Leasing-Μισθώματα Βαρέα Επαγγελματικά
Μηχανή Αναζήτησης
Ολοκληρωμένες λύσεις για τον κόσμο των επαγγελματικών οχημάτων και του σκυροδέματος.

Ολοκληρωμένες λύσεις για τον κόσμο των επαγγελματικών οχημάτων και του σκυροδέματος.

One stop shop για μπετονιέρες & αναμεικτήρες σκυροδέματος η Σ. Κοσμάς
  • Ολοκληρωμένες λύσεις για τον κόσμο των επαγγελματικών οχημάτων και του σκυροδέματος.
  • One stop shop για μπετονιέρες & αναμεικτήρες σκυροδέματος η Σ. Κοσμάς

One stop shop για μπετονιέρες & αναμεικτήρες σκυροδέματος η Σ. Κοσμάς

27.855 Επισκέψεις στο άρθρο (11/3/2024)

-Καινούριες & μεταχειρισμένες μπετονιέρες & δομικά μηχανήματα
-Γκάμα ανταλλακτικών (που χουν περάσει από έλεγχο ποιότητας)
-Υπηρεσίες ανακατασκευής και μετατροπής οχήματος
-Μεγάλη γκάμα αξεσουάρ μπετονιέρας(ράουλα, καπάκια, κλπ)

ΤΟΨΗΣ Α.Ε.

Επειδή από το ιστορικό “γεφύρι της Aρτας” (με τον γνωστό συμβολισμό του) έως σήμερα έχουν περάσει αιώνες και η τεχνογνωσία άλλαξε, οι εργολάβοι ξέρουν: σχέδιο, καλούπι, εξοπλισμό και μπετόν, για να βεβαιωθείς πως σε κάποια χρόνια δεν θα τραγουδούν δημοτικά τραγούδια για  τον «θρύλο» της κατασκευής σου. Τον καλό τον τεχνίτη, βέβαια, δεν τον κάνουν μόνο τα εργαλεία του, αλλά σίγουρα συμβάλουν στο τελικό ποιοτικό αποτέλεσμα της δουλειάς του.

Αν λοιπόν στον «εξοπλισμό» σας περιλαμβάνεται και το όχημα «μπετονιέρα» και ήρθε ο καιρός για την αναβάθμιση της (ξέρεις πως πλέον βγαίνουν και με ηλεκτρικά συστήματα κίνησης, όπως παρουσίασε η Volvo), ή χρειάζεσαι ανταλλακτικά για την επισκευή τυχόν φθορών χρήσης, υπάρχει εταιρία Pro Specialist (του κλάδου): η “Σ. Κοσμάς”.

Η Σ. Κοσμάς διαθέτει-προσφέρει μια γκάμα καινούριων και μεταχειρισμένων μπετονιέρων, δομικών μηχανημάτων, αντλιών σκυροδέματος, πρέσσων μπετού, συγκροτημάτων μπετού, καθώς και μεταχειρισμένων ανταλλακτικών για οποιαδήποτε επισκευή-αντικατάσταση χρειαστεί η δική σας μπετονιέρα.
 

Εξατομικευμένες υπηρεσίες (custom λύσεις)!

Το ιδανικό όχημα για τις δικές σας εργασίες ή το απαραίτητο ανταλλακτικό (που χρειάζεστε) υπάρχει διαθέσιμο από την“Σ. Κοσμάς”.

Το προσωπικό της επιχείρησης, σε μία οργανωμένη μονάδα μεταχειρισμένων και καινούργιων οχημάτων, εξασφαλίζει εγγυημένη και ελεγμένη λύση που θα ταιριάζει στα «θέλω και μπορώ σας» (ανάγκες και προϋπολογισμό σας)!
Σημειώστε ότι στο τμήμα ανταλλακτικών (όπου όλα έχουν υποβληθεί σε ποιοτικό έλεγχο από την ομάδα μηχανικών της εταιρίας) μπορείτε να βρείτε:
- Μεταχειρισμένους κινητήρες φορτηγών
- Σασμάν
- Αντλίες μπετόν
- Υδραυλικά συστήματα
- Μειωτήρες


Και υπηρεσίες ανακατασκευής και μετατροπής

Σημαντικό να γνωρίζετε -αν χρειαστείτε- ότι η Σ. Κοσμάς προσφέρει επίσης υπηρεσίες ανακατασκευής μπετονιέρας και μετατροπές του δικού σας οχήματος, σε μπετονιέρα.

Για τον τομέα του σκυροδέματος διαθέτει:
- Καζάνια μπετού
- Χωνιά
- Σέσουλες
- Καζάνια αέρος νερού
- Φτερά τροχού
- Αντλίες μοτέρ

Αλλά και μια ευρεία γκάμα αξεσουάρ μπετονιέρας όπως ράουλα, καπάκια, πλαστικές σέσουλες, ντίζες, χειριστήρια, υδρομετρητές, τρόμπα νερού, ψυγείο λαδιού, βεντιλατέρ, γρύλο σεσούλας και πολλά άλλα ανταλλακτικά.

One stop shop για μπετονιέρες και αναμεικτήρες σκυροδέματος λοιπόν η “Σ. Κοσμάς”.