Τιμές με Leasing Βαρέα Επαγγελματικά
Μηχανή Αναζήτησης
Tο κόστος των σημερινών crossover δεν είναι μεγαλύτερο από αυτό των αντίστοιχων μικρών ή μικρομεσαίων επιβατικών.

Tο κόστος των σημερινών crossover δεν είναι μεγαλύτερο από αυτό των αντίστοιχων μικρών ή μικρομεσαίων επιβατικών.

Δείτε το κόστος service για τα πρώτα τρία χρόνια δέκα εκ των δημοφιλέστερων crossover της ελληνικής αγοράς.

Δείτε το κόστος service για τα πρώτα τρία χρόνια δέκα εκ των δημοφιλέστερων crossover της ελληνικής αγοράς.

  • Tο κόστος των σημερινών crossover δεν είναι μεγαλύτερο από αυτό των αντίστοιχων μικρών ή μικρομεσαίων επιβατικών.
  • Δείτε το κόστος service για τα πρώτα τρία χρόνια δέκα εκ των δημοφιλέστερων crossover της ελληνικής αγοράς.

Το κόστος service 10 δημοφιλών crossover

59.477 Επισκέψεις στο άρθρο

Η επιτυχία των σύγχρονων crossover έγκειται κυρίως στο ότι είναι οικονομικά σε κατανάλωση, έχουν περιορισμένα τέλη και μικρούς κινητήρες που τα απαλλάσσουν από φόρους. Όμως δεν είναι μόνο αυτό. Προσθέστε και το κόστος service το οποίο εμφανίζεται πιο προσιτό από ποτέ.

ΠΑΣΙΟΣ ΚΩΝΣΤΑΝΤΙΝΟΣ - FRIGO PLUS
ΟΛΕΦΙΝΗ Α.Ε.Β.Ε.

Η επιτυχία των σύγχρονων crossover οφείλεται σε πολλούς παράγοντες, ωστόσο το σημαντικότερο είναι πως συνδυάζουν τις αυξημένες εκτός δρόμου ικανότητες και τους μεγάλους χώρους, με τις καλές επιδόσεις και την οικονομία καυσίμου. Ενώ, δηλαδή, στο παρελθόν τα SUV ήταν ενεργοβόρα και ακριβά στην κτήση και χρήση, τα σημερινά και μικρού κυβισμού κινητήρες έχουν άρα απαλλάσσονται από φόρους πολυτελείας και υψηλά τεκμήρια, και καθαρούς κινητήρες άρα δεν πληρώνουν πολλά τέλη κυκλοφορίας και είναι οικονομικά σε κατανάλωση. 
Σύμφωνα, λοιπόν, με τα παραπάνω είναι και τα έξοδα συντήρησή τους. Η απουσία της τετρακίνησης γλιτώνει τον ιδιοκτήτη τους από πολλά έξοδα, ενώ το γεγονός ότι μοιράζονται μέρη από τα αντίστοιχα επιβατικά μοντέλα μειώνει το κόστος. Έτσι, όπως θα παρατηρήσετε και πιο κάτω, το κόστος των σημερινών crossover δεν είναι μεγαλύτερο από αυτό των αντίστοιχων μικρών ή μικρομεσαίων επιβατικών. 
Παρακάτω, αναφερόμαστε στο κόστος service για τα πρώτα τρία χρόνια δέκα εκ των δημοφιλέστερων crossover της ελληνικής αγοράς, καθώς επίσης και στο κόστος των τυπικών αναλώσιμων τους. Μάλιστα, για κάποια από τα δημοφιλέστερα σε πωλήσεις  παραθέτουμε τα κόστη τόσο της βενζινοκίνητης, όσο και της πετρελαιοκίνητης έκδοσης. Για τα υπόλοιπα διαλέξαμε την πιο δημοφιλή έκδοση.

Κοινοποίησέ το »

Audi Q3

Audi Q3

Audi Q3

Κόστος service

Κόστος service

  • Audi Q3
  • Κόστος service

Στο δεύτερο έτος ή στα 30.000 χλμ. είναι προγραμματισμένη η πρώτη επίσκεψη στο συνεργείο για τους ιδιοκτήτες του Q3, όπου θα γίνει το Longlife service. Στο 3ο έτος ή στα 45.000 χιλιόμετρα θα γίνει έλεγχος των υγρών φρένων. Συνολικά, στην  πρώτη 3ετία τα έξοδα για το service του βενζινοκίνητου Audi Q3 1,4 ΤFSI είναι 304,93 ευρώ, ενώ του Q3 2,0 TDI 150 PS στα 434,94 ευρώ. Στα 720 ευρώ περίπου θα σας «πάει» η αλλαγή δίσκου-πλατώ του 1,4 TFSI.

BMW X1

BMW X1

BMW X1

Κόστος service

Κόστος service

  • BMW X1
  • Κόστος service

Από 1η Μαρτίου 2014 η BMW προσφέρει για όλα τα καινούρια μοντέλα της το πακέτο BMW Service Inclusive Standard το οποίο παρέχει δωρεάν service για τα πρώτα 5 χρόνια ή 60.000 χιλιόμετρα. Οι καλυπτόμενες εργασίες και ανταλλακτικά είναι: αλλαγή λιπαντικών κινητήρα ή συμπλήρωση, αντικατάσταση φίλτρου αέρα, αντικατάσταση φίλτρου καυσίμου, αντικατάσταση μικροφίλτρου, αντικατάσταση μπουζί και αλλαγή υγρών φρένων.
Ωστόσο, για όσους δεν επωφελούνται του προγράμματος υπάρχουν ειδικά πακέτα service. Όσον αφορά στην BMW Χ1 sDrive 16i που είναι και μία από τις δημοφιλέστερες εκδόσεις, τα διαστήματα service εξαρτώνται από τα χιλιόμετρα και χρήση (ανάβει λαμπάκι). Ωστόσο, μετά από μία έρευνα που κάναμε υπολογίστε 200 ευρώ τον 2ο χρόνο (αλλαγή λιπαντικών, φίλτρο λαδιού, φίλτρο καυσίμου, το φίλτρο αέρα είναι στα 30.000 χλμ. περίπου) και 260 ευρώ τον 4ο χρόνο (ή 40.000 χλμ.) με επιπλέον φίλτρο καμπίνας. Αν αλλάξετε και μπουζί το κόστος ανεβαίνει στα 380 ευρώ. 

Dacia Duster

Dacia Duster

Dacia Duster

Κόστος service

Κόστος service

  • Dacia Duster
  • Κόστος service

Ίδια είναι τιμή των τριών πρώτων service στην περίπτωση του πετρελαιοκίνητου Dacia Duster 1,5 dCi 4x2 (121,82 ευρώ), τιμή η οποία συνάδει με τον οικονομικό χαρακτήρα του μοντέλου. Το ίδιο μπορούμε να πούμε πως ισχύει και για το κόστος των αναλώσιμων.

Mercedes GLA

Mercedes GLA

Mercedes GLA

Κόστος service

Κόστος service

  • Mercedes GLA
  • Κόστος service

Το service της Mercedes GLA 200 είναι υψηλότερο σε σχέση με τον μέσο όρο των μοντέλων που παρουσιάζονται εδώ. Σημειώστε ωστόσο πως αν το «ψάξετε» μεταξύ των εμπόρων μπορείτε να επιτύχετε χαμηλότερες τιμές καθώς εμείς τις υπολογίσαμε με το μ.ο. της εργατοώρας ανά περιοχή. Διαφορές επίσης θα βρείτε και στο κόστος των αναλώσιμων, για το λόγο αυτό εμείς σημειώνουμε τον χρόνο που απαιτείται για κάθε εργασία. 

Mini Countryman

Mini Countryman

Mini Countryman

Κόστος service

Κόστος service

  • Mini Countryman
  • Κόστος service

Όπως συμβαίνει και με τα μοντέλα της BMW, έτσι και τα μοντέλα της Mini συνοδεύονται με πέντε χρόνια δωρεάν service ή ειδικά πακέτα (αν δεν επωφελούνται του Mini Service Inclusive). Όσον αφορά στην πετρελαιοκίνητη έκδοση του Countryman, το κόστος του πρώτου service -ύστερα από τηλεφωνική έρευνα αγοράς- ανέρχεται στα 210 ευρώ και εξαρτάται από την χρήση του οχήματος (πότε δηλαδή θα ανάψει το λαμπάκι).

Nissan Juke

Nissan Juke

Nissan Juke

Κόστος service

Κόστος service

  • Nissan Juke
  • Κόστος service

Κάθε 30.000 χιλιόμετρα ή 1 έτος είναι το προγραμματισμένο service του πετρελαιοκίνητου Nissan Juke. Το συνολικό κόστος ανταλλακτικών και εργασίας στα τρία πρώτα χρόνια είναι 490 ευρώ. 
Αναφορικά με το κόστος των αναλώσιμων, κρατάμε τις χαμηλές τιμές στις εργασίες φανοποιίας. 

Nissan Qashqai

Nissan Qashqai

Nissan Qashqai

Κόστος service

Κόστος service

  • Nissan Qashqai
  • Κόστος service

Ο 1,2 DiGT βενζινοκινητήρας του Nissan Qashqai απαιτεί service κάθε 20.000 χιλιόμετρα ή 1 έτος. Το πρώτο service είναι στα 130 ευρώ και στα τρία πρώτα το κόστος είναι στα 512 ευρώ. Το diesel από την άλλη έχει επίσης κάθε ένα χρόνο προκαθορισμένο service όμως κάθε περισσότερα χιλιόμετρα (30.000 χλ,.) Το συνολικό κόστος στην 3ετία είναι 808 ευρώ. Οικονομικές είναι, τέλος, οι εργασίες φανοποιίας. 

Opel Mokka

Opel Mokka

Opel Mokka

Κόστος service

Κόστος service

  • Opel Mokka
  • Κόστος service

Στη δεύτερη θέση των πωλήσεων της αγοράς βρίσκεται το SUV της Opel με τις πωλήσεις να είναι μοιρασμένες μεταξύ των βενζινοκίνητων και των πετρελαιοκίνητων εκδόσεων. Όσον αφορά το κόστος service για τα πρώτα τρία χρόνια, αυτό ανέρχεται στα 470,07  ευρώ για το 1,4Τ των 140 PS.

Renault Captur

Renault Captur

Renault Captur

Κόστος service

Κόστος service

  • Renault Captur
  • Κόστος service

Κάθε 2 χρόνια ή 30.000 χιλιόμετρα είναι τα προκαθορισμένα service του πετρελαιοκίνητου Renault Captur που σημαίνει ότι στην 3ετία, εφόσον δεν έχετε φτάσει τα 60.000 χλμ. το συνολικό κόστος service μπορεί να είναι ακόμη και 152 ευρώ. Οικονομική, επίσης, είναι η αλλαγή δίσκου-πλατώ.

VW Tiguan

VW Tiguan

VW Tiguan

Κόστος service

Κόστος service

  • VW Tiguan
  • Κόστος service

Στο δεύτερο έτος ή στα 30.000 χλμ. είναι προγραμματισμένη η πρώτη επίσκεψη στο συνεργείο για τους ιδιοκτήτες του VW Tiguan, όπου θα γίνει το Longlife service. Στο 3ο έτος ή στα 45.000 χιλιόμετρα θα γίνει έλεγχος των υγρών φρένων. Συνολικά, στην  πρώτη 3ετία τα έξοδα για το service του βενζινοκίνητου Volkswagen Tiguan είναι 390,70 ευρώ.

Κοινοποίησέ το »

προϊοντα αυτοκινητου - ΕΞΕΙΔΙΚΕΥΜΕΝΑ ΣΥΝΕΡΓΕΙΑ

  • KARSOU BRAKE SOLUTIONS

    KARSOU BRAKE SOLUTIONS

    Η εταιρεία KARSOU BRAKE SOLUTIONS δραστηριοποιείται στην επισκευή και τοποθέτηση συστημάτων πέδησης, επιβράδυνσης, έλξης και ανάρτησης, στον τομέα μηχανουργικών εργασιών καθώς και στην εμπορία σχετικών ανταλλακτικών και αξεσουάρ για νταλίκες, φορτηγά και ρυμουλκούμενα οχήματα.
     2105551450 Περισσότερα
  • ΦΟΡΤΗΓΟΤΕΧΝΙΚΗ

    ΦΟΡΤΗΓΟΤΕΧΝΙΚΗ

    Με περισσότερα από 40 χρόνια εμπειρίας σε κατασκευές και επισκευές αμαξωμάτων & σασί για φορτηγά και νταλίκες, η ΦΟΡΤΗΓΟΤΕΧΝΙΚΗ μπορεί να ανταπεξέλθει σε κάθε πρόκληση, χάρη στο πλήρως εξοπλισμένο συνεργείο και το εξειδικευμένο προσωπικό της, με άμεσα και εγγυημένα αποτελέσματα.
     2105577818 Περισσότερα
  • ΡΕΚΤΙΦΙΕ ΗΛΙΟΠΟΥΛΟΣ ΝΙΚΟΣ

    ΡΕΚΤΙΦΙΕ ΗΛΙΟΠΟΥΛΟΣ ΝΙΚΟΣ

    Η επιχείρηση "Ρεκτιφιέ Ηλιόπουλος Νίκος" με περισσότερα από 80 χρόνια εμπειρίας στο χώρο είναι στη διάθεση σας για να λύσει κάθε πρόβλήμα της μηχανής του οχήματος σας. Ξεκίνησε το 1940 στη περιοχή του Βοτανικού και τώρα μπορείτε να τους βρείτε στον Πειραιά.
     2104962164 Περισσότερα
  • ΘΑΝΑΣΗΣ ΜΟΥΛΑΣ ΦΡΕΝΑ

    ΘΑΝΑΣΗΣ ΜΟΥΛΑΣ ΦΡΕΝΑ

    Το συνεργείο ΘΑΝΑΣΗΣ ΜΟΥΛΑΣ - ΦΡΕΝΑ ειδικεύεται σε επισκευές αναρτήσεων, φρένων, σουστών, συστημάτων ανύψωσης, εγκεφάλων ABS & EBS, παρέχοντας πληθώρα επιλογών σε γνήσια & after market ανταλλακτικά 24/7 εντός και εκτός Αττικής.
     6945 400 296 Περισσότερα
  • ΚOYΒAΡΑΣ MOTOR CITY

    ΚOYΒAΡΑΣ MOTOR CITY

    Expert που μιλάει την γλώσσα, της καλής συντήρησης επαγγελματικών και ΙΧ οχημάτων! Αν και όταν αντιμετωπίζεις κάποιο πρόβλημα με το αυτοκίνητο-εργαλείο σου, χρειάζεσαι καλή συμβουλευτική (τι να κάνεις, πως, πόσο). Ένας Top expert (με εμπειρία και know how θα σού γλιτώσει χρόνο και χρήμα). Μία επιχείρηση που δίνει ΛΥΣΕΙΣ (στο θέμα αυτό) είναι η Motor City!
     2103423672 Περισσότερα
  • Ρεκτιφιέ ΓΕΜ

    Ρεκτιφιέ ΓΕΜ

    Ρεκτιφιέ ΓΕΜ εξειδικευμένο συνεργείο στον Βοτανικό. Η Ρεκτιφιέ ΓΕΜ είναι μία εταιρεία με υψηλό τεχνικό know how η οποία πρωταγωνιστεί στον κλάδο της ανακατασκευής κινητήρα για περισσότερο από 5 δεκαετίες.
     21 0346 3450 Περισσότερα
  • Mercedes BENZ – FUSO Astro Truck Service AE

    Mercedes BENZ – FUSO Astro Truck Service AE

    Yπό την νέα διοίκηση η Astro Truck Service Mercedes & FUSO,  Συνεργείο  Ελαφρών & Βαρέων Φορτηγών Mini Bus, με 30 χρόνια εξειδίκευσης και εμπειρίας, προσφέρει υπηρεσίες Truck Service .
     210 5157532-533 Περισσότερα
  • ΑΦΟΙ ΔΗΜΟΚΑ

    ΑΦΟΙ ΔΗΜΟΚΑ

    Η εταιρεία «ΑΦΟΙ ΔΗΜΟΚΑ» προσφέρει ολοκληρωμένη τεχνική υποστήριξη για λεωφορεία, είτε αυτό είναι service, είτε είναι η εύρεση ανταλλακτικών, γνήσιων ή μεταχειρισμένων. Επιπλέον, είναι η επίσημη εταιρία-αντιπρόσωπος της γνωστής βελγικής VanHool στην Ελλάδα.
     2103460288 Περισσότερα
  • Original Ρεκτιφιέ

    Original Ρεκτιφιέ

    Original ρεκτιφιέ για κάθε είδους βελτίωση και εξέλιξη όλων των κινητήρων. Γιατί εκεί ξέρεις πως το όχημα σου είναι στα σωστά -επαγγελματικά- χέρια, γιατί ξέρουν πως να κάνουν την δουλειά που χρειάζεσαι και σε συμβουλεύουν για το τι είναι καλύτερο να γίνει, ούτως ώστε ο κινητήρας του οχήματος σου να είναι ξανά σαν καινούριος.
     2104123504 Περισσότερα
  • Μανωλάς Βασίλης

    Μανωλάς Βασίλης

    Oι πελάτες του συνεργείου Μανωλάς Βασίλης, επί σειρά ετών, γνωρίζουν την ποιότητα των υπηρεσιών του. Γνωρίζουν πως ότι χρειαστούν θα γίνει σωστά (χωρίς προχειροδουλειές). Με έμπειρους και ειδικά εκπαιδευμένους τεχνικούς. Με πλήρη εξοπλισμό, εργαλεία και συστήματα διάγνωσης (ΧΕΝΤRY και AUTOCOM και για Ι.Χ.)
     210 4200093 - 6936741513 Περισσότερα
  • ΠΟΛΑΚΗΣ Ζ. ΣΤΕΛΙΟΣ

    ΠΟΛΑΚΗΣ Ζ. ΣΤΕΛΙΟΣ

    Με εμπειρία που ξεπερνά τα 40 χρόνια, η επιχείρηση "Πολάκης Ζ. Στέλιος" διακρίνεται τόσο στην κατασκευή, όσο και στην επισκευή αμαξωμάτων, παρέχοντας μια πλήρη γκάμα προϊόντων και υπηρεσιών.
     2103463579 Περισσότερα
  • ΕΥΑΓΓΕΛΟΣ ΠΡΟΙΣΚΟΣ Ε.Ε. (ΠΑΣΧΑΛΗΣ)

    ΕΥΑΓΓΕΛΟΣ ΠΡΟΙΣΚΟΣ Ε.Ε. (ΠΑΣΧΑΛΗΣ)

    Το συνεργείο DAF SERVICE PASCHALIS με έδρα στον Ασπρόπυργο Αττικής είναι επίσημος επισκευαστής της «ERGOTRAK AE» , αποτελεί συνέχεια της επιχείρησης του κύριου «ΠΑΣΧΑΛΗ ΠΑΝΑΓΙΩΤΗ», η οποία δραστηριοποιείται από το 1987 σε υπηρεσίες συντήρησης και επισκευής φορτηγών αυτοκινήτων καθώς και στην χονδρική πώληση ανταλλακτικών.
     210 5570960, 2105572197 Περισσότερα
  • ΑΦΟΙ ΔΗΜΟΚΑ

    ΑΦΟΙ ΔΗΜΟΚΑ

    Η εταιρεία «ΑΦΟΙ ΔΗΜΟΚΑ» προσφέρει ολοκληρωμένη τεχνική υποστήριξη για λεωφορεία, είτε αυτό είναι service, είτε είναι η εύρεση ανταλλακτικών, γνήσιων ή μεταχειρισμένων. Επιπλέον, είναι η επίσημη εταιρία-αντιπρόσωπος της γνωστής βελγικής VanHool στην Ελλάδα.
     2103460288 Περισσότερα
  • ΑΦΟΙ ΤΣΙΝΤΣΙΛΩΝΗ Ο.Ε

    ΑΦΟΙ ΤΣΙΝΤΣΙΛΩΝΗ Ο.Ε

    Το συνεργείο Αφοί Τσιντσιλώνη Ο.Ε. δραστηριοποιείται στο χώρο της συντήρησης & επισκευής φορτηγών και νταλικών εδώ και αρκετά χρόνια προσφέροντας εγγυημένες και οικονομικές υπηρεσίες. Διαθέτουν σύγχρονο, πλήρως εξοπλισμένο συνεργείο και μπορούν να ανταπεξέλθουν σε εργασίες και τυχόν προβλήματα που αντιμετωπίζει το όχημα σας.
     2105579382 Περισσότερα
  • Ρεκτιφιέ η Φλόγα

    Ρεκτιφιέ η Φλόγα

    Η εταιρεία Ρεκτιφιέ η Φλόγα παρέχει πλήρη εξυπηρέτηση σε όλους τους κινητήρες και μηχανήματα. Με την υψηλή εμπειρία και τις νέες τους εγκαταστάσεις, διασφαλίζουν ότι κάθε ρεκτιφιέ πραγματοποιείται με ακρίβεια και αξιοπιστία, εξυπηρετώντας τις ανάγκες των πελατών τους.
     210 345 6626 Περισσότερα