Τιμές με Leasing Βαρέα Επαγγελματικά
Μηχανή Αναζήτησης
Ζούμε σε μία εποχή που η συντήρηση του αυτοκινήτου μας είναι εξαιρετικά σημαντική καθώς μπορεί να μας εξοικονομήσει πολλά χρήματα.

Ζούμε σε μία εποχή που η συντήρηση του αυτοκινήτου μας είναι εξαιρετικά σημαντική καθώς μπορεί να μας εξοικονομήσει πολλά χρήματα.

Προσέχουμε για να έχουμε
Προσέχουμε για να έχουμε
Προσέχουμε για να έχουμε
Προσέχουμε για να έχουμε
  • Ζούμε σε μία εποχή που η συντήρηση του αυτοκινήτου μας είναι εξαιρετικά σημαντική καθώς μπορεί να μας εξοικονομήσει πολλά χρήματα.
  • Προσέχουμε για να έχουμε
  • Προσέχουμε για να έχουμε
  • Προσέχουμε για να έχουμε
  • Προσέχουμε για να έχουμε

Προσέχουμε για να έχουμε

18.178 Επισκέψεις στο άρθρο

Οι εποχές είναι δύσκολες και πλέον καλό θα είναι να προσέχουμε το αυτοκίνητό μας προκειμένου αυτό να μας συντροφεύει όσο περισσότερο γίνεται.

ILEP
ΟΛΕΦΙΝΗ Α.Ε.Β.Ε.

Επειδή οι εποχές είναι δύσκολες και η δυνατότητα αντικατάστασης του αυτοκινήτου μας μειώνεται δραματικά, πρέπει να φροντίζουμε αυτό που έχουμε, έτσι ώστε να μεγιστοποιήσουμε το ωφέλιμο της ζωής του.Τα βασικά πράγματα που έχει ανάγκη το αυτοκίνητό μας για να κινηθεί, εκτός της βενζίνης, είναι το service του με λάδια φίλτρα και ότι άλλο χρειαστεί, τα ελαστικά του και ο γενικότερος έλεγχος της κατάστασης του. Ένας πολύ γενικός κανόνας είναι ότι η φροντίδα και ο έλεγχος του οχήματος, μας προστατεύουν από χειρότερες βλάβες και πιο ακριβές, όπως άλλωστε αποδεικνύουν και διάφορες μελέτες που βλέπουν το φως της δημοσιότητας κατά καιρούς.Στα περισσότερα συνεργεία προσφέρονται πλέον δωρεάν εποχικοί, οπτικοί έλεγχοι, ώστε να νοιώθουμε αλλά και να είμαστε ασφαλείς στο δρόμο ανεξάρτητα, αν είναι χειμώνας, καλοκαίρι, άνοιξη ή φθινόπωρο.

Με αφορμή τις μικρές ή μεγαλύτερες μετακινήσεις μας, για να ταξιδέψουμε χωρίς απρόοπτα, το πρώτο για το οποίο πρέπει να μεριμνήσουμε είναι να προετοιμάσουμε σωστά το αυτοκίνητό μας. Μια σειρά ελέγχων, και απαραίτητων επισκευών αν χρειαστεί, γλιτώνουν από πολλούς μπελάδες, επιπλέον κόστος και χάσιμο χρόνου. Ας μην ξεχνάμε ότι, ο παγετός, το χιόνι και η βροχή δεν κάνουν διακρίσεις. Έλεγχο και φροντίδα χρειάζεται ακόμη και ένα καινούργιο αυτοκίνητο. Παρακάτω παρουσιάζουμε μερικές από τις πιο σημαντικές προσφορές της αγοράς, όπως επίσης tips και σημεία στα οποία πρέπει να δώσετε ιδιαίτερη προσοχή. Όπως θα δείτε, η σημασία του service αλλά και του προληπτικού ελέγχου είναι σημαντική για το αυτοκίνητό σας.Ο σωστός έλεγχος για πρόληψη αλλά και το έγκαιρο service μπορούν να μας γλιτώσουν μπελάδες αλλά και χρήμα. Ένα μεγάλο πλεονέκτημα είναι ότι διατηρείται η αξία του αυτοκινήτου μας και θα είναι σε κατάσταση να μας λύνει τα χέρια για πολύ καιρό ακόμα.
Το ερώτημα λοιπόν δεν πρέπει να είναι αν θα πάω για έλεγχο και service, αλλά πού θα πάω και πόσο θα πληρώσω. Γι αυτόν ακριβώς τον λόγο θα πρέπει να είμαστε ενημερωμένοι σαν καταναλωτές και να γνωρίζουμε την σημαντικότητα του book service και του ηλεκτρονικού αρχείου, της εξειδίκευσης του συνεργείου σε μια συγκεκριμένη μάρκα ή κατηγορία αυτοκινήτου καθώς βέβαια και την ποιότητα εργασιών ενός συνεργείου. Δείτε παρακάτω πως μπορούμε να εξασφαλίσουμε στο αυτοκίνητό μας μία καλύτερη… ποιότητα ζωής και σε εμάς ξεγνοιασιά.

Κοινοποίησέ το »

Εξειδίκευση συνεργείου

Εξειδίκευση συνεργείου

    Info
    - Οι ανεξάρτητοι επισκευαστές έχουν πρόσβαση σε γνήσια ανταλλακτικά.
    - Οι ανεξάρτητοι επισκευαστές έχουν πρόσβαση σε τεχνικές πληροφορίες, εργαλεία και ενημέρωση, απευθείας από την κατασκευάστρια εταιρεία.

    Εξειδίκευση του συνεργείου συνεπάγεται την γνώση επισκευής μιας μάρκας ή κατηγορίας οχημάτων η οποία είναι εφάμιλλη με την αντιπροσωπεία από θέμα γνώσεων και ανταποκρίνεται στις προδιαγραφές της μάρκας. Ωστόσο, σε κάθε περίπτωση, θα πρέπει να δείχνετε ιδιαίτερη προσοχή στην επιλογή του επισκευαστή σας. Ας δούμε παρακάτω τι πρέπει να γνωρίζετε εφόσον επιλέξετε τα εξειδικευμένα συνεργεία και τι να προσέξετε κατά την επιλογή τους.

    - Η ύπαρξη εξειδικευμένου προσωπικού


    - Η ειδική γνώση της μάρκας του αυτοκινήτου σας.

    - Η δυνατότητα για γρήγορη εύρεση ανταλλακτικών.

    - Το κόστος της εργατοώρας

    - Την ταχύτητα και την ποιότητα της εξυπηρέτησης.

    - Το χώρο του συνεργείου, τα εργαλεία που διαθέτει και το είδος των εργασιών που αναλαμβάνει. Μπορεί για παράδειγμα, να κάνει και ζυγοστάθμιση και φανοποιεία και άλλες εργασίες με αποτέλεσμα να γλιτώσετε χρόνο και χρήμα καθώς σε αντίθετη περίπτωση θα έπρεπε να επισκεφθείτε και άλλα επισκευαστικά κέντρα.


    Οι λύσεις της αγοράς !


    Φτιάξτε το φθηνά και αξιόπιστα

    Φτιάξτε το φθηνά και αξιόπιστα

      Με τιμές – προσφορές που αφαιρούν κάθε δικαιολογία αναβολής του απαραίτητου ελέγχου, τα εξειδικευμένα συνεργεία μπορούν να φροντίσουν για την ολοκληρωμένη συντήρηση του αυτοκινήτου σας.

      Στη διαρκή προσπάθειά τους να εξυπηρετήσουν όσο το δυνατόν καλύτερα τον πελάτη, οι επαγγελματίες της αγοράς πέραν των δελεαστικών προσφορών και εκπτώσεων, παρέχουν και έξτρα υπηρεσίες. Μερικές από αυτές είναι:

      - Παροχή δωρεάν αυτοκινήτου αντικατάστασης:
      Κάποιοι επισκευαστές παρέχουν αυτοκίνητο αντικατάστασης, σε περίπτωση που το αυτοκίνητο προς επισκευή πρέπει να παραμείνει παραπάνω από μία ημέρα στο συνεργείο, λύνοντάς σας έτσι τα χέρια για το πώς θα μετακινηθείτε, χωρίς αυτό.

      - Απευθείας είσπραξη από τις ασφαλιστικές εταιρείες:
      Σε περίπτωση τρακαρίσματος που δεν ευθύνεστε, πολλά φανοποιεία δέχονται-αναλαμβάνουν, η πληρωμή να πραγματοποιείται από την ασφαλιστική σας εταιρία, χωρίς δηλαδή να εκταμιεύσετε χρήματα και απαλλάσσοντάς σας έτσι από τις χρονοβόρες διαδικασίες που απαιτούνται για την αποζημίωσή σας.

      - Δυνατότητα παραλαβής αυτοκινήτου από το χώρο σας:
      Εφόσον ο διαθέσιμος χρόνος σας είναι περιορισμένος, υπάρχουν πλέον και συνεργεία τα οποία μπορούν να σας διευκολύνουν παραλαμβάνοντας το αυτοκίνητό σας από το χώρο σας.

      - Επιπλέον εργασίες:
      Πέραν των κλασικών εργασιών φανοποιίας και επισκευής κάποιοι επισκευαστές προσφέρουν έξτρα υπηρεσίες όπως, το ξεθάμπωμα των φαναριών, το γυάλισμα του εξωτερικού χρώματος, την επισκευή μικρών βαθουλωμάτων, τον δωρεάν καλοκαιρινό έλεγχο, τον έλεγχο ΚΤΕΟ, ενώ επίσης αναλαμβάνουν να περάσουν το αυτοκίνητό σας για ΚΤΕΟ, γλιτώνοντάς σας έτσι από αρκετό χρόνο.

      Ξέρετε ότι;
      Ο Σύλλογος Ιδιοκτητών Συνεργείων Επισκευής Μηχανών Αυτοκινήτων Αθηνών Πειραιώς και Περιχώρων (ΣΙΣΕΜΑ) έχει Επιτροπή Κακοτεχνιών, όπου ο καταναλωτής μπορεί να καταγγείλει κάποια παράβαση.

      Ωστόσο αυτό που είναι σίγουρο είναι ότι τα νόμιμα συνεργεία (είτε ελεύθεροι επαγγελματίες, είτε όσοι ανήκουν σε κάποιο δίκτυο) παρέχουν άριστες υπηρεσίες, δοκιμασμένα ανταλλακτικά και αναλώσιμα και διαθέτουν οικονομικές τιμές.




      Ο εξειδικευμένος τεχνικός έλεγχος και η σημασία του

      Ο εξειδικευμένος τεχνικός έλεγχος και η σημασία του

        Τα πλεονεκτήματα του service από τους εξειδικευμένους τεχνίτες

        Η επίσκεψη σε κάποιο εξειδικευμένο συνεργείο προσφέρει αρκετά οφέλη, τα οποία μπορεί να μην τα έχετε καν φανταστεί. Τόσο σε ό, τι αφορά στην τσέπη σας, όσο και στην ίδια σας την ζωή, αφού ένα σωστό και πλήρες service δεν βάζει σε κίνδυνο την οδική ασφάλεια.

        Πρώτα από όλα έχουμε το πλεονέκτημα της εμπειρίας του μάστορα από τα χέρια του οποίου έχει περάσει πληθώρα μοντέλων και με πολλές χιλιάδες χλμ. στο κοντέρ. Και πιστέψτε μας, η πείρα και η τεχνογνωσία είναι πολύ σημαντική. Ειδικά, όταν πρόκειται για μία βλάβη-θόρυβο που έχεις εντοπίσει, αλλά ύστερα από πολλές επισκέψεις σε διάφορα συνεργεία και «ειδικούς» δεν έχεις βρει τη λύση...

        Έπειτα, ο μάστορας που ειδικεύεται πάνω στο μοντέλο και την εθνικότητα του αυτοκινήτου σας μπορεί να κρίνει ποια ανταλλακτικά, ΟΕΜ, γνήσια ή after market, είναι φτιαγμένα και «υπογεγραμμένα» από τον κατασκευαστή και τα οποία θα «κουμπώσουν» όπως πρέπει στο αυτοκίνητό σας.
        Ανταλλακτικά δηλαδή που έχουν εξελιχθεί από τους τεχνικούς, που εξέλιξαν το ίδιο το αυτοκίνητό σας και που πληρούν τις προδιαγραφές του κατασκευαστή. Ανταλλακτικά που συνοδεύονται από επίσημη εγγύηση και εσείς, σαν απλός οδηγός, δυστυχώς δεν έχετε τις μηχανολογικές γνώσεις να διακρίνετε.




        Για πάντα καινούργιο

        Για πάντα καινούργιο

          Κάποια tips που θα το έχουν πάντα στην τσίλια!


          • Έλεγχος στάθμης λιπαντικών 2 φορές τον μήνα
          • Έλεγχος πίεσης ελαστικών κάθε εβδομάδα (προστατέψτε τα αμορτισέρ)
          • Έλεγχος στην θερμοκρασία νερού
          • Προσοχή σε ύποπτους ήχους
          • Συχνή επίσκεψη (2 φορές τον χρόνο) στο συνεργείο για έναν πιο προσεγμένο έλεγχο 

          Book Service / Βιβλίο συντήρησης
          Ένα ενημερωμένο βιβλίο συντήρησης είναι το καλύτερο χαρτί για την πώληση του αυτοκινήτου σας, όταν έρθει η στιγμή να περάσει σε δεύτερο χέρι. Είναι αυτό που θα κρατήσει την τιμή του πιο ψηλά από κάθε είδους επιπλέον εξοπλισμό που μπορεί να έχετε πληρώσει για να έχει το αυτοκίνητό σας.
          Ενημερώνοντας το book service ο εξειδικευμένος επισκευαστής, ο επόμενος ιδιοκτήτες είναι βέβαιος ότι το αυτοκίνητο έχει συντηρηθεί σωστά. Ακόμη μεγαλύτερη αξία αποκτά όταν αναγράφονται πλήρως και με λεπτομέρεια οι εργασίες service ή αν υπάρχει δυνατότητα τήρησης ηλεκτρονικού αρχείου. Τέλος, το βιβλίο συντήρησης χρησιμοποιείται και σαν αποδεικτικό στοιχείο, προκειμένου να βεβαιώσει κάποιος τα χιλιόμετρα του αυτοκινήτου.



          Κοινοποίησέ το »

          προϊοντα αυτοκινητου - ΕΞΕΙΔΙΚΕΥΜΕΝΑ ΣΥΝΕΡΓΕΙΑ

          • KARSOU BRAKE SOLUTIONS

            KARSOU BRAKE SOLUTIONS

            Η εταιρεία KARSOU BRAKE SOLUTIONS δραστηριοποιείται στην επισκευή και τοποθέτηση συστημάτων πέδησης, επιβράδυνσης, έλξης και ανάρτησης, στον τομέα μηχανουργικών εργασιών καθώς και στην εμπορία σχετικών ανταλλακτικών και αξεσουάρ για νταλίκες, φορτηγά και ρυμουλκούμενα οχήματα.
             2105551450 Περισσότερα
          • ΦΟΡΤΗΓΟΤΕΧΝΙΚΗ

            ΦΟΡΤΗΓΟΤΕΧΝΙΚΗ

            Με περισσότερα από 40 χρόνια εμπειρίας σε κατασκευές και επισκευές αμαξωμάτων & σασί για φορτηγά και νταλίκες, η ΦΟΡΤΗΓΟΤΕΧΝΙΚΗ μπορεί να ανταπεξέλθει σε κάθε πρόκληση, χάρη στο πλήρως εξοπλισμένο συνεργείο και το εξειδικευμένο προσωπικό της, με άμεσα και εγγυημένα αποτελέσματα.
             2105577818 Περισσότερα
          • ΡΕΚΤΙΦΙΕ ΗΛΙΟΠΟΥΛΟΣ ΝΙΚΟΣ

            ΡΕΚΤΙΦΙΕ ΗΛΙΟΠΟΥΛΟΣ ΝΙΚΟΣ

            Η επιχείρηση "Ρεκτιφιέ Ηλιόπουλος Νίκος" με περισσότερα από 80 χρόνια εμπειρίας στο χώρο είναι στη διάθεση σας για να λύσει κάθε πρόβλήμα της μηχανής του οχήματος σας. Ξεκίνησε το 1940 στη περιοχή του Βοτανικού και τώρα μπορείτε να τους βρείτε στον Πειραιά.
             2104962164 Περισσότερα
          • ΘΑΝΑΣΗΣ ΜΟΥΛΑΣ ΦΡΕΝΑ

            ΘΑΝΑΣΗΣ ΜΟΥΛΑΣ ΦΡΕΝΑ

            Το συνεργείο ΘΑΝΑΣΗΣ ΜΟΥΛΑΣ - ΦΡΕΝΑ ειδικεύεται σε επισκευές αναρτήσεων, φρένων, σουστών, συστημάτων ανύψωσης, εγκεφάλων ABS & EBS, παρέχοντας πληθώρα επιλογών σε γνήσια & after market ανταλλακτικά 24/7 εντός και εκτός Αττικής.
             6945 400 296 Περισσότερα
          • ΚOYΒAΡΑΣ MOTOR CITY

            ΚOYΒAΡΑΣ MOTOR CITY

            Expert που μιλάει την γλώσσα, της καλής συντήρησης επαγγελματικών και ΙΧ οχημάτων! Αν και όταν αντιμετωπίζεις κάποιο πρόβλημα με το αυτοκίνητο-εργαλείο σου, χρειάζεσαι καλή συμβουλευτική (τι να κάνεις, πως, πόσο). Ένας Top expert (με εμπειρία και know how θα σού γλιτώσει χρόνο και χρήμα). Μία επιχείρηση που δίνει ΛΥΣΕΙΣ (στο θέμα αυτό) είναι η Motor City!
             2103423672 Περισσότερα
          • Ρεκτιφιέ ΓΕΜ

            Ρεκτιφιέ ΓΕΜ

            Ρεκτιφιέ ΓΕΜ εξειδικευμένο συνεργείο στον Βοτανικό. Η Ρεκτιφιέ ΓΕΜ είναι μία εταιρεία με υψηλό τεχνικό know how η οποία πρωταγωνιστεί στον κλάδο της ανακατασκευής κινητήρα για περισσότερο από 5 δεκαετίες.
             21 0346 3450 Περισσότερα
          • Mercedes BENZ – FUSO Astro Truck Service AE

            Mercedes BENZ – FUSO Astro Truck Service AE

            Yπό την νέα διοίκηση η Astro Truck Service Mercedes & FUSO,  Συνεργείο  Ελαφρών & Βαρέων Φορτηγών Mini Bus, με 30 χρόνια εξειδίκευσης και εμπειρίας, προσφέρει υπηρεσίες Truck Service .
             210 5157532-533 Περισσότερα
          • ΑΦΟΙ ΔΗΜΟΚΑ

            ΑΦΟΙ ΔΗΜΟΚΑ

            Η εταιρεία «ΑΦΟΙ ΔΗΜΟΚΑ» προσφέρει ολοκληρωμένη τεχνική υποστήριξη για λεωφορεία, είτε αυτό είναι service, είτε είναι η εύρεση ανταλλακτικών, γνήσιων ή μεταχειρισμένων. Επιπλέον, είναι η επίσημη εταιρία-αντιπρόσωπος της γνωστής βελγικής VanHool στην Ελλάδα.
             2103460288 Περισσότερα
          • Original Ρεκτιφιέ

            Original Ρεκτιφιέ

            Original ρεκτιφιέ για κάθε είδους βελτίωση και εξέλιξη όλων των κινητήρων. Γιατί εκεί ξέρεις πως το όχημα σου είναι στα σωστά -επαγγελματικά- χέρια, γιατί ξέρουν πως να κάνουν την δουλειά που χρειάζεσαι και σε συμβουλεύουν για το τι είναι καλύτερο να γίνει, ούτως ώστε ο κινητήρας του οχήματος σου να είναι ξανά σαν καινούριος.
             2104123504 Περισσότερα
          • Μανωλάς Βασίλης

            Μανωλάς Βασίλης

            Oι πελάτες του συνεργείου Μανωλάς Βασίλης, επί σειρά ετών, γνωρίζουν την ποιότητα των υπηρεσιών του. Γνωρίζουν πως ότι χρειαστούν θα γίνει σωστά (χωρίς προχειροδουλειές). Με έμπειρους και ειδικά εκπαιδευμένους τεχνικούς. Με πλήρη εξοπλισμό, εργαλεία και συστήματα διάγνωσης (ΧΕΝΤRY και AUTOCOM και για Ι.Χ.)
             210 4200093 - 6936741513 Περισσότερα
          • ΠΟΛΑΚΗΣ Ζ. ΣΤΕΛΙΟΣ

            ΠΟΛΑΚΗΣ Ζ. ΣΤΕΛΙΟΣ

            Με εμπειρία που ξεπερνά τα 40 χρόνια, η επιχείρηση "Πολάκης Ζ. Στέλιος" διακρίνεται τόσο στην κατασκευή, όσο και στην επισκευή αμαξωμάτων, παρέχοντας μια πλήρη γκάμα προϊόντων και υπηρεσιών.
             2103463579 Περισσότερα
          • ΕΥΑΓΓΕΛΟΣ ΠΡΟΙΣΚΟΣ Ε.Ε. (ΠΑΣΧΑΛΗΣ)

            ΕΥΑΓΓΕΛΟΣ ΠΡΟΙΣΚΟΣ Ε.Ε. (ΠΑΣΧΑΛΗΣ)

            Το συνεργείο DAF SERVICE PASCHALIS με έδρα στον Ασπρόπυργο Αττικής είναι επίσημος επισκευαστής της «ERGOTRAK AE» , αποτελεί συνέχεια της επιχείρησης του κύριου «ΠΑΣΧΑΛΗ ΠΑΝΑΓΙΩΤΗ», η οποία δραστηριοποιείται από το 1987 σε υπηρεσίες συντήρησης και επισκευής φορτηγών αυτοκινήτων καθώς και στην χονδρική πώληση ανταλλακτικών.
             210 5570960, 2105572197 Περισσότερα
          • ΑΦΟΙ ΔΗΜΟΚΑ

            ΑΦΟΙ ΔΗΜΟΚΑ

            Η εταιρεία «ΑΦΟΙ ΔΗΜΟΚΑ» προσφέρει ολοκληρωμένη τεχνική υποστήριξη για λεωφορεία, είτε αυτό είναι service, είτε είναι η εύρεση ανταλλακτικών, γνήσιων ή μεταχειρισμένων. Επιπλέον, είναι η επίσημη εταιρία-αντιπρόσωπος της γνωστής βελγικής VanHool στην Ελλάδα.
             2103460288 Περισσότερα
          • ΑΦΟΙ ΤΣΙΝΤΣΙΛΩΝΗ Ο.Ε

            ΑΦΟΙ ΤΣΙΝΤΣΙΛΩΝΗ Ο.Ε

            Το συνεργείο Αφοί Τσιντσιλώνη Ο.Ε. δραστηριοποιείται στο χώρο της συντήρησης & επισκευής φορτηγών και νταλικών εδώ και αρκετά χρόνια προσφέροντας εγγυημένες και οικονομικές υπηρεσίες. Διαθέτουν σύγχρονο, πλήρως εξοπλισμένο συνεργείο και μπορούν να ανταπεξέλθουν σε εργασίες και τυχόν προβλήματα που αντιμετωπίζει το όχημα σας.
             2105579382 Περισσότερα
          • Ρεκτιφιέ η Φλόγα

            Ρεκτιφιέ η Φλόγα

            Η εταιρεία Ρεκτιφιέ η Φλόγα παρέχει πλήρη εξυπηρέτηση σε όλους τους κινητήρες και μηχανήματα. Με την υψηλή εμπειρία και τις νέες τους εγκαταστάσεις, διασφαλίζουν ότι κάθε ρεκτιφιέ πραγματοποιείται με ακρίβεια και αξιοπιστία, εξυπηρετώντας τις ανάγκες των πελατών τους.
             210 345 6626 Περισσότερα