Leasing-Μισθώματα Βαρέα Επαγγελματικά
Μηχανή Αναζήτησης
Τα συνεργεία που διαθέτουν τον κατάλληλο εξοπλισμό και έχουν γνώση των νέων τεχνολογιών γύρω από το εκάστοτε service, διασφαλίζουν την ποιότητα της συντήρησής του.

Τα συνεργεία που διαθέτουν τον κατάλληλο εξοπλισμό και έχουν γνώση των νέων τεχνολογιών γύρω από το εκάστοτε service, διασφαλίζουν την ποιότητα της συντήρησής του.

Κάνε service και… ξέγνοιασε!

9.558 Επισκέψεις στο άρθρο

Με ένα οικονομικό service χωρίς εκπτώσεις στην ποιότητά του, μπορείτε να διασφαλίσετε τη σωστή συντήρηση του αυτοκινήτου σας και να κυκλοφορήσετε στους δρόμους ξέγνοιαστοι.

ΠΑΣΙΟΣ ΚΩΝΣΤΑΝΤΙΝΟΣ - FRIGO PLUS
ΟΛΕΦΙΝΗ Α.Ε.Β.Ε.

Ο περιορισμός των ετήσιων, όπως και των καθημερινών μας εξόδων, αποτελεί αυτοσκοπό τα τελευταία χρόνια της κρίσης, στην προσπάθεια να ανταπεξέλθουμε όλοι, στις μειώσεις των εισοδημάτων που συνεχίζονται με αμείωτους ρυθμούς. Ένα από τα πρώτα πράγματα που βάζουν οι περισσότεροι στο «στόχαστρο» λοιπόν, είναι και το αυτοκίνητο, καθώς αποτελεί κύρια «πηγή» εξόδων, είτε εξαιτίας των ακριβών καυσίμων, είτε λόγω των, συχνά σημαντικών, ποσών που καλούμαστε να πληρώσουμε ανά τακτά χρονικά διαστήματα, για τη συντήρησή του.Κι αν η μείωση της χρήσης του αυτοκινήτου, μπορεί να αποτελέσει μία εύκολη λύση για την πρώτη περίπτωση, ο περιορισμός των εξόδων για τη συντήρησή του, είναι λίγο πιο περίπλοκη κατάσταση. Κι αυτό γιατί στο service δεν μετρά μόνο η άμεση εξοικονόμηση χρημάτων, αλλά και τι γίνεται σε βάθος χρόνου και φυσικά, η διατήρηση του πιο σημαντικού στοιχείου για κάθε οδηγό, της ασφάλειας του αυτοκινήτου του και κατΆεπέκταση της ίδιας του της ζωής.Τα καλό νέο σε αυτή την περίπτωση, είναι ότι τα παραπάνω μπορούν πλέον να συνδυαστούν, καθώς μία σειρά από προσφορές και εκπτώσεις στα πιο εξειδικευμένα συνεργεία αυτοκινήτων σε όλη τη χώρα, δίνουν τη δυνατότητα στους οδηγούς να πραγματοποιήσουν ένα πιο οικονομικό service, το οποίο όμως θα είναι παράλληλα και ποιοτικό, σε βαθμό που να μπορεί να εγγυηθεί την καλή κατάσταση του αυτοκινήτου και στο προσεχές μέλλον, αλλά φυσικά και την ασφάλειά του, στους δρόμους.

Οικονομία αλλά και ποιότηταΈνας από τους καλύτερους τρόπους για να συνδυάσουμε την οικονομία με ένα ποιοτικό service λοιπόν, είναι να εκμεταλλευτούμε τις πολλές πλέον, προσφορές και τα «πακέτα» που βγάζουν τακτικά, τα περισσότερα εξειδικευμένα service, τα οποία όμως δεν βάζουν την ποιότητα σε δεύτερη μοίρα, διασφαλίζοντας την καλή κατάσταση του αυτοκινήτου σας. Με τη συντήρηση που πραγματοποιούν σε αυτό μάλιστα, απολαμβάνετε:• Οικονομία σε βάθος χρόνου.Πέραν των προσφορών που μειώνουν το κόστος ενός service, η συντήρηση του αυτοκινήτου, από εξειδικευμένους τεχνίτες που γνωρίζουν στο μέγιστο βαθμό, το αυτοκίνητό μας, περιορίζει και τις πιθανότητες για μελλοντικά, έκτακτα προβλήματα του αυτοκινήτου, τα οποία αποτελούν και τα μεγαλύτερα «πλήγματα» για την τσέπη μας.• Εμπειρία και ασφάλεια.Η εμπιστοσύνη που σου παρέχει ένας έμπειρος μηχανικός, από τα χέρια του οποίου έχει περάσει ένας μεγάλος αριθμός αυτοκινήτων και ο οποίος έχει κληθεί να αντιμετωπίσει μία μεγάλη γκάμα προβλημάτων, αποτελεί επίσης, ένα σημαντικό λόγο για να επισκεφθείς ένα εξειδικευμένο συνεργείο και να νιώσει απόλυτα ασφαλής στο δρόμο.• Ποιοτική συντήρησηΈνα σημαντικό πλεονέκτημα των εξειδικευμένων συνεργείων, αποτελεί και το γεγονός ότι η πλειοψηφία των μηχανικών που δουλεύουν σε αυτά, παρακολουθούν διαρκώς τις εξελίξεις γύρω από την αυτοκίνηση, λαμβάνουν μέρος σε σεμινάρια των εταιρειών που αφορούν τις νέες τεχνολογίες των αυτοκινήτων, ενώ εκπαιδεύονται κι από τις εταιρείες κατασκευής εξοπλισμών για τη σωστή χρήση των μηχανημάτων.

Κοινοποίησέ το »

Service τελευταίας τεχνολογίας

Service τελευταίας τεχνολογίας

    Τα εξειδικευμένα συνεργεία ξεχωρίζουν συνήθως και για το γεγονός ότι πέρα των μηχανικών τους και το ίδιο το συνεργείο ενημερώνεται και ανανεώνεται διαρκώς, με βάσει όλες τις τελευταίες εξελίξεις στην αυτοκίνηση, ώστε να μπορεί να ενσωματώσει και να εκμεταλλευτεί κάθε νέα τεχνολογία που μπορεί να αναβαθμίσει ένα service αυτοκινήτου. Νέα μηχανήματα άλλωστε, κάνουν όλο και πιο συχνά την εμφάνισή τους, καθώς και τα ίδια τα αυτοκίνητα γίνονται πολύπλοκα και ηλεκτρονικά.

    Ένα χαρακτηριστικό παράδειγμα αποτελεί η διαδικασία του ψεκασμού, αφού πλέον, τα όποια προβλήματα σε αυτή, απαιτούν σύγχρονο εξοπλισμό διάγνωσης κινητήρα, ο οποίος και διασφαλίζει ότι θα πραγματοποιηθεί η σωστή αποκατάσταση στο εν λόγο τμήμα του αυτοκινήτου.

    Επιλέγοντας το κατάλληλο συνεργείο. Τι προσέχω

    Επιλέγοντας το κατάλληλο συνεργείο. Τι προσέχω

      Κι αν η επιλογή ενός εξουσιοδοτημένου συνεργείου, για τη συντήρηση του αυτοκινήτου σας, «μοιάζει» η ασφαλέστερη λύση, το ποιο θα είναι το συνεργείο αυτό, είναι μία απόφαση που θα πρέπει να πάρετε κατόπιν σχετικού ελέγχου. Επιλέξτε το κατάλληλο συνεργείο με βάση την ευκολία που σας προσφέρει, αλλά και αφού ελέγξετε συγκεκριμένα δεδομένα. Μια έρευνα αγοράς, για τους χώρους του συνεργείου, τους μηχανικούς που δουλεύουν σε αυτό, αλλά και την εξυπηρέτηση που προσφέρει στους πελάτες του, θεωρείται απαραίτητη.

      Για παράδειγμα, ο μεγάλος φόρτος εργασίας του ή οι καθυστερήσεις στην εύρεση ανταλλακτικών, μπορούν να αποτελέσουν αποτρεπτικούς παράγοντες για την επιλογή ενός συνεργείου, καθώς όταν πρόκειται για το αυτοκίνητό μας, η ταχύτητα και η ευκολία είναι σημεία «κλειδιά».

      Μία επίσκεψη στο συνεργείο πριν την επιλογή και ένα τσεκάρισμα των εγκαταστάσεών του ή η αναζήτηση σχετικών σχολίων στα διάφορα forum στο διαδίκτυο, μπορούν να βοηθήσουν στην επιλογή σας. Στο πλαίσιο αυτό άλλωστε, σας δίνετε η δυνατότητα να λύσετε και απορίες σχετικά με το αυτοκίνητό σας και τη συντήρησή του, ώστε να κατανοήσετε και οι ίδιοι καλύτερα, τις ανάγκες του αυτοκινήτου και τη σημασία των ελέγχων σε αυτό.

      Εκμεταλλευτείτε τις έξτρα παροχές

      Εκμεταλλευτείτε τις έξτρα παροχές

        Όπως έχουμε ήδη αναφέρει, η ταχύτητα στην εξυπηρέτηση και η ευκολία, αποτελούν δύο βασικούς παράγοντες για να επιλέξετε το κατάλληλο συνεργείο για εσάς. Επομένως, καλό θα είναι να τσεκάρετε και τις έξτρα παροχές που συχνά προσφέρουν τα περισσότερα συνεργεία, καθώς είναι πιθανό να έχετε τη δυνατότητα να εκμεταλλευτείτε υπηρεσίες που θα σας διευκολύνουν ακόμη περισσότερο σε διάφους τομείς.

        • Αυτοκίνητο αντικατάστασης
        Η παροχή δωρεάν αυτοκινήτου αντικατάστασης είναι μία σημαντική παροχή, ειδικά σε περιπτώσεις κατά τις οποίες το αυτοκίνητό σας πρέπει να παραμείνει στο συνεργείο για πάνω από μία ημέρα, καθώς σας επιτρέπει να επιστρέψετε εύκολα και γρήγορα στην καθημερινότητά σας.

        • Παραλαβή-παράδοση
        Εξίσου χρονοβόρα μπορεί να αποδειχθεί και η παράδοση ή η παραλαβή του αυτοκινήτου σας από το συνεργείο, χρόνο όμως, που μπορείτε να εξοικονομήσετε αν το συνεργείο που θα επιλέξετε, έχει τη δυνατότητα να αναλάβει το ίδιο την παραλαβή ή και την παράδοση του αυτοκινήτου σας, σε χώρο που εσείς θα επιλέξετε.

        • Ευνοϊκή πληρωμή
        Ειδικά αυτή την περίοδο, με τα capital controls να συνεχίζουν να υφίστανται, αλλά και με τα οικονομικά δεδομένα όλων μας, να έχουν αλλάξει, η καταβολή του σχετικού κόστους στο συνεργείο, είναι ένα ζητούμενο. Και σε αυτή την περίπτωση όμως, υπάρχουν συνεργεία που μπορούν να σας διευκολύνουν, είτε με απευθείας εισπράξεις από την ασφαλιστική σας εταιρεία, σε περιπτώσεις ατυχήματος, είτε με άλλου τύπου ευκολίες πληρωμής (π.χ. με πιστωτικές κάρτες), ανάλογα και με το μέγεθος του ποσού που θα πρέπει να καταβάλλετε.

        Ανταλλακτικά που συμφέρουν

        Ανταλλακτικά που συμφέρουν

          Το κόστος ενός service εξαρτάται σε μεγάλο βαθμό από το επιμέρους κόστος των ανταλλακτικών που θα χρησιμοποιηθούν. Ανάλογα και με τα χαρακτηριστικά του αυτοκινήτου όμως, υπάρχει μία μεγάλη γκάμα επιλογών από την αγορά των ανταλλακτικών και ο μηχανικός που ειδικεύεται πάνω στο μοντέλο και την εθνικότητα του αυτοκινήτου, είναι ο κατάλληλος άνθρωπος για να κρίνει ποια θα είναι αυτή η επιλογή. Είτε επιλέξουμε γνήσια είτε after market ανταλλακτικά άλλωστε, είναι σημαντικό να πρόκειται για ανταλλακτικά φτιαγμένα και «υπογεγραμμένα» από τον κατασκευαστή, τα οποία θα «κουμπώσουν» όπως πρέπει στο αυτοκίνητό σας.

          Ανταλλακτικά δηλαδή που έχουν εξελιχθεί από τους τεχνικούς, που εξέλιξαν το ίδιο το αυτοκίνητό σας και που πληρούν τις προδιαγραφές του κατασκευαστή. Η πλειοψηφία αυτών μάλιστα, διαθέτει και σχετικές εγγυήσεις, τις οποίες ο εξειδικευμένος μηχανικός ξέρει να «διαβάζει» καλύτερα από τον καθένα από εμάς.

          Κοινοποίησέ το »

          προϊοντα αυτοκινητου - ΕΞΕΙΔΙΚΕΥΜΕΝΑ ΣΥΝΕΡΓΕΙΑ

          • ΕΥΑΓΓΕΛΟΣ ΠΡΟΙΣΚΟΣ Ε.Ε. (ΠΑΣΧΑΛΗΣ)

            ΕΥΑΓΓΕΛΟΣ ΠΡΟΙΣΚΟΣ Ε.Ε. (ΠΑΣΧΑΛΗΣ)

            Το συνεργείο DAF SERVICE PASCHALIS με έδρα στον Ασπρόπυργο Αττικής είναι επίσημος επισκευαστής της «ERGOTRAK AE» , αποτελεί συνέχεια της επιχείρησης του κύριου «ΠΑΣΧΑΛΗ ΠΑΝΑΓΙΩΤΗ», η οποία δραστηριοποιείται από το 1987 σε υπηρεσίες συντήρησης και επισκευής φορτηγών αυτοκινήτων καθώς και στην χονδρική πώληση ανταλλακτικών.
             210 5570960, 2105572197 Περισσότερα
          • KARSOU BRAKE SOLUTIONS

            KARSOU BRAKE SOLUTIONS

            Η εταιρεία KARSOU BRAKE SOLUTIONS δραστηριοποιείται στην επισκευή και τοποθέτηση συστημάτων πέδησης, επιβράδυνσης, έλξης και ανάρτησης, στον τομέα μηχανουργικών εργασιών καθώς και στην εμπορία σχετικών ανταλλακτικών και αξεσουάρ για νταλίκες, φορτηγά και ρυμουλκούμενα οχήματα.
             2105551450 Περισσότερα
          • ΚOYΒAΡΑΣ MOTOR CITY

            ΚOYΒAΡΑΣ MOTOR CITY

            Expert που μιλάει την γλώσσα, της καλής συντήρησης επαγγελματικών και ΙΧ οχημάτων! Αν και όταν αντιμετωπίζεις κάποιο πρόβλημα με το αυτοκίνητο-εργαλείο σου, χρειάζεσαι καλή συμβουλευτική (τι να κάνεις, πως, πόσο). Ένας Top expert (με εμπειρία και know how θα σού γλιτώσει χρόνο και χρήμα). Μία επιχείρηση που δίνει ΛΥΣΕΙΣ (στο θέμα αυτό) είναι η Motor City!
             2103423672 Περισσότερα
          • Σούστες ο Ντίνος

            Σούστες ο Ντίνος

            Η επιχείρηση "Ο ΝΤΙΝΟΣ" από το 1955 έως σήμερα, εξοπλίζεται με μηχανήματα νέας τεχνολογίας ώστε να καλύπτει όλο και περισσότερες ανάγκες των οχημάτων σας. Συνεργάζονται με τους μεγαλύτερους κατασκευαστές ανταλλακτικών βαρέων οχημάτων.
             2104206122, 6978117930 (Γιώργος), 6978117932 (Ντίνος) Περισσότερα
          • ΡΕΚΤΙΦΙΕ ΗΛΙΟΠΟΥΛΟΣ ΝΙΚΟΣ

            ΡΕΚΤΙΦΙΕ ΗΛΙΟΠΟΥΛΟΣ ΝΙΚΟΣ

            Η επιχείρηση "Ρεκτιφιέ Ηλιόπουλος Νίκος" με περισσότερα από 80 χρόνια εμπειρίας στο χώρο είναι στη διάθεση σας για να λύσει κάθε πρόβλήμα της μηχανής του οχήματος σας. Ξεκίνησε το 1940 στη περιοχή του Βοτανικού και τώρα μπορείτε να τους βρείτε στον Πειραιά.
             2104962164 Περισσότερα
          • ΑΦΟΙ ΔΗΜΟΚΑ

            ΑΦΟΙ ΔΗΜΟΚΑ

            Η εταιρεία «ΑΦΟΙ ΔΗΜΟΚΑ» προσφέρει ολοκληρωμένη τεχνική υποστήριξη για λεωφορεία, είτε αυτό είναι service, είτε είναι η εύρεση ανταλλακτικών, γνήσιων ή μεταχειρισμένων. Επιπλέον, είναι η επίσημη εταιρία-αντιπρόσωπος της γνωστής βελγικής VanHool στην Ελλάδα.
             2103460288 Περισσότερα
          • Ρεκτιφιέ Φλόγα

            Ρεκτιφιέ Φλόγα

            Η εταιρεία Ρεκτιφιέ Φλόγα παρέχει πλήρη εξυπηρέτηση σε όλους τους κινητήρες και μηχανήματα. Με την υψηλή εμπειρία και τις νέες τους εγκαταστάσεις, διασφαλίζουν ότι κάθε ρεκτιφιέ πραγματοποιείται με ακρίβεια και αξιοπιστία, εξυπηρετώντας τις ανάγκες των πελατών τους.
             210 345 6626 Περισσότερα
          • Ρεκτιφιέ ΓΕΜ

            Ρεκτιφιέ ΓΕΜ

            Ρεκτιφιέ ΓΕΜ εξειδικευμένο συνεργείο στον Βοτανικό. Η Ρεκτιφιέ ΓΕΜ είναι μία εταιρεία με υψηλό τεχνικό know how η οποία πρωταγωνιστεί στον κλάδο της ανακατασκευής κινητήρα για περισσότερο από 5 δεκαετίες.
             21 0346 3450 Περισσότερα
          • Mercedes BENZ – FUSO Astro Truck Service AE

            Mercedes BENZ – FUSO Astro Truck Service AE

            Yπό την νέα διοίκηση η Astro Truck Service Mercedes & FUSO,  Συνεργείο  Ελαφρών & Βαρέων Φορτηγών Mini Bus, με 30 χρόνια εξειδίκευσης και εμπειρίας, προσφέρει υπηρεσίες Truck Service .
             210 5157532-533 Περισσότερα
          • Original Ρεκτιφιέ

            Original Ρεκτιφιέ

            Original ρεκτιφιέ για κάθε είδους βελτίωση και εξέλιξη όλων των κινητήρων. Γιατί εκεί ξέρεις πως το όχημα σου είναι στα σωστά -επαγγελματικά- χέρια, γιατί ξέρουν πως να κάνουν την δουλειά που χρειάζεσαι και σε συμβουλεύουν για το τι είναι καλύτερο να γίνει, ούτως ώστε ο κινητήρας του οχήματος σου να είναι ξανά σαν καινούριος.
             2104123504 Περισσότερα
          • Μανωλάς Βασίλης

            Μανωλάς Βασίλης

            Oι πελάτες του συνεργείου Μανωλάς Βασίλης, επί σειρά ετών, γνωρίζουν την ποιότητα των υπηρεσιών του. Γνωρίζουν πως ότι χρειαστούν θα γίνει σωστά (χωρίς προχειροδουλειές). Με έμπειρους και ειδικά εκπαιδευμένους τεχνικούς. Με πλήρη εξοπλισμό, εργαλεία και συστήματα διάγνωσης (ΧΕΝΤRY και AUTOCOM και για Ι.Χ.)
             210 4200093 - 6936741513 Περισσότερα