Τιμές με Leasing Βαρέα Επαγγελματικά
Μηχανή Αναζήτησης
Συντήρηση Αυτοκινήτου

Συντήρηση Αυτοκινήτου

43.540 Επισκέψεις στο άρθρο

Καθημερινά τα αυτοκίνητά μας υπόκεινται σε δύσκολες δοκιμασίες. Η εξωτερική εικόνα του αυτοκινήτου μας επηρεάζεται από πολλούς παράγοντες, με αποτέλεσμα την φθορά του χρώματος και την αλλοίωση της καλαίσθητης του εικόνας.

ILEP
ΔΡΥΜΟΝΙΤΗ ΕΜΠΟΡΙΚΗ ΑΝΤΑΛΛΑΚΤΙΚΩΝ ΙΚΕ

Το μέγεθος της φθοράς εξαρτάται απόλυτα από το πόσο φροντίζουμε το όχημα μας. Μπορεί να είναι ανεπαίσθητη ή να φθάσει σε σημείο που να απαιτείται φανοποιεία για να επισκευαστεί. 
Έτσι, το αγαπημένο μας αυτοκίνητο χάνει σε μεταπωλητική αξία και απαιτεί αρκετά χρήματα για να επανέρθει στην αρχική του κατάσταση. Μην ξεχνάμε ότι τα χρώματα των αυτοκινήτων είναι πλέον υδατοδιάλυτα (για την προστασία του περιβάλλοντος). Συνεπώς περισσότερο ευπαθή. 
Δείτε παρακάτω τους παράγοντες που επηρεάζουν το χρώμα του αυτοκινήτου, οικονομικούς τρόπους για να το διατηρήσετε σαν καινούριο και στην περίπτωση που θα πρέπει να γίνει κάποια εργασία φανοποιείας, όλα όσα θα πρέπει να προσέξετε.

Κοινοποίησέ το »

Πώς να προστατέψετε το χρώμα του αυτοκινήτου σας;

Πώς να προστατέψετε το χρώμα του αυτοκινήτου σας;
Πώς να προστατέψετε το χρώμα του αυτοκινήτου σας;
  • Πώς να προστατέψετε το χρώμα του αυτοκινήτου σας;
  • Πώς να προστατέψετε το χρώμα του αυτοκινήτου σας;

Πλύσιμο οχήματος
Να πλένετε το αυτοκίνητο σας συχνά, με τα σωστά υλικά και προϊόντα για προστασία του χρώματος. 

Συντήρηση
Η απλούστερη συντήρηση είναι το κέρωμα. Πρέπει να κερώνετε το όχημα σας τουλάχιστον δύο με τρεις φορές τον χρόνο. Με πολύ προσεχτική χρήση μπορείτε να προστατέψετε ως ένα βαθμό το αυτοκίνητο σας για μερικούς μήνες. Το κόστος εφαρμογής είναι ανάλογο με το μέγεθος του οχήματος και την μάρκα κεριού που θα χρησιμοποιήσει ο επαγγελματίας.

Επισκευή Χρώματος
Αν έχετε γρατσουνιές, διάφορα σημαδάκια, θαμπάδα στο χρώμα κλπ., τότε θα πρέπει να γυαλίσετε το όχημα σας και ενδεχομένως να κάνετε επαναφορά χρώματος. Θα πρέπει να απευθυνθείτε σε επαγγελματία. Το γυάλισμα δεν είναι εύκολη υπόθεση. Ο τεχνικός πρέπει να είναι να είναι γνώστης του αντικειμένου. Να μην αφήσει στρογγυλάδες, γυαλάδες και ολογράμματα. Πριν παραλάβετε το αυτοκίνητο σας, να ζητήσετε να ανάψουν τους προβολείς ή να το βγάλουν έξω να το ελέγξετε με το φως του ήλιου. Μόνο έτσι θα δείτε αν υπάρχουν «ατέλειες» στην ποιότητα της δουλειάς του. Το κόστος εργασίας εξαρτάται από την κατάσταση του χρώματος και το μέγεθος του οχήματος. Δεν συνίσταται να γυαλίζετε το όχημα σας περισσότερο από 3 φορές κατά μέσο όρο σε μια δεκαετία. Κέρωμα μπορείτε να κάνετε όσες φορές θέλετε.

Προσφερόμενες υπηρεσίες των Φανοποιείων:
Απευθείας είσπραξη από τις ασφαλιστικές εταιρείες
Παροχή δωρεάν αυτοκινήτου αντικατάστασης
Δυνατότητα παραλαβής αυτοκινήτου από το χώρο σας
Επιπλέον εργασίες:
Πέραν των κλασικών εργασιών φανοποιείας κάποιοι επισκευαστές προσφέρουν έξτρα υπηρεσίες όπως, το ξεθάμπωμα των φαναριών, το γυάλισμα του εξωτερικού χρώματος και την επισκευή μικρών βαθουλωμάτων.

Επισκευή χτυπημάτων χωρίς βαφή (P.D.R.)

Επισκευή χτυπημάτων χωρίς βαφή (P.D.R.)

    P.D.R. είναι τα αρχικά της αγγλικής φράσης Paintless Dent removal, όπου ουσιαστικά πρόκειται για την επισκευή βαθουλωμάτων χωρίς να χρειαστεί εκ νέου βαφή του αυτοκινήτου. Είναι κατάλληλο κυρίως σε περιπτώσεις βαθουλωμάτων μετά από μία ισχυρή χαλαζόπτωση ή από παρκάρισμα.
    Για την επισκευή χρησιμοποιούνται ειδικά εργαλεία από εκπαιδευμένους τεχνίτες, οι οποίοι εξαφανίζουν τη λακκούβα μέσα σε λίγο χρόνο. Ο τεχνίτης, με ειδικό φωτισμό, τοποθετεί το κατάλληλο εργαλείο εσωτερικά ή εξωτερικά του χτυπήματος με ακρίβεια και πιέζοντάς το, το επαναφέρει στην αρχική του κατάσταση, χωρίς να προκληθεί ζημιά στο χρώμα.
    Η όλη διαδικασία διαρκεί από 10 λεπτά έως και 2 ώρες για μία μέτριου μεγέθους λακκούβα, οικονομικά, αποφεύγοντας τη σφυρηλάτηση, το στοκάρισμα και το βάψιμο που συνήθως βγάζει διαφορά στην απόχρωση.


    Τα 6 πλεονεκτήματα της μεθόθου P.D.R.
    Ταχύτητα
    Οικονομία
    100% ποιότητα επισκευής
    Δεν επηρεάζεται η εργοστασιακή βαφή και η εγγύηση του χρώματος
    Το αυτοκίνητό σας δεν χάνει την μεταπωλητική του αξία
    Πρόκειται για φιλική προς το περιβάλλον επισκευή

    Ξέρετε ότι:

    Ξέρετε ότι:

      Αν και για τον περισσότερο κόσμο κυρίως στην Ελλάδα παρουσιάζεται ως νέα τεχνική, ουσιαστικά το - P.D.R. system -εμφανίστηκε για πρώτη φορά στις γραμμές παραγωγής των Ευρωπαίων κατασκευαστών αυτοκινήτων πριν από 60 χρόνια. Δεν ήταν διαδεδομένο (γνωστό) μέχρι και τις αρχές του 1980 το P.D.R. system, βρήκε όμως τον δρόμο του προς τις Ηνωμένες Πολιτείες της Αμερικής και σύντομα μετά προς την Αγγλία. Έγινε πολύ γρήγορα παγκοσμίως γνωστή η προτιμώμενη μέθοδος για την επισκευή βαθουλωμάτων, καθώς και το τσαλάκωμα λαμαρινών (ζάρες) από μικροατυχήματα.

      6 Παράγοντες που επιβαρύνουν το χρώμα του αυτοκινήτου μας

      6 Παράγοντες που επιβαρύνουν το χρώμα του αυτοκινήτου μας

        Καιρικές συνθήκες
        Οι χαμηλές θερμοκρασίες, το χιόνι και οι όξινες βροχές τον χειμώνα. Οι υψηλές θερμοκρασίες και η ισχυρή ηλιακή ακτινοβολία το καλοκαίρι. Φθείρουν το χρώμα και αλλοιώνεται η λεία επιφάνεια του.
         

        Περιττώματα πουλιών
        Ειδικά τους καλοκαιρινούς μήνες που έχουμε υψηλές θερμοκρασίες, που η λαμαρίνα καίει, αν έχουν επικαθίσει περιττώματα πουλιών ψήνονται μαζί με το βερνίκι και το χρώμα του οχήματος. Μένουν στάμπες και η επιφάνεια γίνεται θολή. Ανάλογα την περίπτωση, μπορεί να επισκευάσουμε το σημείο με επισκευαστικό γυάλισμα ή μπορεί να χρειαστεί και βάψιμο.
        3 Ρετσίνι δένδρων
        Ακόμη μια απειλή που προκαλεί εξίσου σοβαρή ζημιά, μιας και οι στάμπες από ρετσίνι θολώνουν το χρώμα και μετά απαιτείται επισκευή.

        Έντομα
        Αναπόφευκτα οδηγώντας το όχημα μας προσκρούουμε πάνω σε έντομα. Αυτά είναι ιδιαίτερα όξινα και αφήνουν σημάδια.

        Απορρυπαντικά
        Δεν πλένουμε ποτέ το αυτοκίνητο μας με κάθε λογής απορρυπαντικό (πιάτων, ρούχων, χλωρίνη κλπ.) Είναι καυστικά.

        Σφουγγάρια/Πανιά
        Δεν πλένουμε ποτέ το αυτοκίνητο με ακατάλληλα σφουγγάρια ή πανιά (σκληρά, βρώμικα κλπ). Προκαλούμε περισσότερη φθορά, παρά καθαριότητα.

        Γιατί ξεθάμπωμα των φαναριών;

        Γιατί ξεθάμπωμα των φαναριών;

          Τα εμπρός φανάρια του οχήματός σας ταλαιπωρούνται από τον ήλιο, τη θερμότητα που αποβάλουν όταν είναι αναμμένα, τις πολύ υψηλές θερμοκρασίες του περιβάλλοντος και την υγρασία. Όλα αυτά έχουν σαν αποτέλεσμα μετά από μερικά χρόνια να κιτρινίζουν και να μην αποδίδουν το 100% της φωτεινότητάς τους. Επιπλέον, η οδήγηση κατά τις νυχτερινές ώρες ή σε συνθήκες με περιορισμένη ορατότητα γίνεται ανασφαλής και υπάρχει κίνδυνος ατυχήματος. Επειδή λοιπόν το κόστος της αντικατάστασής τους με νέα φανάρια είναι πολλές φορές υπερβολικό, ειδικά στα φανάρια νέας τεχνολογίας Xenon - Bi-Xenon, η συντήρηση των φαναριών είναι μια οικονομική λύση που επιπλέον βελτιώνει την εξωτερική εμφάνιση του αυτοκινήτου σας και αυξάνει την μεταπωλητική του αξία.

          Το επαγγελματικό γυάλισμα έχει απαιτήσεις

          Το επαγγελματικό γυάλισμα έχει απαιτήσεις

            Το ξεθάμπωμα των φαναριών ανεβάζει την αξία κάθε αυτοκινήτου. Όμως πρέπει να γίνει με τα κατάλληλα υλικά και εργαλεία. Ένα ολοκληρωμένο κιτ για το γυάλισμα τόσο του χρώματος του αμαξώματος, όσο και των φαναριών, λοιπόν, περιλαμβάνει αλοιφές για κάθε στάδιο επεξεργασίας (χοντρή, μεσαία, υδατοδιαλυτή αλοιφή), αλλά και πολλούς τύπους αλοιφαδόρων (τριγωνικούς, κυκλικούς, με έκκεντρο κτλ.) ανάλογα με την περιοχή που πρέπει να γυαλιστεί.

            Ανταλλακτικά φανοποιείας στο internet: Γλιτώνεις χρόνο και χρήμα!

            Ανταλλακτικά φανοποιείας στο internet: Γλιτώνεις χρόνο και χρήμα!

              Η αναζήτηση ανταλλακτικών φανοποιείας μπορεί να γίνει πλέον και μέσα από το internet, γλιτώνοντάς σας έτσι σε χρόνο και χρήμα, αφού από την οθόνη του υπολογιστή σας μπορείτε να βρείτε το ανταλλακτικό που θέλετε χωρίς να ψάχνετε με τις ώρες στις «παραδοσιακές μάντρες αυτοκινήτων». Παρακάτω ακολουθούν τρεις εταρείες με πληθώρα ανταλλακτικών για κάθε τύπο οχήματος.

              Τα 10 βήματα μιας σωστής επισκευής

              Τα 10 βήματα  μιας σωστής επισκευής

                Στον χώρο εκτιμήσεων πραγματοποιείται καταγραφή των ζημιών με ηλεκτρονικό τρόπο. Όλες οι τιμές των εργασιών καθώς και τα ανταλλακτικά συγκεντρώνονται σε μία βάση δεδομένων. Ωστόσο, συνήθως υπάρχουν μη εμφανείς βλάβες, οι οποίες είναι ορατές όταν το όχημα αποσυναρμολογηθεί.

                2 Μόλις ολοκληρωθεί η εκτίμηση, θα δοθεί στον πραγματογνόμωνα και στον ιδιοκτήτη του οχήματος. Μόλις συμφωνηθεί το κόστος, θα ξεκινήσει η επισκευή.

                Στην αποσυναρμολόγηση, οι τυχόν κρυφές ζημιές που θα εντοπιστούν, θα απαιτήσουν εκ νέου καταγραφή και κλήση του πραγματογνόμωνα.

                Γίνεται η παραγγελία των απαραίτητων ανταλλακτικών και ελέγχεται η διαθεσιμότητα τους. Παρά το γεγονός ότι πολλά ανταλλακτικά έρχονται άμεσα, ενδέχεται να υπάρξει καθυστέρηση στην άφιξη ορισμένων εξ αυτών.

                Εάν απαιτείται, τοποθετείται το όχημα στην καλήμπρα και επαναφέρεται με μετρικό σύστημα στις προδιαγραφές του εργοστασίου. Εφαρμόζονται τα ανταλλακτικά και ολοκληρώνονται όλες οι επισκευές φανοποιίας.

                Ξεκινά η προετοιμασία βαφής και στοκάρονται όλα τα επισκευασμένα μέρη. Τηρούνται όλες οι διαδικασίες κατά της διάβρωσης, που καλύπτουν (ή υπέρκαλύπτουν) την εργοστασιακή εγγύηση.

                Βαφή του οχήματος και των ανταλλακτικών (ξεχωριστά), ακολουθεί ψήσιμο στον φούρνο για να αποκτήσει το χρώμα τις αντοχές που χρειάζεται.

                Γίνεται το τελικό μοντάρισμα καθώς και το κέρωμα σε όλα τα καινούργια ή επισκευαζόμενα μέρη.

                Το όχημα σας, καθαρίζεται μέσα-έξω και γίνεται ο τελικός έλεγχος.

                10 Το αυτοκίνητο παραδίδεται στον ιδιοκτήτη, και αναφέρονται όλα τα καινούργια ανταλλακτικά δίνοντας του εγγύηση επισκευών και ανταλλακτικών.

                Επιλεγμένα προϊόντα

                Επιλεγμένα προϊόντα

                  Εδώ θα βρείτε επιλεγμένα προϊόντα με ανταγωνιστικά χαρακτηριστικά τα οποία μπορείτε να τα χρησιμοποιήσετε οι ίδιοι για να περιποιηθείτε το αυτοκίνητό σας, ή να ζητήσετε από τον επαγγελματία στον οποίο θα αναθέσετε την εργασία να τα χρησιμοποιεί. 


                  Για ΕΠΑΓΓΕΛΜΑΤΙΚΟ γυάλισμα
                  Το σωστό γυάλισμα του αυτοκινήτου εκτός από επαγγελματικά υλικά, απαιτεί τεχνογνωσία, δηλαδή ποιες αλοιφές είναι κατάλληλες για κάθε περίπτωση και επαγγελματικά εργαλεία. Και αυτά θα πρέπει να αναζητάτε όταν αναθέτετε το γυάλισμα του οχήματός σας σε έναν επαγγελματίας της αγοράς. Η RUPES παράγει και προτείνει ολοκληρωμένα πακέτα γυαλίσματος με πέντε διαφορετικά «μοντέλα» αλοιφών και εννέα διαφορετικά «μοντέλα» αλοιφαδόρων ανάλογα με τις απαιτήσεις.
                  Ενδεικτικά:
                  RUPES Zephir Gloss: «Χοντρή» αλοιφή, πρώτου στάδιου αποκατάστασης υψηλής απόδοσης /κάλυψης
                  RUPES Quarz Gloss: «Μεσαία» αλοιφή , δεύτερου στάδιου ιδανική για μέτριες γραντζουνιές και ζημιές που προκαλούνται από ελαφρές οξειδώσεις κτλ.
                  RUPES Keramic Gloss: Υδατοδιαλυτή αλοιφή 100% σε μορφή Gel χωρίς σιλικόνη για αφαίρεση ολογραμμάτων, γραντζουνιών και λάθη βαφής.
                  Τηλ.: 2103476756, www.finomachine.gr


                  Κιτ της KOVAX για γυάλισμα χρώματος:

                  Κιτ της KOVAX για γυάλισμα χρώματος:

                    Το κιτ αυτό είναι απλό και φιλικό προς τον χρήστη μειώνοντας τον χρόνο εργασίας στο ελάχιστο. Με ένα μόνο έξτρα βήμα, αφαιρεί από την επιφάνεια ατέλειες και γρατζουνιές καθώς η αλοιφή Κ2in1 και τα Hexagon σφουγγάρια δίνουν εξαιρετική γυαλάδα γρήγορα και χωρίς κόπο.
                    Τηλ.: 2105232533, www.carsystem-group.gr

                    Πλήρες κιτ της Norton για... καινούρια φανάρια

                    Πλήρες κιτ της Norton για... καινούρια φανάρια

                      H απόλυτα επαγγελματική λύση για το καθάρισμα των φαναριών από θαμπώματα και γρατζουνιές. Το βαλιτσάκι περιλαμβάνει όλα τα απαραίτητα εργαλεία (αέρος) και αναλώσιμα. Δύο αεροεργαλεία 76mm (έκκεντρο τριβείο και αλοιφαδώρος), λειαντικά διαμέτρου 76mm για τις γρατζουνιές (κόκκος 500 & 800) και το φινίρισμα (κόκκος 1500 & 3000) καθώς και τις απαραίτητες αλοιφές, σφουγγάρια και πανάκια.
                      Τηλ.: 2108062811

                      Αλοιφή της 3Μ για κυκλικές γραμμές και ολογράμματα

                      Αλοιφή της 3Μ για κυκλικές γραμμές και ολογράμματα

                        Η γυαλιστική αλοιφή Ultrafina SE της 3Μ είναι ειδική για να αφαιρεί γρήγορα τις κυκλικές γραμμές και τα ολογράμματα που δημιουργήθηκαν κατά το γυάλισμα χρώματος αυτοκινήτων. Το αποτέλεσμα είναι υψηλής ποιότητας γυαλάδα χωρίς κυκλικές γραμμές και ολογράμματα.
                        Τηλ.: 2106885300
                        3Μ HELLAS MEPE

                        Παρουσίαση εταιρίας ανταλλακτικών FILIPPOUPOLITIS 35 χρόνια εμπειρία με ειδίκευση στα Ευρωπαϊκά

                        Παρουσίαση εταιρίας ανταλλακτικών FILIPPOUPOLITIS  35 χρόνια εμπειρία με ειδίκευση στα Ευρωπαϊκά
                        Παρουσίαση εταιρίας ανταλλακτικών FILIPPOUPOLITIS  35 χρόνια εμπειρία με ειδίκευση στα Ευρωπαϊκά
                        Παρουσίαση εταιρίας ανταλλακτικών FILIPPOUPOLITIS  35 χρόνια εμπειρία με ειδίκευση στα Ευρωπαϊκά
                        Παρουσίαση εταιρίας ανταλλακτικών FILIPPOUPOLITIS  35 χρόνια εμπειρία με ειδίκευση στα Ευρωπαϊκά
                        Παρουσίαση εταιρίας ανταλλακτικών FILIPPOUPOLITIS  35 χρόνια εμπειρία με ειδίκευση στα Ευρωπαϊκά
                        Παρουσίαση εταιρίας ανταλλακτικών FILIPPOUPOLITIS  35 χρόνια εμπειρία με ειδίκευση στα Ευρωπαϊκά
                        • Παρουσίαση εταιρίας ανταλλακτικών FILIPPOUPOLITIS  35 χρόνια εμπειρία με ειδίκευση στα Ευρωπαϊκά
                        • Παρουσίαση εταιρίας ανταλλακτικών FILIPPOUPOLITIS  35 χρόνια εμπειρία με ειδίκευση στα Ευρωπαϊκά
                        • Παρουσίαση εταιρίας ανταλλακτικών FILIPPOUPOLITIS  35 χρόνια εμπειρία με ειδίκευση στα Ευρωπαϊκά
                        • Παρουσίαση εταιρίας ανταλλακτικών FILIPPOUPOLITIS  35 χρόνια εμπειρία με ειδίκευση στα Ευρωπαϊκά
                        • Παρουσίαση εταιρίας ανταλλακτικών FILIPPOUPOLITIS  35 χρόνια εμπειρία με ειδίκευση στα Ευρωπαϊκά
                        • Παρουσίαση εταιρίας ανταλλακτικών FILIPPOUPOLITIS  35 χρόνια εμπειρία με ειδίκευση στα Ευρωπαϊκά

                        Η εταιρία ανταλλακτικών FILIPPOUPOLITIS δραστηροποιείται στο χώρο του αυτοκινήτου για περισσότερο από 35 χρόνια. Η καταξίωσή της στο χώρο των ευρωπαϊκών κατά βάση ανταλλακτικών και η πολυετή της πείρα υπόσχεται την άμεση και άριστη εξυπηρέτηση των πελατών. Στο ιδιόκτητο κατάστημά της που εδρεύει στην περιοχή της Μεταμόρφωσης διαθέτει πληθώρα ποιοτικών μεταχειρισμένων ανταλλακτικών, καθώς και καινούριων εισαγωγής. Εκτός αυτού, κατόπιν παραγγελίας μπορεί να προμηθεύσει του πελάτες της με καινούρια γνήσια ανταλλακτικά σε ανταγωνιστικές τιμές.
                        Η εταιρία FILIPPOUPOLITIS στελεχώνεται από εξειδικευμένο προσωπικό και εξυπηρετεί άμεσα τους πελάτες της αφού στέλνει τα ανταλλακτικά αυθημερόν σε όλη την Ελλάδα και χωρίς επιβάρυνση. Για αυτό και μετά από 35 χρόνια στο χώρο των ανταλλακτικών αυτοκινήτων έχει καταφέρει να στεγάζεται σε ιδιόκτητο χώρο με εύκολη πρόσβαση και άνεση στα τμήματα ανταλλακτικών και φανοποιείας.

                        Κοινοποίησέ το »

                        προϊοντα αυτοκινητου - ΕΞΕΙΔΙΚΕΥΜΕΝΑ ΣΥΝΕΡΓΕΙΑ

                        • KARSOU BRAKE SOLUTIONS

                          KARSOU BRAKE SOLUTIONS

                          Η εταιρεία KARSOU BRAKE SOLUTIONS δραστηριοποιείται στην επισκευή και τοποθέτηση συστημάτων πέδησης, επιβράδυνσης, έλξης και ανάρτησης, στον τομέα μηχανουργικών εργασιών καθώς και στην εμπορία σχετικών ανταλλακτικών και αξεσουάρ για νταλίκες, φορτηγά και ρυμουλκούμενα οχήματα.
                           2105551450 Περισσότερα
                        • ΦΟΡΤΗΓΟΤΕΧΝΙΚΗ

                          ΦΟΡΤΗΓΟΤΕΧΝΙΚΗ

                          Με περισσότερα από 40 χρόνια εμπειρίας σε κατασκευές και επισκευές αμαξωμάτων & σασί για φορτηγά και νταλίκες, η ΦΟΡΤΗΓΟΤΕΧΝΙΚΗ μπορεί να ανταπεξέλθει σε κάθε πρόκληση, χάρη στο πλήρως εξοπλισμένο συνεργείο και το εξειδικευμένο προσωπικό της, με άμεσα και εγγυημένα αποτελέσματα.
                           2105577818 Περισσότερα
                        • ΡΕΚΤΙΦΙΕ ΗΛΙΟΠΟΥΛΟΣ ΝΙΚΟΣ

                          ΡΕΚΤΙΦΙΕ ΗΛΙΟΠΟΥΛΟΣ ΝΙΚΟΣ

                          Η επιχείρηση "Ρεκτιφιέ Ηλιόπουλος Νίκος" με περισσότερα από 80 χρόνια εμπειρίας στο χώρο είναι στη διάθεση σας για να λύσει κάθε πρόβλήμα της μηχανής του οχήματος σας. Ξεκίνησε το 1940 στη περιοχή του Βοτανικού και τώρα μπορείτε να τους βρείτε στον Πειραιά.
                           2104962164 Περισσότερα
                        • ΘΑΝΑΣΗΣ ΜΟΥΛΑΣ ΦΡΕΝΑ

                          ΘΑΝΑΣΗΣ ΜΟΥΛΑΣ ΦΡΕΝΑ

                          Το συνεργείο ΘΑΝΑΣΗΣ ΜΟΥΛΑΣ - ΦΡΕΝΑ ειδικεύεται σε επισκευές αναρτήσεων, φρένων, σουστών, συστημάτων ανύψωσης, εγκεφάλων ABS & EBS, παρέχοντας πληθώρα επιλογών σε γνήσια & after market ανταλλακτικά 24/7 εντός και εκτός Αττικής.
                           6945 400 296 Περισσότερα
                        • ΚOYΒAΡΑΣ MOTOR CITY

                          ΚOYΒAΡΑΣ MOTOR CITY

                          Expert που μιλάει την γλώσσα, της καλής συντήρησης επαγγελματικών και ΙΧ οχημάτων! Αν και όταν αντιμετωπίζεις κάποιο πρόβλημα με το αυτοκίνητο-εργαλείο σου, χρειάζεσαι καλή συμβουλευτική (τι να κάνεις, πως, πόσο). Ένας Top expert (με εμπειρία και know how θα σού γλιτώσει χρόνο και χρήμα). Μία επιχείρηση που δίνει ΛΥΣΕΙΣ (στο θέμα αυτό) είναι η Motor City!
                           2103423672 Περισσότερα
                        • Ρεκτιφιέ ΓΕΜ

                          Ρεκτιφιέ ΓΕΜ

                          Ρεκτιφιέ ΓΕΜ εξειδικευμένο συνεργείο στον Βοτανικό. Η Ρεκτιφιέ ΓΕΜ είναι μία εταιρεία με υψηλό τεχνικό know how η οποία πρωταγωνιστεί στον κλάδο της ανακατασκευής κινητήρα για περισσότερο από 5 δεκαετίες.
                           21 0346 3450 Περισσότερα
                        • Mercedes BENZ – FUSO Astro Truck Service AE

                          Mercedes BENZ – FUSO Astro Truck Service AE

                          Yπό την νέα διοίκηση η Astro Truck Service Mercedes & FUSO,  Συνεργείο  Ελαφρών & Βαρέων Φορτηγών Mini Bus, με 30 χρόνια εξειδίκευσης και εμπειρίας, προσφέρει υπηρεσίες Truck Service .
                           210 5157532-533 Περισσότερα
                        • ΑΦΟΙ ΔΗΜΟΚΑ

                          ΑΦΟΙ ΔΗΜΟΚΑ

                          Η εταιρεία «ΑΦΟΙ ΔΗΜΟΚΑ» προσφέρει ολοκληρωμένη τεχνική υποστήριξη για λεωφορεία, είτε αυτό είναι service, είτε είναι η εύρεση ανταλλακτικών, γνήσιων ή μεταχειρισμένων. Επιπλέον, είναι η επίσημη εταιρία-αντιπρόσωπος της γνωστής βελγικής VanHool στην Ελλάδα.
                           2103460288 Περισσότερα
                        • Original Ρεκτιφιέ

                          Original Ρεκτιφιέ

                          Original ρεκτιφιέ για κάθε είδους βελτίωση και εξέλιξη όλων των κινητήρων. Γιατί εκεί ξέρεις πως το όχημα σου είναι στα σωστά -επαγγελματικά- χέρια, γιατί ξέρουν πως να κάνουν την δουλειά που χρειάζεσαι και σε συμβουλεύουν για το τι είναι καλύτερο να γίνει, ούτως ώστε ο κινητήρας του οχήματος σου να είναι ξανά σαν καινούριος.
                           2104123504 Περισσότερα
                        • Μανωλάς Βασίλης

                          Μανωλάς Βασίλης

                          Oι πελάτες του συνεργείου Μανωλάς Βασίλης, επί σειρά ετών, γνωρίζουν την ποιότητα των υπηρεσιών του. Γνωρίζουν πως ότι χρειαστούν θα γίνει σωστά (χωρίς προχειροδουλειές). Με έμπειρους και ειδικά εκπαιδευμένους τεχνικούς. Με πλήρη εξοπλισμό, εργαλεία και συστήματα διάγνωσης (ΧΕΝΤRY και AUTOCOM και για Ι.Χ.)
                           210 4200093 - 6936741513 Περισσότερα
                        • ΠΟΛΑΚΗΣ Ζ. ΣΤΕΛΙΟΣ

                          ΠΟΛΑΚΗΣ Ζ. ΣΤΕΛΙΟΣ

                          Με εμπειρία που ξεπερνά τα 40 χρόνια, η επιχείρηση "Πολάκης Ζ. Στέλιος" διακρίνεται τόσο στην κατασκευή, όσο και στην επισκευή αμαξωμάτων, παρέχοντας μια πλήρη γκάμα προϊόντων και υπηρεσιών.
                           2103463579 Περισσότερα
                        • ΕΥΑΓΓΕΛΟΣ ΠΡΟΙΣΚΟΣ Ε.Ε. (ΠΑΣΧΑΛΗΣ)

                          ΕΥΑΓΓΕΛΟΣ ΠΡΟΙΣΚΟΣ Ε.Ε. (ΠΑΣΧΑΛΗΣ)

                          Το συνεργείο DAF SERVICE PASCHALIS με έδρα στον Ασπρόπυργο Αττικής είναι επίσημος επισκευαστής της «ERGOTRAK AE» , αποτελεί συνέχεια της επιχείρησης του κύριου «ΠΑΣΧΑΛΗ ΠΑΝΑΓΙΩΤΗ», η οποία δραστηριοποιείται από το 1987 σε υπηρεσίες συντήρησης και επισκευής φορτηγών αυτοκινήτων καθώς και στην χονδρική πώληση ανταλλακτικών.
                           210 5570960, 2105572197 Περισσότερα
                        • ΑΦΟΙ ΔΗΜΟΚΑ

                          ΑΦΟΙ ΔΗΜΟΚΑ

                          Η εταιρεία «ΑΦΟΙ ΔΗΜΟΚΑ» προσφέρει ολοκληρωμένη τεχνική υποστήριξη για λεωφορεία, είτε αυτό είναι service, είτε είναι η εύρεση ανταλλακτικών, γνήσιων ή μεταχειρισμένων. Επιπλέον, είναι η επίσημη εταιρία-αντιπρόσωπος της γνωστής βελγικής VanHool στην Ελλάδα.
                           2103460288 Περισσότερα
                        • ΑΦΟΙ ΤΣΙΝΤΣΙΛΩΝΗ Ο.Ε

                          ΑΦΟΙ ΤΣΙΝΤΣΙΛΩΝΗ Ο.Ε

                          Το συνεργείο Αφοί Τσιντσιλώνη Ο.Ε. δραστηριοποιείται στο χώρο της συντήρησης & επισκευής φορτηγών και νταλικών εδώ και αρκετά χρόνια προσφέροντας εγγυημένες και οικονομικές υπηρεσίες. Διαθέτουν σύγχρονο, πλήρως εξοπλισμένο συνεργείο και μπορούν να ανταπεξέλθουν σε εργασίες και τυχόν προβλήματα που αντιμετωπίζει το όχημα σας.
                           2105579382 Περισσότερα
                        • Ρεκτιφιέ η Φλόγα

                          Ρεκτιφιέ η Φλόγα

                          Η εταιρεία Ρεκτιφιέ η Φλόγα παρέχει πλήρη εξυπηρέτηση σε όλους τους κινητήρες και μηχανήματα. Με την υψηλή εμπειρία και τις νέες τους εγκαταστάσεις, διασφαλίζουν ότι κάθε ρεκτιφιέ πραγματοποιείται με ακρίβεια και αξιοπιστία, εξυπηρετώντας τις ανάγκες των πελατών τους.
                           210 345 6626 Περισσότερα