Η αναγνώριση ενδεχόμενων προβλημάτων στο σύστημα πέδησης και η άμεση επιδιόρθωσή τους, μπορεί να μας προσφέρει και μεγαλύτερη διάρκεια ζωής των μερών του και άρα, αποφυγή περιττών εξόδων.

«Φρένο» στα έξοδα όχι και στην ασφάλεια

12797 Επισκέψεις στο άρθρο

Ο σωστός έλεγχος σε συνδυασμό με τη σωστή συντήρηση του συστήματος πέδησης, μπορεί να σας γλιτώσει από περιττά έξοδα, αυξάνοντας παράλληλα και την ασφάλειά σας κατά την οδήγηση του αυτοκινήτου σας.

 
Το σύστημα πέδησης των αυτοκινήτων, τα φρένα δηλαδή, αποτελεί το νούμερο ένα παράγοντα για την ασφάλεια του οδηγού, αλλά και όλων των οδηγών, στο δρόμο, αφού από την απόδοσή του, εξαρτάται η δυνατότητά του να προλάβει επικίνδυνες καταστάσεις. Ταυτόχρονα όμως, η χρήση του είναι και διαρκής με αποτέλεσμα τη φθορά των μερών του, με την πάροδο του χρόνου, γεγονός που «γεννά» και την ανάγκη των τακτικών ελέγχων και της συντήρησής τους.

Η αναγνώριση μάλιστα των ενδεχόμενων προβλημάτων στο σύστημα πέδησης και η άμεση και αξιόπιστη επιδιόρθωσή τους, σε συνδυασμό με την εξ αρχής σωστή χρήση του, μπορεί να μας προσφέρει και μεγαλύτερη διάρκεια ζωής των μερών του και άρα, αποφυγή περιττών εξόδων, χωρίς καμία ανησυχία για την ασφάλειά μας στο δρόμο.

Είτε πρόκειται για τα ίδια τα φρένα, είτε για εξαρτήματα και αναλώσιμα η φθορά των οποίων δεν γίνεται εύκολα αντιληπτή από έναν απλό οδηγό, ο έλεγχός τους ανά τακτά χρονιά διαστήματα και η αντιμετώπιση των όποιων δυσλειτουργιών, συνίσταται και έχει μόνο οφέλη.

 

ΠΕΡΙΕΧΟΜΕΝΑ

 

προϊοντα αυτοκινητου - TIPS ΟΙΚΟΝΟΜΙΑΣ

  • OLEFINI

    Στην ΟΛΕΦΙΝΗ Α.Ε. διαθέτουν τεχνογνωσία και top προτάσεις για εξοικονόμηση σε επιχειρήσεις μεταφοράς ευπαθών προϊόντων, μέσω της εγκατάστασης μίας αεροκουρτίνας. Διαθέτουν αεροκουρτίνες κατάλληλες για πόρτες από 1m - 2m μήκος και 2.5m ύψος.
     2296027624 Περισσότερα