Μηχανή Αναζήτησης Βαρέα Επαγγελματικά
Μηχάνημα καθαρισμού DPF από την OTOMATIC!

Μηχάνημα καθαρισμού DPF από την OTOMATIC!

2 211 Επισκέψεις στο άρθρο

Η υπηρεσία καθαρισμού του Dpf γίνεται ολοένα και ποιο διαδεδομένη. Η OTOMATIC προσφέρει όλη την εγκατάσταση και μας παρουσιάζει τους λόγους που η αγορά έχει ανάγκη μια τέτοια επικερδή επιχειρηματική κίνηση.

Η ανάπτυξη της αγοράς χρειάζεται τις υπηρεσίες καθαρισμού Dpf

Κοινοποίησέ το »

Κάθε χρόνο, ο καθαρισμός DPF γίνεται ολοένα και πιο δημοφιλής υπηρεσία στους ιδιοκτήτες αυτοκινήτων ντίζελ και η ζήτηση για αυτήν την υπηρεσία αυξάνεται συνεχώς. Οι συχνότεροι έλεγχοι εκπομπών (από τις κρατικές αρχές και την αστυνομία) καθιστούν τα μηχανήματα καθαρισμού DPF ένα απαραίτητο κομμάτι εξοπλισμού για καταστήματα επισκευής αυτοκινήτων και επαγγελματικές υπηρεσίες.

Παράλληλα, η ταχεία απόδοση της επένδυσης και τα πιθανά κέρδη που θα γίνουν με μια μηχανή DPF ενθαρρύνουν πολλές εταιρείες να επεκτείνουν τις δραστηριότητές τους.

Η τεχνολογία της Otomatic
Η ανάπτυξη της βιομηχανίας και η βελτίωση των υπαρχόντων μεθόδων καθαρισμού στην αγορά σήμαινε ότι η τεχνική αναγέννηση DPF είναι ένα μηχάνημα που δεν είναι πλέον απλό πλυντήριο DPF, αλλά ένα τεχνολογικά προηγμένο πολυλειτουργικό κομμάτι εξοπλισμού.

Σήμερα, η υδροδυναμική μέθοδος είναι ο πιο δημοφιλής τρόπος αποκατάστασης φίλτρων έως και 100% της αρχικής τους απόδοσης και έχει σχεδόν κυριαρχήσει εντελώς στην αγορά και εκτοπίζει άλλες μεθόδους. Αναλυτικότερα, χρησιμοποιεί την υδροδυναμική ισχύ της τυρβώδους ροής του νερού και τη δύναμη των παλμών πεπιεσμένου αέρα από έναν συμπιεστή. Η κίνηση του υγρού (υγρό εργασίας) καθοδηγείται από εξωτερική πίεση, η οποία πρέπει να ξεπεράσει την αντίσταση ροής εντός των καναλιών φίλτρου.

Το μηχάνημα καθαρισμού DPF που προσφέρει η OTOMATIC χαρακτηρίζεται από υψηλή απόδοση και αποτελεσματικότητα. Μπορεί να χρησιμοποιηθεί για τον καθαρισμό πολλών φίλτρων σε μία ημέρα. Όλο και πιο συχνά τα εργαστήρια διακόπτουν τις υπηρεσίες αφαίρεσης φίλτρων. Σε αντάλλαγμα, αρχίζουν να προσφέρουν υπηρεσίες καθαρισμού, επιλέγοντας μια επαγγελματική υπηρεσία.

Αξίζει να σημειωθεί πως, μια μηχανή DPF σίγουρα θα βοηθήσει και στην καταπολέμηση της παράνομης διαδικασίας αφαίρεσης φίλτρου DPF από αυτοκίνητα ντίζελ.
 
Νέες επιχειρηματικές ευκαιρίες
Με την ανάπτυξη του υδροδυναμικού καθαρισμού DPF, ανοίγονται νέες επιχειρηματικές ευκαιρίες. Οι ιδιοκτήτες δημόσιων και ιδιωτικών εταιρειών μεταφορών ζητούν την υπηρεσία όλο και πιο συχνά. Τα DPF έχουν γίνει επίσης συνηθισμένα σε οχήματα όπως τρακτέρ, περονοφόρα ανυψωτικά μηχανήματα και μηχανήματα κατασκευής.
 
Γιατί αξίζει να ανοίξετε υπηρεσία καθαρισμού DPF

Η αφαίρεση του φίλτρου DPF, το οποίο ήταν συνήθης πρακτική, είναι πλέον παράνομη
 • Σύμφωνα με το νόμο, ένα αυτοκίνητο με DPF δεν μπορεί να κινηθεί νόμιμα σε δημόσιους δρόμους (απώλεια έγκρισης).
 • Μεγάλο ενδιαφέρον για την υπηρεσία μεταξύ δυνητικών πελατών
 • Όσοι εκτελούν την υπηρεσία καθαρισμού φίλτρων DPF δεν παραπονιούνται για έλλειψη πελατών. 
Φροντίδα για το περιβάλλον
 • Ο αγώνας για καθαρό αέρα στην Ευρώπη και στον κόσμο ξεκίνησε μια νέα δραστηριότητα που συνίσταται στον καθαρισμό φίλτρων DPF από επιβατικά αυτοκίνητα, φορτηγά και λεωφορεία.
 • Χιλιάδες οχήματα ντίζελ που έχουν ταξινομηθεί στη χώρα μας δείχνουν πόσο μεγάλη είναι η αγορά.
 • Μια ευκαιρία για νεοσύστατες επιχειρήσεις
 • Ο τεράστιος αριθμός χρηστών ντίζελ και το αυξανόμενο ενδιαφέρον για την υπηρεσία καθαρισμού σημαίνει ότι υπάρχει ακόμα αρκετός χώρος στην αγορά για αναδυόμενες εταιρείες.
Τεράστια αγορά & ευκαιρία για νεοσύστατες επιχειρήσεις
Τα χιλιάδες των οχημάτων που έχουν ταξινομηθεί στη χώρα μας, τα περισσότερα από αυτά με κινητήρες ντίζελ, δείχνουν πόσο μεγάλη είναι η αγορά.
Ο τεράστιος αριθμός χρηστών Diesel και το αυξανόμενο ενδιαφέρον για υπηρεσίες καθαρισμού διασφαλίζουν ότι υπάρχει ακόμη αρκετός χώρος στην αγορά για να ξεκινήσουν οι νέες εταιρείες.

Εσείς ορίζετε τους στόχους και η Otomatic σας βοηθάει
Η αγορά του σωστού μηχανήματος είναι μόνο η αρχή της συνεργασίας σας. Είναι η μόνη εταιρεία στην αγορά η οποία προσφέρει σε εσάς τον επαγγελματία, ένα ολοκληρωμένο πρόγραμμα υλοποίησης που θα σας βοηθήσει να κάνετε τα πρώτα βήματα στην επιχείρηση καθαρισμού φίλτρων DPF.

Το πακέτο υλοποίησης περιλαμβάνει:
• Συζήτηση της επιχειρηματικής ιδέας με ανάλυση αγοράς, ομάδες πελατών και σχέδιο μάρκετινγκ.
• Εκπαίδευση
•Τεχνική υποστήριξη
Σημειώστε πως και μετά την πώληση σας παρέχεται ολοκληρωμένη εξυπηρέτηση !
Μετά την αγορά του μηχανήματος, μπορείτε πάντα να βασίζεστε στη βοήθεια των τεχνικών συμβούλων τηςOtomatic  και στο σέρβις της εγγύησης.

Ποιοί είναι οι πελάτες σας;
 • τοπικά συνεργεία αυτοκινήτων
 • έμποροι και υπηρεσίες αυτοκινήτων
 • εταιρείες μεταφορών
 • Service φορτηγών
 • Μέσα Μαζικής Μεταφοράς
 • Ιδιώτες

ΥΠΕΥΘΥΝΟΣ: Γιώργος Τσιρδήμος
ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ: Αλκαμένους 3, Περιστέρι
ΤΗΛΕΦΩΝΟ: 210 5773494-5
site: https://www.braturn.gr
e-mails:  [email protected] 
FACEBOOK: https://www.facebook.com/profile.php?id=100086378628092
 

προϊοντα αυτοκινητου - ΕΞΕΙΔΙΚΕΥΜΕΝΑ ΣΥΝΕΡΓΕΙΑ

 • ΚOYΒAΡΑΣ MOTOR CITY

  ΚOYΒAΡΑΣ MOTOR CITY

  Expert που μιλάει την γλώσσα, της καλής συντήρησης επαγγελματικών και ΙΧ οχημάτων! Αν και όταν αντιμετωπίζεις κάποιο πρόβλημα με το αυτοκίνητο-εργαλείο σου, χρειάζεσαι καλή συμβουλευτική (τι να κάνεις, πως, πόσο). Ένας Top expert (με εμπειρία και know how θα σού γλιτώσει χρόνο και χρήμα). Μία επιχείρηση που δίνει ΛΥΣΕΙΣ (στο θέμα αυτό) είναι η Motor City!
   2103423672 Περισσότερα
 • DAF SERVICE PASCHALIS

  DAF SERVICE PASCHALIS

  Το συνεργείο DAF SERVICE PASCHALIS με έδρα στον Ασπρόπυργο Αττικής είναι επίσημος επισκευαστής της «ERGOTRAK AE» , αποτελεί συνέχεια της επιχείρησης του κύριου «ΠΑΣΧΑΛΗ ΠΑΝΑΓΙΩΤΗ», η οποία δραστηριοποιείται από το 1987 σε υπηρεσίες συντήρησης και επισκευής φορτηγών αυτοκινήτων καθώς και στην χονδρική πώληση ανταλλακτικών.
   210 5570960, 2105572197 Περισσότερα
 • ΡΕΚΤΙΦΙΕ ΒΑΛΚΑΝΙΑ

  ΡΕΚΤΙΦΙΕ ΒΑΛΚΑΝΙΑ

  Το δεύτερης γενιάς συνεργείο Ρεκτιφιέ Βαλκάνια με περισσότερα από 50 χρόνια εμπείρια στο χώρο σας περιμένει για να λύσει κάθε πρόβλημα που μπορεί να προκύψει στο όχημα σας.
   2103466332 Περισσότερα
 • Μανωλάς Βασίλης

  Μανωλάς Βασίλης

  Oι πελάτες του συνεργείου Μανωλάς Βασίλης, επί σειρά ετών, γνωρίζουν την ποιότητα των υπηρεσιών του. Γνωρίζουν πως ότι χρειαστούν θα γίνει σωστά (χωρίς προχειροδουλειές). Με έμπειρους και ειδικά εκπαιδευμένους τεχνικούς. Με πλήρη εξοπλισμό, εργαλεία και συστήματα διάγνωσης (ΧΕΝΤRY και AUTOCOM και για Ι.Χ.)
   210 4200093 - 6936741513 Περισσότερα
 • ΝΤΟΥΝΑΣ ΘΕΟΧΑΡΗΣ ΚΑΙ ΣΙΑ

  ΝΤΟΥΝΑΣ ΘΕΟΧΑΡΗΣ ΚΑΙ ΣΙΑ

  Από το 1961 μέχρι και σήμερα η «Stathis» αποτελεί μία αξιόπιστη εταιρεία στο χώρο της αμαξοποίησης και της ψύξης μεταφορών στην Ελλάδα. Η εταιρεία Stathis πάντα καινοτόμα και έχοντας την απαραίτητη τεχνογνωσία δίνει πρώτη τις λύσεις για την ψύξη των ηλεκτρικών αυτοκινήτων, μετατρέποντας το μέλλον σε παρόν.
   2105584160 - 2310798300 Περισσότερα
 • KARSOU BRAKE SOLUTIONS

  KARSOU BRAKE SOLUTIONS

  Η εταιρεία KARSOU BRAKE SOLUTIONS δραστηριοποιείται στην επισκευή και τοποθέτηση συστημάτων πέδησης, επιβράδυνσης, έλξης και ανάρτησης, στον τομέα μηχανουργικών εργασιών καθώς και στην εμπορία σχετικών ανταλλακτικών και αξεσουάρ για νταλίκες, φορτηγά και ρυμουλκούμενα οχήματα.
   2105551450 Περισσότερα
 • ΝIKOLAIDIS DIESEL SERVICE

  ΝIKOLAIDIS DIESEL SERVICE

  Η επιχείρηση ΝIKOLAIDIS DIESEL SERVICE, δραστηριοποιείται στον χώρο από το 2006 και εδρεύει στον Ασπρόπυργο, Εξειδικεύονται σε αντλίες πετρελαίου και μπεκ παντός τύπου, από τους μεγαλύτερους κατασκευαστές ανταλλακτικών βαρέων οχημάτων, όπως: BOSCH, DELPHI, DENSO, CUMMINS,  CATERPILLAR, ZEXEL, SIEMENS και VDO. Είναι experts στις αναβαθμίσεις εγκεφάλων (& αύξηση της ιπποδύναμης) και στην επισκευή Turbo.
   2105574529 Περισσότερα
 • ΡΕΚΤΙΦΙΕ ΗΛΙΟΠΟΥΛΟΣ ΝΙΚΟΣ

  ΡΕΚΤΙΦΙΕ ΗΛΙΟΠΟΥΛΟΣ ΝΙΚΟΣ

  Η επιχείρηση "Ρεκτιφιέ Ηλιόπουλος Νίκος" με περισσότερα από 80 χρόνια εμπειρίας στο χώρο είναι στη διάθεση σας για να λύσει κάθε πρόβλήμα της μηχανής του οχήματος σας. Ξεκίνησε το 1940 στη περιοχή του Βοτανικού και τώρα μπορείτε να τους βρείτε στον Πειραιά.
   2104962164 Περισσότερα
 • ΜΠΙΡΜΠΙΛΟΠΟΥΛΟΣ

  ΜΠΙΡΜΠΙΛΟΠΟΥΛΟΣ

  Η επιχείρηση "Ο ΝΤΙΝΟΣ" από το 1955 έως σήμερα, εξοπλίζεται με μηχανήματα νέας τεχνολογίας ώστε να καλύπτει όλο και περισσότερες ανάγκες των οχημάτων σας. Συνεργάζονται με τους μεγαλύτερους κατασκευαστές ανταλλακτικών βαρέων οχημάτων.
   2104206122, 2104206373 Περισσότερα