Το νέο e-shop της «Πετρομελίδης και ΣΙΑ Ο.Ε.» κλέβει τις εντυπώσεις!

2035 Επισκέψεις στο άρθρο

Το καινούριο της «διαδικτυακό σπίτι» εγκαινίασε η «Πετρομελίδης και ΣΙΑ Ο.Ε.» ολοκληρώνοντας το digital rebranding της και προσφέροντας το απόλυτο εργαλείο αναζήτησης ανταλλακτικών φρένων για μηχανικούς φορτηγών ή επαγγελματίες οδηγούς.

 
Συγκεκριμένα, το e-shop της εταιρείας διαθέτει μία ειδικά σχεδιασμένη αναζήτηση κριτηρίων, η οποία σου εμφανίζει εύκολα και γρήγορα το προϊόν που ψάχνεις.

Παράλληλα, ο επισκέπτης μπορεί να ανατρέξει και να περιηγηθεί στην ιστορία της επιχείρησης, η οποία περιέχει εντός της τρεις γενιές και σχεδόν μισό αιώνα ζωής, να δει τα τελευταία νέα της, αλλά και να ενημερωθεί για τις πιο πρόσφατες καμπάνιες της που έχουν γίνει viral στα social media.

Επίσης, μέσα στο e-shop τελευταίας γενιάς, που επιμελήθηκε η ομάδα της Stonewave, ο επισκέπτης μπορεί να δει εκτός από έναν τεράστιο κατάλογο προϊόντων και τις ειδικές κατασκευές που μπορεί να αναλάβει η εταιρεία για το σύστημα πέδησης σε ανεμογεννήτριες και φωτοβολταϊκά!

Η νέα γενιά στον κλάδο βρίσκεται ένα κλικ μακριά σας: https://www.petromelidisbrakes.gr/

Κ. ΠΕΤΡΟΜΕΛΙΔΗΣ & ΣΙΑ Ο.Ε.
Διεύθυνση:
 ΔΙΑΛΟΓΗΣ 25Α, Θεσσαλονίκη
Τηλέφωνα: 2310 768135, 2310 524068

Tags: ΦΡΕΝΑ
 

προϊοντα αυτοκινητου - ΦΡΕΝΑ

προϊοντα αυτοκινητου - ΦΡΕΝΑ

 • GRANTEX

  Η GRANTEX παρέχει προϊόντα συστήματος πέδησης, ανάρτησης, διεύθυνσης & διαχείρισης πεπιεσμένου αέρα για επαγγελματικά οχήματα. Με κορυφαία ποιότητα προϊόντων & υπηρεσιών έχει κατακτήσει μία από τις ηγετικές θέσεις στην Ελλάδα ενώ ταυτόχρονα εξάγει σε 72 χώρες.
   210 3465942 Περισσότερα
 • BRAKETRUCK

  Το συνεργείο φρένων φορτηγών BRAKETRUCK στον Ασπρόπυργο, φροντίζει για την άριστη κατάσταση του συστήματος πέδησης του οχήματός σου. Σύγχρονες εγκαταστάσεις, άμεση εξυπηρέτηση, φιλικές τιμές.
   2105584520 Περισσότερα
 • CAMION ΤΣΟΛΑΚΙΔΗΣ

  Η Camion Τσολακιδης ΑΕ είναι εταιρεία εισαγωγής και εμπορίας ανταλλακτικών φορτηγών και ρυμουλκούμενων οχημάτων με εξειδίκευση στα συστήματα αερόφρενων. Διακρίνεται για την εμπειρία δεκαετιών καθώς και το πάθος για το φορτηγό και το ρυμουλκούμενο όχημα.
   2105150941 Περισσότερα
 • ΠΕΤΡΟΜΕΛΙΔΗΣ & ΣΙΑ Ο.Ε.

  Από το 1972 η εταιρεία «Πετρομελίδης και ΣΙΑ» προσφέρει εξειδικευμένα και υψηλής ποιότητας προϊόντα, απόλυτα προσαρμοσμένα στις ανάγκες του σύγχρονου επαγγελματικού αυτοκινήτου. Βρείτε αυτό που ψάχνετε με ένα κλικ στο πρότυπο eshop της!
   2310 768135, 2310 524068 Περισσότερα
 • KARSOU BRAKE SOLUTIONS

  Η εταιρεία KARSOU BRAKE SOLUTIONS δραστηριοποιείται στην επισκευή και τοποθέτηση συστημάτων πέδησης, επιβράδυνσης, έλξης και ανάρτησης, στον τομέα μηχανουργικών εργασιών καθώς και στην εμπορία σχετικών ανταλλακτικών και αξεσουάρ για νταλίκες, φορτηγά και ρυμουλκούμενα οχήματα.
   2105551450 Περισσότερα