Μηχανή Αναζήτησης Βαρέα Επαγγελματικά
Καθαρισμός φίλτρων σωματιδίου DPF
Καθαρισμός φίλτρων σωματιδίου DPF
 • Καθαρισμός φίλτρων σωματιδίου DPF
 • Καθαρισμός φίλτρων σωματιδίου DPF

Καθαρισμός φίλτρων σωματιδίου DPF

3 158 Επισκέψεις στο άρθρο

Δείτε πως μπορείτε να καθαρίσετε εύκολα και απλά τα φίλτρα σωματιδίων DPF με προϊόντα κατάλληλα ακριβώς για αυτό τον σκοπό.

Εύκολος καθαρισμός για τα φίλτρα σωματιδίων: 

Αιτία: Η οδηγική συμπεριφορά (start-stop), εμποδίζει το μοριακό φίλτρο να θερμανθεί επαρκώς ώστε να κάψει τα μόρια κάπνας που έχουν συγκεντρωθεί στο φίλτρο. Για να συμβεί αυτό, η απαιτούμενη θερμοκρασία είναι περίπου 550° C, τιμές που σπάνια επιτυγχάνονται κατά την φυσιολογική λειτουργία του οχήματος. Έτσι, η υπερβολική συγκέντρωση μορίων προκαλεί το σχηματισμό κάπνας στο φίλτρο και κατά συνέπεια το φράξιμό του.Πρόβλημα: Ένδειξη βλάβης από το σύστημα OBD (προειδοποιητικό λαμπάκι). Απώλεια ισχύος και αύξηση κατανάλωσης καυσίμου που οδηγούν σε βλάβη του οχήματος.
Λύση: Ανάπλαση φίλτρου με την βοήθεια του DPF Power Clean της Powermaxx ή DPF Clean της AUTOPROFIΕιδικό ισχυρό καθαριστικό που βοηθά στην ανάπλαση των φίλτρων σωματιδίων. Αποτρέπει αποτελεσματικά το φράξιμο των κυψελών. Είναι ο πιο οικονομικός τρόπος καθαρισμού και προστασίας των φίλτρων σωματιδίων, ιδιαίτερα για τα οχήματα που διανύουν μικρές αποστάσεις (σταμάτα-ξεκίνα στην πόλη). Προστίθεται στο ρεζερβουάρ.

Κοινοποίησέ το »

Κοινοποίησέ το »

προϊοντα αυτοκινητου - ΔΙΑΦΟΡΑ ΑΞΕΣΟΥΑΡ

 • Δρυμονίτης Εμπορική Ανταλλακτικών ΙΚΕ

  Δρυμονίτης Εμπορική Ανταλλακτικών ΙΚΕ

  Στην ΔΡΥΜΟΝΙΤΗ ΕΜΠΟΡΙΚΗ ΑΝΤΑΛΛΑΚΤΙΚΩΝ ΙΚΕ θα βρείτε ανταλλακτικά φορτηγών όλων των τύπων όπως MAN, MERCEDES, VOLVO, SCANIA, DAF και μεγάλη ποικιλία από αξεσουάρ, ηλεκτρολογικό υλικό, όργανα ελέγχου, φανάρια, συστήματα θέρμανσης, air condition - κλιματιστικά αυτοκινήτων κατάλληλο για οποιαδήποτε απαίτησή σας.
   2310 752899 Περισσότερα
 • Γ. ΔΡΙΒΑΚΟΣ

  Γ. ΔΡΙΒΑΚΟΣ

  Η εταιρεία μουσαμάδων και ψηφιακών εκτυπώσεων Δριβάκος αποτελεί την πιο ισχυρή δύναμη στο χώρο των φορτηγών αυτοκινήτων. Διαθέτει τον πλέον σύγχρονο τεχνολογικό εξοπλισμό, ενώ οι συνεργάτες της είναι πλήρως εκπαιδευμένοι έχοντας την απαραίτητη τεχνογνωσία.
   2105573216 - 219 Περισσότερα