Leasing-Μισθώματα Βαρέα Επαγγελματικά
Μηχανή Αναζήτησης

Η ανανεωμένη γκάμα κινητήρων του νέου Tourismo RHD περιλαμβάνει 6κύλινδρες επιλογές 7,7 ή 10,7λτ. με απόδοση από 354 – 456 ίππους.

    Γραμμή μετάδοσης με βασικό εχέγγυο την ομοιογένεια

    21.716 Επισκέψεις στο άρθρο (1/6/2021)

    Στην περίπτωση του νέου Tourismo RHD, αξίζει να αναφέρουμε πως ο κινητήρας, το κιβώτιο ταχυτήτων αλλά και οι κινητήριοι άξονες, δηλαδή το σύνολο της γραμμής μετάδοσης της κίνησης, προέρχονται απευθείας από τη Mercedes-Benz.
    Το γεγονός αυτό μεταφράζεται σε απόλυτη… ομοιογένεια που ως αποτέλεσμα έχει την βέλτιστη αποδοτικότητα και φυσικά τη διασφάλιση ενός εξαιρετικά μειωμένου κόστους χρήσης.
    Σε συνδυασμό με την βελτιωμένη αεροδυναμική του αμαξώματος και χάρη στην ύπαρξη προηγμένων τεχνολογικά συστημάτων όπως το «Predictive Powertrain Control» αλλά και το νέο «Eco Driver Feedback», διασφαλίζει τη σημαντική μείωση της κατανάλωσης καυσίμου αλλά και της φθοράς των μηχανικών μερών στο ελάχιστο, σε σχέση τόσο με το προκάτοχο μοντέλο όσο και με τον ανταγωνισμό.
    Σε ότι αφορά στους κινητήρες, το νέο Tourismo RHD θα είναι διαθέσιμο με 6κύλινδρες –σε σειρά- επιλογές 7,7λτ. ή 10,7λτ. με απόδοση από 354 – 456 ίππων και μέγιστη ροπή από 1.400 – 2.200 Nm.
    Αξίζει μάλιστα να αναφέρουμε πως με απόδοση 42,7ίππων/λτ., η νέα –κορυφαία- έκδοση των 456 ίππων που προσφέρεται με το Tourismo RHD συγκαταλέγεται μεταξύ των ισχυρότερων πετρελαιοκινητήρων στην συγκεκριμένη κατηγορία οχημάτων.
    Σε ότι αφορά στις δεξαμενές καυσίμου, όλες οι εκδόσεις προσφέρονται με διπλό ρεζερβουάρ χωρητικότητας 480λτ. ενώ η δεξαμενή για το AdBlue είναι της τάξης των 40λτ.
    Αντίστοιχα, οι επιλογές αναφορικά με τα κιβώτια ταχυτήτων περιλαμβάνουν ένα χειροκίνητο έξι σχέσεων καθώς και το πλήρως αυτοματοποιημένο Mercedes-Benz GO 250-8 PowerShift. Επιπρόσθετα, στις δεξιοτίμονες εκδόσεις του μοντέλου (για συγκεκριμένες αγορές), θα προσφέρεται και το εξατάχυτο ZF Ecolife με μετατροπέα ροπής.

    �πισκευής τους.

    ΠροηγούμενηΕπόμενη σελίδα

    ΠΕΡΙΕΧΟΜΕΝΑ (κάντε κλικ στη σελίδα που σας ενδιαφέρει)