Leasing-Μισθώματα Βαρέα Επαγγελματικά
Μηχανή Αναζήτησης
Τα ελαστικά που θα μπουν στην λίστα του fleet manager το 2023

Τα ελαστικά που θα μπουν στην λίστα του fleet manager το 2023

54.856 Επισκέψεις στο άρθρο

Τα ελαστικά που αναζητά ο υπεύθυνος στόλου οχημάτων είναι τεχνολογικά προηγμένα, είναι ασφαλή τόσο για τους ανθρώπους όσο και για τα φορτία που μεταφέρονται, ενώ ταυτόχρονα εξοικονομούν χρήματα χάρη στην υψηλότερη χιλιομετρική απόδοση.

ΠΑΣΙΟΣ ΚΩΝΣΤΑΝΤΙΝΟΣ - FRIGO PLUS
ΔΡΟΣΟΣ ΙΑΚΩΒΟΣ

  • Μεγαλύτερη διάρκεια ζωής & υψηλή απόδοση
  • Ασφάλεια ανθρώπων και φορτίων
  • Ο ρόλος της τηλεματικής και η λύση της αναγόμωσης
  • Top προτάσεις κορυφαίων κατασκευαστών
Οι κορυφαίες εταιρείες ελαστικών -μέσω των τμημάτων Έρευνας & Ανάπτυξης- δημιουργούν συνεχώς ελαστικά κάνοντας χρήση τεχνολογιών αιχμής. Κορυφαία υλικά και προηγμένη χάραξη, νανοτεχνολογία, χαμηλή αντίσταση κύλισης και ό,τι άλλο μπορεί να φανταστεί κανείς που τίθεται στην υπηρεσία της αποδοτικότητας, της βιωσιμότητας και φυσικά της ασφάλειας.
 
Προσοχή πρέπει να υπάρξει στο γεγονός πως η οικονομία που επιτυγχάνει μια επιχείρηση δεν είναι απόλυτα συνυφασμένη με την τιμή αγοράς, αλλά εξαρτάται πρωτίστως από τα προηγμένα χαρακτηριστικά των ελαστικών, που τους προσδίδουν μακροζωία, όπως και χαμηλή κατανάλωση στο όχημα που τα «φοράει», προσφέροντας παράλληλα υψηλά επίπεδα άνεσης και ασφάλειας.
 
«Στην εταιρεία μας, ανέκαθεν προμηθευόμαστε αποκλειστικά και μόνο επώνυμα ποιοτικά ελαστικά από κορυφαίους κατασκευαστές, καθώς σε άμεση προτεραιότητα θέτουμε την ασφάλεια των οδηγών και των μεταφερόμενων φορτίων. Η επιλογή των ελαστικών γίνεται σε συνδυασμό του brand name, των ποιοτικών χαρακτηριστικών και των επιδόσεών τους», τονίζει σχετικά η κυρία Μάρα Χαβάκη, Business Development Manager και Αντιπρόεδρος του Δ.Σ. της Χαβάκης Α.Ε.

Επιπρόσθετα, ο κύριος Αντώνης Νικολάου, operations manager της εταιρείας Delatolas Express Cargo αναφέρει τα εξής σχετικά με τα ωφέλη των σωστών ελαστικών σχετικά με την ασφάλεια, «Το θέμα της ασφάλειας είναι κρίσιμης σημασίας. Οι ζημιές π.χ. στα εμπορεύματα έχουν σοβαρό οικονομικό αντίκτυπο σε μια εταιρεία»

Επιπλέον σημαντική παράμετρος για την επιλογή επαγγελματικών ελαστικών είναι η αναγόμωση τους καθώς μέσω αυτής επιτυγχάνεται η ορθολογική χρήση των ελαστικών και η αποφυγή κατασπατάλησης των πρώτων υλών.
 
Μάλιστα, σύμφωνα με έρευνα βιωσιμότητας της Goodyear (Έρευνα Βιώσιμης Πραγματικότητας) και σε ό,τι αφορά στην ελληνική πραγματικότητα, το 43% των συμμετεχόντων απάντησε πως η τοποθέτηση αναγομωμένων ελαστικών συμβάλλει στη βελτίωση της περιβαλλοντικής βιωσιμότητας των δραστηριοτήτων τους.