Leasing-Μισθώματα Βαρέα Επαγγελματικά
Μηχανή Αναζήτησης
Το νέο e-shop της «Πετρομελίδης και ΣΙΑ Ο.Ε.» κλέβει τις εντυπώσεις!

Το νέο e-shop της «Πετρομελίδης και ΣΙΑ Ο.Ε.» κλέβει τις εντυπώσεις!

2.588 Επισκέψεις στο άρθρο

Το καινούριο της «διαδικτυακό σπίτι» εγκαινίασε η «Πετρομελίδης και ΣΙΑ Ο.Ε.» ολοκληρώνοντας το digital rebranding της και προσφέροντας το απόλυτο εργαλείο αναζήτησης ανταλλακτικών φρένων για μηχανικούς φορτηγών ή επαγγελματίες οδηγούς.

ΧΑΡ. ΖΕΡΒΟΣ & ΣΙΑ Ο.Ε.
ΤΡΑΝΤΑΣ Α.Ε.

Συγκεκριμένα, το e-shop της εταιρείας διαθέτει μία ειδικά σχεδιασμένη αναζήτηση κριτηρίων, η οποία σου εμφανίζει εύκολα και γρήγορα το προϊόν που ψάχνεις.

Κοινοποίησέ το »


Παράλληλα, ο επισκέπτης μπορεί να ανατρέξει και να περιηγηθεί στην ιστορία της επιχείρησης, η οποία περιέχει εντός της τρεις γενιές και σχεδόν μισό αιώνα ζωής, να δει τα τελευταία νέα της, αλλά και να ενημερωθεί για τις πιο πρόσφατες καμπάνιες της που έχουν γίνει viral στα social media.

Επίσης, μέσα στο e-shop τελευταίας γενιάς, που επιμελήθηκε η ομάδα της Stonewave, ο επισκέπτης μπορεί να δει εκτός από έναν τεράστιο κατάλογο προϊόντων και τις ειδικές κατασκευές που μπορεί να αναλάβει η εταιρεία για το σύστημα πέδησης σε ανεμογεννήτριες και φωτοβολταϊκά!

Η νέα γενιά στον κλάδο βρίσκεται ένα κλικ μακριά σας: https://www.petromelidisbrakes.gr/

Κ. ΠΕΤΡΟΜΕΛΙΔΗΣ & ΣΙΑ Ο.Ε.
Διεύθυνση:
 ΔΙΑΛΟΓΗΣ 25Α, Θεσσαλονίκη
Τηλέφωνα: 2310 768135, 2310 524068

Κοινοποίησέ το »

προϊοντα αυτοκινητου - ΦΡΕΝΑ

  • ΠΕΤΡΟΜΕΛΙΔΗΣ & ΣΙΑ Ο.Ε.

    ΠΕΤΡΟΜΕΛΙΔΗΣ & ΣΙΑ Ο.Ε.

    Από το 1972 η εταιρεία «Πετρομελίδης και ΣΙΑ» προσφέρει εξειδικευμένα και υψηλής ποιότητας προϊόντα, απόλυτα προσαρμοσμένα στις ανάγκες του σύγχρονου επαγγελματικού αυτοκινήτου. Βρείτε αυτό που ψάχνετε με ένα κλικ στο πρότυπο eshop της!
     2310 768135, 2310 524068 Περισσότερα
  • Γ. ΜΑΡΚΟΠΟΥΛΟΣ Γ. ΒΑΣΙΛΑΤΟΣ

    Γ. ΜΑΡΚΟΠΟΥΛΟΣ Γ. ΒΑΣΙΛΑΤΟΣ

    Στις σύγχρονες εγκαταστάσεις του συνεργείου των Γ. ΜΑΡΚΟΠΟΥΛΟΣ Γ. ΒΑΣΙΛΑΤΟΣ  400 τ.μ., στον Ασπρόπυργο ειδικεύονται στην επισκευή και εγκατάσταση ηλεκτρονικών συστημάτων πέδησης ABS, EBS, ECAS, ASR, TEBS και RCAS
     2105584240 – 2105584242 Περισσότερα
  • Eurobrakes

    Eurobrakes

    Eurobrakes λειτουργεί με επιτυχία για περισσότερο από 20 χρόνια, μαζί με το εξειδικευμένο προσωπικό τους εξυπηρετούν με αξιοπιστία τους επαγγελματίες κατόχους φορτηγών άνω των 3.5 τόνων και λεωφορείων.Οι ειδικότητες της εταιρείας περιλαμβάνουν την ηλεκτρονική διάγνωση βλαβών, τις εγκαταστάσεις και επισκευές φρένων, αναρτήσεων, ηλεκτρόφρενων, retarder, itarde και άλλων. Η αφοσίωσή τους σε αυτούς τους τομείς τους έχει καθιερώσει στον χώρο των επαγγελματιών.
     210 5559818 Περισσότερα
  • KARSOU BRAKE SOLUTIONS

    KARSOU BRAKE SOLUTIONS

    Η εταιρεία KARSOU BRAKE SOLUTIONS δραστηριοποιείται στην επισκευή και τοποθέτηση συστημάτων πέδησης, επιβράδυνσης, έλξης και ανάρτησης, στον τομέα μηχανουργικών εργασιών καθώς και στην εμπορία σχετικών ανταλλακτικών και αξεσουάρ για νταλίκες, φορτηγά και ρυμουλκούμενα οχήματα.
     2105551450 Περισσότερα
  • BRAKETRUCK

    BRAKETRUCK

    Το συνεργείο φρένων φορτηγών BRAKETRUCK στον Ασπρόπυργο, φροντίζει για την άριστη κατάσταση του συστήματος πέδησης του οχήματός σου. Σύγχρονες εγκαταστάσεις, άμεση εξυπηρέτηση, φιλικές τιμές.
     2105584520 Περισσότερα