Μηχανή Αναζήτησης Βαρέα Επαγγελματικά
Δημόπουλος Parking στον Αγιο Ιωάννη Ρέντη.

Δημόπουλος Parking στον Αγιο Ιωάννη Ρέντη.

Δημόπουλος Parking στον Άγιο Ιωάννη Ρέντη

5 575 Επισκέψεις στο άρθρο (26/1/2022)

Το Δημόπουλος Parking στον Άγιο Ιωάννη Ρέντη λειτουργεί υπο νέα διεύθυνση στον ιδιόκτητο χώρο 6,5 στρεμμάτων και διαθέτει 95 θέσεις στάθμευσης. Φυλάσσεται 24 ώρες το 24ωρο 365 μέρες τον χρόνο και ο χώρος είναι περιφραγμένος με μαντρότοιχο.

SEMITRON
ΔΡΟΣΟΣ ΙΑΚΩΒΟΣ

  Κοινοποίησέ το »

 • Ασφαλής χώρος
 • Ενοικίαση θέσεων ημερήσια/μηνίαια
 • Πλυντήριο - Λιπαντήριο
 • Εύκολη πρόσβαση
Το Δημόπουλος Parking στον Άγιο Ιωάννη Ρέντη λειτουργεί υπο νέα διεύθυνση στον ιδιόκτητο χώρο 6,5 στρεμμάτων και διαθέτει 95 θέσεις στάθμευσης. Φυλάσσεται 24 ώρες το 24ωρο 365 μέρες τον χρόνο και ο χώρος είναι περιφραγμένος με μαντρότοιχο. Επίσης διαθέτει περιμετρικό και εσωτερικό φωτισμό, ενώ υπάρχει και ηλεκτρονικός έλεγχος μέσω καμερών που καταγράφουν 24 ώρες το 24ωρο. Επιπλέον ο χώρος στάθμευσης είναι εξ ολοκλήρου στρωμένος με άσφαλτο.

To parking Δημόπουλος ενοικιάζει θέσεις στάθμευσης είτε με το μήνα είτε με τη μέρα για όλες τις κατηγορίες επαγγελματικών οχημάτων: 
 • Μικρά φορτηγά
 • Φορτηγά συρόμενα και επικαθήμενα
 • Ειδικά οχήματα
Επιπρόσθετα διαθέτει πλυντήριο-λιπαντήριο ατσάλινων σκελετών για βαρέα οχήματα με ηλεκτρονική περιστρεφόμενη συσκέυη οριζόντιας βούρτσας και πλευρικών βουρτσών κατά μήκος του οχήματος. Τέλος, σημαντικό πλεονέκτημα του Parking Δημόπουλος είναι η εύκολη πρόσβαση σε αυτό καθώς είναι δίπλα στη Π. Ράλλη ενώ μπορείτε να χρησιμοποιήσετε δωρέαν wi-fi ενώ υπάρχουν και WC.

Δείτε το βίντεο από τις εγκαταστάσεις του parking.
 

Επικοινωνία:
Τοποθεσία: ΛΕΩΦΟΡΟΣ ΕΙΡΗΝΗΣ 9 ΚΑΙ ΠΡΟΦΗΤΟΥ ΔΑΝΙΗΛ

Τηλέφωνο: 2168008096

Κοινοποίησέ το »

προϊοντα αυτοκινητου - PARKING

 • AVIN ΑΣΠΡΟΠΥΡΓΟΥ

  AVIN ΑΣΠΡΟΠΥΡΓΟΥ

  Avin Ασπρόπυργος: Μια σύγχρονη επιχείρηση στημένη με τέτοιο τρόπο ώστε να καλύπτει πλήρως τις σύγχρονες ανάγκες ασφάλειας, ανεφοδιασμού και ανάπαυσης, χιλιάδων επαγγελματιών οδηγών. Λειτουργεί επί 24 ώρες, 7 μέρες την εβδομάδα ως πρατήριο καυσίμων υψηλής ποιότητας με την σφραγίδα της  Avin και με υπηρεσίες Parking.
   21 05577533 Περισσότερα
 • REMIZA PARKING

  REMIZA PARKING

  Στο Parking Remiza, με έκταση 10.000 τ.μ. και 100 διαθέσιμες θέσεις parking, μπορείτε να παρκάρετε το φορτηγό σας για όσο χρόνο χρειάζεται και όποτε επιθυμείτε (καθότι λειτουργεί 24 ώρες τη μέρα,7 μέρες την εβδομάδα), πάντα με την ασφάλεια και τη σιγουριά που δίνει η αδιάκοπη φύλαξη από κάμερες ασφαλείας και πάντα με ταχύτητα και ευγένεια.
   211 4115277 Περισσότερα