Μηχανή Αναζήτησης Βαρέα Επαγγελματικά
Τα Φθηνότερα Βενζινάδικα στην περιοχή σου
Το Goodyear FUELMAX ENDURANCE προορίζεται για τους διαχειριστές στόλων που θέλουν χαμηλότερες εκπομπές ρύπων και μεγαλύτερη αποδοτικότητα καυσίμου, σε διαδρομές που περιλαμβάνουν αυτοκινητόδρομους και

Το Goodyear FUELMAX ENDURANCE προορίζεται για τους διαχειριστές στόλων που θέλουν χαμηλότερες εκπομπές ρύπων και μεγαλύτερη αποδοτικότητα καυσίμου, σε διαδρομές που περιλαμβάνουν αυτοκινητόδρομους και επαρχιακούς δρόμους, με συχνότερες στάσεις.

Το Goodyear FUELMAX ENDURANCE προσφέρει αντίσταση στη φθορά, εξαιρετική πρόσφυση και μεγαλύτερη διάρκεια ζωής με αξιόπιστη δυνατότητα αναγόμωσης.

Το Goodyear FUELMAX ENDURANCE προσφέρει αντίσταση στη φθορά, εξαιρετική πρόσφυση και μεγαλύτερη διάρκεια ζωής με αξιόπιστη δυνατότητα αναγόμωσης.

  • Το Goodyear FUELMAX ENDURANCE προορίζεται για τους διαχειριστές στόλων που θέλουν χαμηλότερες εκπομπές ρύπων και μεγαλύτερη αποδοτικότητα καυσίμου, σε διαδρομές που περιλαμβάνουν αυτοκινητόδρομους και
  • Το Goodyear FUELMAX ENDURANCE προσφέρει αντίσταση στη φθορά, εξαιρετική πρόσφυση και μεγαλύτερη διάρκεια ζωής με αξιόπιστη δυνατότητα αναγόμωσης.

Νέο Goodyear FUELMAX ENDURANCE: ακόμα πιο πράσινο!

13.113 Επισκέψεις στο άρθρο (28/9/2022)

Με υψηλότερη από ποτέ αποδοτικότητα καυσίμου, χιλιομετρική απόδοση, πρόσφυση και διάρκεια ζωής, το νέο Goodyear FUELMAX ENDURANCE αντικαθιστά το FUELMAX GEN-2 και αποτελεί ένα «all-around» ελαστικό που λύνει τα χέρια των διαχειριστών στόλων, προσφέροντάς τους περισσότερες επιλογές.

Οικονομία, οικολογία και αντοχή για όλους τους στόλους!

  • Χαμηλά επίπεδα ρύπων και υψηλή αποδοτικότητα καυσίμου, χάρη στη χαμηλή αντίσταση κύλισης
  • Δεν περιορίζεται στην οδήγηση σε αυτοκινητόδρομο, αλλά είναι κατάλληλο για επαρχιακούς δρόμους
  • Αντίσταση στη φθορά που προκαλείται από δρόμους με στροφές, τραχιές επιφάνειες και συχνές στάσεις.
  • Εξαιρετική πρόσφυση, για χρήση σε δρόμους με κλίση και στροφές
  • Μεγαλύτερη διάρκεια ζωής με αξιόπιστη δυνατότητα αναγόμωσης
 
Η Goodyear έχει σχεδιάσει μια πλήρη γκάμα ελαστικών εντός-δρόμου που καλύπτουν τις διαφορετικές ανάγκες όλων των στόλων, σε όποιες διαδρομές κινούνται και όποιες και αν είναι οι προτεραιότητές τους. Το FUELMAX ENDURANCE δημιουργήθηκε για να καλύψει τις ανάγκες των διαχειριστών στόλων που πρέπει να δίνουν έμφαση στις χαμηλότερες εκπομπές ρύπων και στη μεγαλύτερη αποδοτικότητα καυσίμου, αλλά των οποίων οι διαδρομές μπορεί να περιλαμβάνουν είτε αυτοκινητόδρομους είτε επαρχιακούς δρόμους, με συχνότερες στάσεις.


Το Goodyear FUELMAX ENDURANCE προσφέρει αντίσταση στη φθορά, εξαιρετική πρόσφυση και μεγαλύτερη διάρκεια ζωής με αξιόπιστη δυνατότητα αναγόμωσης.

Το Goodyear FUELMAX ENDURANCE προσφέρει αντίσταση στη φθορά, εξαιρετική πρόσφυση και μεγαλύτερη διάρκεια ζωής με αξιόπιστη δυνατότητα αναγόμωσης.

Αν σου άρεσε: Κοινοποίησέ το »
Σχολίασέ το, στη σελίδα μας στο Facebook »

Περισσότερες επιλογές στους διαχειριστές στόλων

Σύμφωνα με την εταιρεία, το FUELMAX ENDURANCE είναι ένα μεγάλο νέο για διαχειριστές στόλων, που πρέπει να αυξήσουν την απόδοση του καυσίμου και να αποδείξουν τη βιωσιμότητά σας στους πελάτες τους. Τους προσφέρει ελαστικά που μπορούν να ανταπεξέλθουν στις καθημερινές λειτουργίες, οι οποίες μπορούν να περιλαμβάνουν διαφορετικούς τύπους διαδρομών. Μεγάλες αποστάσεις, οδήγηση σε συνεχόμενες μεγάλες ευθείες, καθώς και στροφές και συχνές στάσεις σε επαρχιακούς δρόμους.
 
Το FUELMAX ENDURANCE βελτιώνει τη βιωσιμότητα σε όλες τις διαδρομές, καθώς ενσωματώνει τη χαμηλή αντίσταση κύλισης που σχετίζεται με την οδήγηση σε αυτοκινητόδρομους, αλλά επεκτείνει τις επιλογές ώστε να συμπεριληφθούν οι επαρχιακοί δρόμοι, χάρη στην επιπλέον πρόσφυση και αντοχή.

Πλήθος καινοτομιών

Προκειμένου η Goodyear να σχεδιάσει μια νέα γκάμα ελαστικών που θα επέκτεινε τη δυνατότητα εξοικονόμησης καυσίμου σε ένα ευρύτερο φάσμα διαδρομών, εφάρμοσε μια σειρά καινοτομιών.
 
Για την υψηλή πρόσφυση και την ανθεκτικότητα που απαιτείται για την οδήγηση σε επαρχιακούς δρόμους, η εταιρεία στο FUELMAX ENDURANCE χρησιμοποίησε βαθύτερες εγκοπές σε σχέση με το FUELMAX GEN-2 που αντικαθιστά. Επιπλέον, για να βελτιώσει την αντοχή και τη στιβαρότητα των ελαστικών του άξονα τιμονιού, αύξησε την ποσότητα καουτσούκ. Κατάφερε επίσης υψηλή απόδοση καυσίμου χρησιμοποιώντας νέα μείγματα για χαμηλή αντίσταση κύλισης για το πέλμα και τα πλευρικά τοιχώματα, στοιχείο σημαντικό επειδή εμποδίζει τη συσσώρευση θερμότητας στο ελαστικό, καθώς κάθε ενέργεια που χάνεται σε θερμότητα σημαίνει σπατάλη καυσίμου και δημιουργία περιττών εκπομπών ρύπων.
 
Στο ελαστικό του άξονα τιμονιού, η Goodyear χρησιμοποίησε ένα καινοτόμο νέο σχέδιο πέλματος και ενίσχυσε τους ώμους του ελαστικού για να επιτύχει τα επίπεδα αντοχής που απαιτούνται σε επαρχιακούς δρόμους. Από την άλλη, η επιπλέον σκλήρυνση για το μείγμα ήταν ο τρόπος για να διατηρηθεί η πτυχή της αποδοτικότητας καυσίμου. Ο συνδυασμός αυτών των καινοτομιών, επέτρεψε στην εταιρεία να παρουσιάσει μία νέα οικογένεια ελαστικών που επεκτείνουν την ικανότητα χαμηλών εκπομπών ρύπων πιο μακριά από ποτέ, δίνοντας στους διαχειριστές στόλων μεγαλύτερη ευελιξία και πιο βιώσιμες λειτουργίες.

Αν σου άρεσε: Κοινοποίησέ το »
Σχολίασέ το, στη σελίδα μας στο Facebook »

Ακολουθήστε το PRO.Autotriti στο Google News. Bρείτε όλες τις ειδήσεις
Σχολιάστε