Leasing-Μισθώματα Βαρέα Επαγγελματικά
Μηχανή Αναζήτησης
Ένας οξύς ήχος στο φρενάρισμα, προειδοποιεί ουσιαστικά για φθορά στα τακάκια των φρένων και την ανάγκη αντικατάστασής τους.

Ένας οξύς ήχος στο φρενάρισμα, προειδοποιεί ουσιαστικά για φθορά στα τακάκια των φρένων και την ανάγκη αντικατάστασής τους.

    Τι προσέχουμε στα φρένα

    15.902 Επισκέψεις στο άρθρο

    Κάποιες δυσλειτουργίες στο σύστημα πέδησης, μπορούμε να τις εντοπίσουμε εξ αρχής, ώστε να αντιμετωπίσουμε άμεσα το πρόβλημα, πηγαίνοντας το αυτοκίνητό μας στο συνεργείο. Ενδείξεις είναι συνήθως οι εξής:
    - Αν κατά το φρενάρισμα, το τιμόνι μας τρέμει, τότε πιθανότατα έχει στραβώσει ο δίσκος και θα χρειαστεί να τον αντικαταστήσουμε ή να τον πάμε σε τόρνο.
    - Πρόβλημα στα τακάκια των φρένων, δείχνει από την πλευρά του, ένας οξύς ήχος στο φρενάρισμα, ο οποίος προειδοποιεί ουσιαστικά για τη φθορά τους και την ανάγκη αντικατάστασής τους.
    - Όταν το πεντάλ του φρένου φαίνεται πιο σκληρό από ό,τι έχετε συνηθίσει, τότε μάλλον υπάρχει πρόβλημα στον ενισχυτή κενού και θα πρέπει να ελεγχθεί για τυχόν διαρροές.
    - Αντίστοιχα, αν το πεντάλ είναι πιο μαλακό απτό συνηθισμένο, πιθανότατα οφείλετε στην υψηλή θερμοκρασία στα υλικά τριβής και θα πρέπει να ελέγξετε τη στάθμη των υγρών φρένων.
    - Φυσικά, αν το φρενάρισμα είναι πιο αργό από το συνηθισμένο, ο έλεγχος ολόκληρου του συστήματος, για πιθανές φθορές ή άλλες δυσλειτουργίες, θεωρείται άμεσα απαραίτητος.

     

    ΧΑΡ. ΖΕΡΒΟΣ & ΣΙΑ Ο.Ε.
    ΤΡΑΝΤΑΣ Α.Ε.

    προϊοντα αυτοκινητου - TIPS ΟΙΚΟΝΟΜΙΑΣ

    • OLEFINI

      OLEFINI

      Στην ΟΛΕΦΙΝΗ Α.Ε. διαθέτουν τεχνογνωσία και top προτάσεις για εξοικονόμηση σε επιχειρήσεις μεταφοράς ευπαθών προϊόντων, μέσω της εγκατάστασης μίας αεροκουρτίνας. Διαθέτουν αεροκουρτίνες κατάλληλες για πόρτες από 1m - 2m μήκος και 2.5m ύψος.
       2296027624 Περισσότερα