Το ελαστικό της Toyo διαθέτει γόμα με αυξημένη περιεκτικότητα σε Silica και τεχνολογία Nano Balance, νέο υπέρ-ενεργό πολυμερές και υλικό Carbon Black.

Ιαπωνική υπεροχή & απόδοση! Toyo Nanoenergy Van

Με 29% χαμηλότερη αντίσταση κύλισης και 10% μικρότερη απόσταση φρεναρίσματος στο βρεγμένο, το νέο TOYO Nanoenergy VAN, αποτελεί ένα αξιόπιστο & αποδοτικό ελαστικό για βαν, που συνδυάζει οικονομία με ασφάλεια.

Στην απαιτητική αγορά των ελαστικών για βαν, το νέο Toyo Nanoenergy VAN ξεχωρίζει όντας μια αξιόπιστη πρόταση που συνδυάζει με τον καλύτερο δυνατό τρόπο τις επιδόσεις και την απαραίτητη, για κάθε επαγγελματία, οικονομία.

Το νέο Toyo Nanoenergy VAN ελαστικό βασίζει την υπεροχή του σε τρεις βασικές παραμέτρους:

  • Τις εξαιρετικές επιδόσεις στο βρεγμένο, όπως αυτές αποτυπώνονται από τη μικρότερη απόσταση φρεναρίσματος, την αυξημένη σταθερότητα και το κορυφαίο κράτημα, κυρίαρχα στοιχεία της ασφάλειας.

  • Τη βελτιωμένη ανθεκτικότητα, χάρη στον ενισχυμένο σκελετό για μεγαλύτερη διάρκεια ζωής και επισκευασιμότητα.

  • Την οικονομία καυσίμου, η οποία εξασφαλίζεται από την χαμηλή αντίσταση κύλισης.

Πως τα καταφέρνει όλα αυτά;

Το ελαστικό της Toyo διαθέτει γόμα με αυξημένη περιεκτικότητα σε Silica και τεχνολογία Nano Balance, νέο υπέρ-ενεργό πολυμερές και υλικό Carbon Black. Όλα αυτά τα χαρακτηριστικά εξασφαλίζουν τις άριστες επιδόσεις σε βρεγμένο οδόστρωμα από τη μια, αλλά και τη χαμηλή αντίσταση κύλισης από την άλλη για top οικονομία.

Ένα ακόμη πλεονέκτημα του νέου ελαστικού Toyo Nanoenergy VAN είναι η μεγάλη του αντίσταση στην φθορά, κάτι που επιτυγχάνεται χάρη στον σχεδιασμό Τ – Mode, με μεγάλους ώμους, διπλές εγκοπές Zigzag, πολλαπλές 3D εγκοπές και κωνοειδή σχεδίαση. Πιο αναλυτικά οι μεγάλες & φαρδιές αυλακώσεις στους ώμους και οι διπλές zigzag εγκοπές δίνουν αυξημένη ακαμψία και επιβραδύνουν την φθορά μιας και η πίεση στο οδόστρωμα είναι ομοιόμορφη.

Με την σειρά τους οι 3D εγκοπές πετυχαίνουν καλύτερες επιδόσεις στις στροφές μιας και μειώνουν τις κινήσεις των block, ενώ η κωνοειδής σχεδίαση βελτιώνει την ευστάθεια και την κατευθυντικότητά στις ανωμαλίες του οδοστρώματος.

Σημαντικό πλεονέκτημα και η ισχυρή κατασκευή, η οποία επιτυγχάνεται με σκελετό από πολυεστέρα υψηλής ακαμψίας για σταθερότητα στις στροφές, με ενισχυμένες ατσάλινες ζώνες για καλό κράτημα και κατευθυντικότητα, με Spiral πάνω ζώνη για αυξημένη ομοιομορφία, με πλαϊνά υψηλής σκληρότητας για χαμηλή αντίσταση κύλισης και ειδική επένδυση ενίσχυσης (Bead) για βελτίωση της ανθεκτικότητας.
 
Συγκριτικά με το ελαστικό Toyo H08, το νέο Nanoenergy VAN εμφανίζει 29% χαμηλότερη αντίσταση κύλισης και 10% μικρότερη απόσταση φρεναρίσματος στο βρεγμένο.

Το νέο ελαστικό είναι διαθέσιμο σε 41 διαστάσεις από 13 έως 17 ίντσες και στην ελληνική αγορά διατίθεται σε 200+ σημεία πώλησης αποκλειστικά από την ΤΕΝΟΡΑ ΤΕΧΝΙΚΗ Α.Ε., (εταιρεία του γνωστού ομίλου Τουρνικιώτη). Ο όμιλος έχει 40χρονη παρουσία στην ελληνική αγορά ως διανομέας κορυφαίων brand στην αγορά των Eλαστικών Aυτοκινήτων καθώς και στην αγορά του Κλιματισμού και των Συστημάτων Θέρμανσης. Στο χαρτοφυλάκιο των ελαστικών συγκαταλέγονται επώνυμα Brands-Μάρκες όπως: Toyo Tires, Linglong, Lanvigator και Aurora για τις οποίες έχει την αποκλειστική διανομή. 

Advertisement