Αριστες μηχανουργικές εργασίες!

7073 Επισκέψεις στο άρθρο

Συνεργείο Βοτανόπουλος: Με εμπειρία που μετρά κοντά 55 χρόνια!

 
Το μηχανουργείο Κωνσταντίνος και Σπύρος Βοτανόπουλος το οποίο έχει ως αντικείμενο του τις μηχανουργικές εργασίες που αφορούν επί το πλείστον το αυτοκίνητο, σημειώνει 54 χρόνια απο την ίδρυση του, απο το 1965 μέχρι σήμερα, στην έδρα του, Θηβών 101 στο Περιστέρι.

Όλα αυτα τα χρόνια στέκεται δίπλα στον πελάτη και σε ότι αυτός χρειαστεί. Συγκεκριμένα η επιχείρηση αυτή παρέχει υπηρεσίες όπως μηχανουργικές εργασίες παντώς τύπου, συγκολλήσεις μετάλλων και εξαρτημάτων.

Επίσης διαθέτει σημαντική εμπειρία σε επισκευαστικές λειτουργίες και σε ανακατασκευές δίσκων, ταμπούρων και βολάν. Επιπλέον ειδικεύεται σε εργασίες φρεζας, πρέσσας και σε επισκευές σπειρωμάτων.

Ακόμα η επιχείρηση ασχολείται με υπηρεσίες όπως το ρεκτιφιέ καπακιών, παρακαταθήκη ανταλλακτικών και ανταλλακτικά κινητήρων. Κλείνοντας περα από τις υπηρεσίες που προαναφέρθηκαν το μηχανουργείο και οι ειδικευμένοι τεχνίτες που αυτό διαθέτει ειναι σε θέση  να αφιερώσουν χρόνο και να επισκευάσουν οτιδήποτε άλλο έρθει στο μαγαζί και υπάρχει δυνατότητα να φτιαχτεί. 

Σας προσφέρουν παραλαβή & παράδοση στον χώρο σας!
  • Μηχανουργικές Εργασίες
  • Επισκευές
  • Κολλησεις

 

προϊοντα αυτοκινητου - ΕΞΕΙΔΙΚΕΥΜΕΝΑ ΣΥΝΕΡΓΕΙΑ

  • ΕΥΡΩΤΕΧΝΙΚΗ

    Στις εγκαταστάσεις της Ευρωτεχνικής μπορείτε να βρείτε ότι ψάχνεται όσον αφορά το Scania σας. Αγορές, πωλήσεις, service, ανταλλακτικά και εισαγωγές. Όλες τις υπηρεσίες θα τις βρείτε σε ανταγωνιστικές τιμές.
     2105595090 Περισσότερα