Μηχάνημα καθαρισμού DPF από την OTOMATIC!

1062 Επισκέψεις στο άρθρο - Ημερομηνία δημοσίευσης: 23/3/2021

Η υπηρεσία καθαρισμού του Dpf γίνεται ολοένα και ποιο διαδεδομένη. Η OTOMATIC προσφέρει όλη την εγκατάσταση και μας παρουσιάζει τους λόγους που η αγορά έχει ανάγκη μια τέτοια επικερδή επιχειρηματική κίνηση.

 
Η ανάπτυξη της αγοράς χρειάζεται τις υπηρεσίες καθαρισμού Dpf
Κάθε χρόνο, ο καθαρισμός DPF γίνεται ολοένα και πιο δημοφιλής υπηρεσία στους ιδιοκτήτες αυτοκινήτων ντίζελ και η ζήτηση για αυτήν την υπηρεσία αυξάνεται συνεχώς. Οι συχνότεροι έλεγχοι εκπομπών (από τις κρατικές αρχές και την αστυνομία) καθιστούν τα μηχανήματα καθαρισμού DPF ένα απαραίτητο κομμάτι εξοπλισμού για καταστήματα επισκευής αυτοκινήτων και επαγγελματικές υπηρεσίες.

Παράλληλα, η ταχεία απόδοση της επένδυσης και τα πιθανά κέρδη που θα γίνουν με μια μηχανή DPF ενθαρρύνουν πολλές εταιρείες να επεκτείνουν τις δραστηριότητές τους.

Η τεχνολογία της Otomatic
Η ανάπτυξη της βιομηχανίας και η βελτίωση των υπαρχόντων μεθόδων καθαρισμού στην αγορά σήμαινε ότι η τεχνική αναγέννηση DPF είναι ένα μηχάνημα που δεν είναι πλέον απλό πλυντήριο DPF, αλλά ένα τεχνολογικά προηγμένο πολυλειτουργικό κομμάτι εξοπλισμού.

Σήμερα, η υδροδυναμική μέθοδος είναι ο πιο δημοφιλής τρόπος αποκατάστασης φίλτρων έως και 100% της αρχικής τους απόδοσης και έχει σχεδόν κυριαρχήσει εντελώς στην αγορά και εκτοπίζει άλλες μεθόδους. Αναλυτικότερα, χρησιμοποιεί την υδροδυναμική ισχύ της τυρβώδους ροής του νερού και τη δύναμη των παλμών πεπιεσμένου αέρα από έναν συμπιεστή. Η κίνηση του υγρού (υγρό εργασίας) καθοδηγείται από εξωτερική πίεση, η οποία πρέπει να ξεπεράσει την αντίσταση ροής εντός των καναλιών φίλτρου.

Το μηχάνημα καθαρισμού DPF που προσφέρει η OTOMATIC χαρακτηρίζεται από υψηλή απόδοση και αποτελεσματικότητα. Μπορεί να χρησιμοποιηθεί για τον καθαρισμό πολλών φίλτρων σε μία ημέρα. Όλο και πιο συχνά τα εργαστήρια διακόπτουν τις υπηρεσίες αφαίρεσης φίλτρων. Σε αντάλλαγμα, αρχίζουν να προσφέρουν υπηρεσίες καθαρισμού, επιλέγοντας μια επαγγελματική υπηρεσία.

Αξίζει να σημειωθεί πως, μια μηχανή DPF σίγουρα θα βοηθήσει και στην καταπολέμηση της παράνομης διαδικασίας αφαίρεσης φίλτρου DPF από αυτοκίνητα ντίζελ.
 
Νέες επιχειρηματικές ευκαιρίες
Με την ανάπτυξη του υδροδυναμικού καθαρισμού DPF, ανοίγονται νέες επιχειρηματικές ευκαιρίες. Οι ιδιοκτήτες δημόσιων και ιδιωτικών εταιρειών μεταφορών ζητούν την υπηρεσία όλο και πιο συχνά. Τα DPF έχουν γίνει επίσης συνηθισμένα σε οχήματα όπως τρακτέρ, περονοφόρα ανυψωτικά μηχανήματα και μηχανήματα κατασκευής.
 
Γιατί αξίζει να ανοίξετε υπηρεσία καθαρισμού DPF

Η αφαίρεση του φίλτρου DPF, το οποίο ήταν συνήθης πρακτική, είναι πλέον παράνομη
 • Σύμφωνα με το νόμο, ένα αυτοκίνητο με DPF δεν μπορεί να κινηθεί νόμιμα σε δημόσιους δρόμους (απώλεια έγκρισης).
 • Μεγάλο ενδιαφέρον για την υπηρεσία μεταξύ δυνητικών πελατών
 • Όσοι εκτελούν την υπηρεσία καθαρισμού φίλτρων DPF δεν παραπονιούνται για έλλειψη πελατών. 
Φροντίδα για το περιβάλλον
 • Ο αγώνας για καθαρό αέρα στην Ευρώπη και στον κόσμο ξεκίνησε μια νέα δραστηριότητα που συνίσταται στον καθαρισμό φίλτρων DPF από επιβατικά αυτοκίνητα, φορτηγά και λεωφορεία.
 • Χιλιάδες οχήματα ντίζελ που έχουν ταξινομηθεί στη χώρα μας δείχνουν πόσο μεγάλη είναι η αγορά.
 • Μια ευκαιρία για νεοσύστατες επιχειρήσεις
 • Ο τεράστιος αριθμός χρηστών ντίζελ και το αυξανόμενο ενδιαφέρον για την υπηρεσία καθαρισμού σημαίνει ότι υπάρχει ακόμα αρκετός χώρος στην αγορά για αναδυόμενες εταιρείες.
Τεράστια αγορά & ευκαιρία για νεοσύστατες επιχειρήσεις
Τα χιλιάδες των οχημάτων που έχουν ταξινομηθεί στη χώρα μας, τα περισσότερα από αυτά με κινητήρες ντίζελ, δείχνουν πόσο μεγάλη είναι η αγορά.
Ο τεράστιος αριθμός χρηστών Diesel και το αυξανόμενο ενδιαφέρον για υπηρεσίες καθαρισμού διασφαλίζουν ότι υπάρχει ακόμη αρκετός χώρος στην αγορά για να ξεκινήσουν οι νέες εταιρείες.

Εσείς ορίζετε τους στόχους και η Otomatic σας βοηθάει
Η αγορά του σωστού μηχανήματος είναι μόνο η αρχή της συνεργασίας σας. Είναι η μόνη εταιρεία στην αγορά η οποία προσφέρει σε εσάς τον επαγγελματία, ένα ολοκληρωμένο πρόγραμμα υλοποίησης που θα σας βοηθήσει να κάνετε τα πρώτα βήματα στην επιχείρηση καθαρισμού φίλτρων DPF.

Το πακέτο υλοποίησης περιλαμβάνει:
• Συζήτηση της επιχειρηματικής ιδέας με ανάλυση αγοράς, ομάδες πελατών και σχέδιο μάρκετινγκ.
• Εκπαίδευση
•Τεχνική υποστήριξη
Σημειώστε πως και μετά την πώληση σας παρέχεται ολοκληρωμένη εξυπηρέτηση !
Μετά την αγορά του μηχανήματος, μπορείτε πάντα να βασίζεστε στη βοήθεια των τεχνικών συμβούλων τηςOtomatic  και στο σέρβις της εγγύησης.

Ποιοί είναι οι πελάτες σας;
 • τοπικά συνεργεία αυτοκινήτων
 • έμποροι και υπηρεσίες αυτοκινήτων
 • εταιρείες μεταφορών
 • Service φορτηγών
 • Μέσα Μαζικής Μεταφοράς
 • Ιδιώτες

Για οποιαδήποτε πληροφορία καλέστε  στο τηλέφωνο:  (0048)728 411 962
Υπεύθυνος: κος Grzegorz Gurdek
e-mail: [email protected]
Δείτε με 1 κλικ: www.otomatic.eu
Ακολουθήστε: www.facebook.com/OtomaticDPF/
You Tube: https://www.youtube.com/watch?v=kO6bK65Kcpw&t=10s

 

 

προϊοντα αυτοκινητου - ΕΞΕΙΔΙΚΕΥΜΕΝΑ ΣΥΝΕΡΓΕΙΑ

προϊοντα αυτοκινητου - ΣΥΝΕΡΓΕΙΑ ΦΟΡΤΗΓΩΝ