Leasing-Μισθώματα Βαρέα Επαγγελματικά
Μηχανή Αναζήτησης
Πώς θα διατηρείς το χρώμα του!

Πώς θα διατηρείς το χρώμα του!

5.797 Επισκέψεις στο άρθρο

Βάλε στο πρόγραμμα κέρωμα, γυάλισμα και σωστό πλύσιμο και διατήρησε το χρώμα του σαν καινούριο!

ΠΑΣΙΟΣ ΚΩΝΣΤΑΝΤΙΝΟΣ - FRIGO PLUS
ΠΕΤΡΟΜΕΛΙΔΗΣ Κ. & ΣΙΑ Ο.Ε.

Αν δε το πλένεις συχνά και σωστά, είναι άδικος κόπος!

Κοινοποίησέ το »


Να πλένεις το αυτοκίνητο σου συχνά, με τα σωστά υλικά και προϊόντα για προστασία του χρώματος.

Δεν πρέπει να μένουν πάνω στο αυτοκίνητο περιττώματα πουλιών και διάφοροι άλλοι λεκέδες για μεγάλο διάστημα καθώς μπορεί να «αλλοιώσουν» ανεπανόρθωτα το χρώμα.

Επίσης, θα πρέπει να φροντίζεις να μην μένει σκόνη πάνω στο αυτοκίνητο, ειδικά εάν τοποθετείς «κουκούλα» προστασίας καθώς η τριβή της με τη σκόνη που αναφέραμε πριν προκαλεί επίσης φθορές στο χρώμα του αυτοκινήτου.

Κέρωνε το τουλάχιστον 3 φορές το χρόνο για καλύτερη προστασία!

Η απλούστερη συντήρηση είναι το κέρωμα. Πρέπει να κερώνεις το όχημα σου τουλάχιστον δύο με τρεις φορές τον χρόνο. Με πολύ προσεχτική χρήση μπορείς να προστατέψεις ως ένα βαθμό το αυτοκίνητο σου για μερικούς μήνες. Το κόστος εφαρμογής είναι ανάλογο με το μέγεθος του οχήματος και την μάρκα κεριού που θα χρησιμοποιήσει ο επαγγελματίας.

Όταν υπάρχουν σημάδια και θαμπάδα, πρέπει να το γυαλίσεις!

Αν έχει γρατσουνιές, διάφορα σημαδάκια, θαμπάδα στο χρώμα κλπ., τότε θα πρέπει να γυαλίσεις το όχημα σου και ενδεχομένως να κάνεις επαναφορά χρώματος. Θα πρέπει να απευθυνθείς σε επαγγελματία. Το γυάλισμα δεν είναι εύκολη υπόθεση.

 Ο τεχνικός πρέπει να είναι να είναι γνώστης του αντικειμένου. Να μην αφήσει στρογγυλάδες, γυαλάδες και ολογράμματα. Πριν παραλάβεις το αυτοκίνητο σου, να ζητήσεις να ανάψουν τους προβολείς ή να το βγάλουν έξω να το ελέγξεις με το φως του ήλιου. Μόνο έτσι θα δεις αν υπάρχουν «ατέλειες» στην ποιότητα της δουλειάς!

Το κόστος εργασίας εξαρτάται από την κατάσταση του χρώματος και το μέγεθος του οχήματος. Δεν συνίσταται να γυαλίζεις το όχημα σου περισσότερο από 3 φορές κατά μέσο όρο σε μια δεκαετία.

Κοινοποίησέ το »