ελαστικά που αποδείχθηκαν (σε απαιτητικά τεστ) ότι δεν έχουν μόνο το «φαίνεσθε», περνώντας με καλό βαθμό απαιτητικές δοκιμασίες ασφαλείας και ξεχωρίζοντας με τις επιδόσεις τους. Ελαστικά που δεν «θυσιάζουν» την ασφάλεια για λίγα ευρώ και κατακτούν μερίδια προτίμησης από το κοινό που το ψάχνει λίγο περισσότερο!

Μία τέτοια επιχείρηση είναι η KLS Tyres

Έχοντας το κατάλληλο know how και ένα από τα καλά «ονόματα», στον χώρο της εμπορίας  των ελαστικών, η εταιρεία KLS Tyres προσφέρει υπηρεσίες και προϊόντα υψηλού επιπέδου, με εξυπηρέτηση, ταχύτητα, ευελιξία, επαγγελματισμό. Σημαντικό και το ότι παρέχει τα προϊόντα της σε πολύ ανταγωνιστικές τιμές!

Πρόκειται για μία σύγχρονη επιχείρηση, η οποία έχει εξοπλιστεί με μηχανήματα τελευταίας τεχνολογίας, για να προσφέρει αξιόπιστα και εγγυημένα υπηρεσίες όπως τοποθέτηση και επιδιόρθωση ελαστικών-αναρτήσεων, ζυγοστάθμιση, ευθυγράμμιση ή για επισκευή ζαντών και ελαστικών.                          

Η μεγάλη γκάμα ελαστικών και ζαντών που διαθέτει, δίνει λύση σε κάθε ζήτηση, ακόμα και για επαγγελματικά αυτοκίνητα, όπως pick up, van, vanette κ.α, είτε βάσει τεχνικών προδιαγραφών. είτε βάσει διαθέσιμου budget. Για όλα τα θέλω και μπορώ. Φυσικά -σαν επιχείρηση 4 αστέρων- επενδύει και στο ανθρώπινο δυναμικό με τους μηχανικούς της να είναι άρτια εκπαιδευμένοι και ικανοί να εξυπηρετήσουν και τον πιο απαιτητικό πελάτη.

 

Κοινοποίησέ το »